- 16 Haziran 2016
- 727
- 1.004
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C caninfistigi
Burada üniversite mezunu sorgular dediklerim oluyor diyorsun.Yani illa ki profilime baktın ,ilköğretim yazısını görmüştürsün (ben ilköğretim mezunu olduğum için üzerime alındım).İlla bana cevap yazdın demiyorum.Evet diyelerin geneline yazıyorsunuz.Yok kırsal kesimden çoğu falan.
Diğerleri de sadece sana yönelik değildi.
FrKafka Ben de hayır diyenlerin videosunu çok izledim .Mesela 2 kıza soruyor ;
-Evet mi hayır mı?
-Hayır.
-Neden ?
-Öyle olması gerekiyor
-Peki maddeleri okudunuz mu
-Hayır
-Peki okumuş olsanız fikriniz değişir mi?
-Hayır.
Ve daha birçoğunu...
Diğer arkadaş yazmıştı ,genel yazıyorsunuz dedim ben de zaten.Evet diyenlerin geneline yönelik.Alıntı yaptığım arkadaş, çevrendeki insanları ikna etsene dedi. Zahmet edip okusaydın benim orda çevremdeki insanlardan bahsettiğimi anlardın. Senin profiline baktığımı hatırlamıyorum. Ve dünya senin etrafında dönmüyor deynepnaz. O mesajı yazarken aklımın ucundan bile geçmedin. Ama evet üniversitenin insanlara sorgulamak adına bir şeyler kattığını düşünüyorum. O yüzden üniversite mezunu arkadaşlarımdan da sorgulamak adına daha çok şeyler bekliyorum ve onların pek çok tepkisi beni inanılmaz şaşırtıyor. Bu demek değil ki ilköğretim mezunu birine sorgulayamaz diyeyim. Benim ailemde olsun arkadaş çevremde olsun bu tarz bir sürü insan var. İlkokul mezunu sorgulayamaz demek haddim değil. Keşke havadan nem kapmak yerine bana gereksizce anlamsız mesajlar yazmak yerine bir alıntılayıp sorsaydın.
Kırsal ile ilgili yorumumu da bulabilir misin? Bu tarz yorumlarım yoktur çünkü.
Diğer arkadaş yazmıştı ,genel yazıyorsunuz dedim ben de zaten.Evet diyenlerin geneline yönelik.
C caninfistigi
Burada üniversite mezunu sorgular dediklerim oluyor diyorsun.Yani illa ki profilime baktın ,ilköğretim yazısını görmüştürsün (ben ilköğretim mezunu olduğum için üzerime alındım).İlla bana cevap yazdın demiyorum.Evet diyelerin geneline yazıyorsunuz.Yok kırsal kesimden çoğu falan.
Diğerleri de sadece sana yönelik değildi.
FrKafka Ben de hayır diyenlerin videosunu çok izledim .Mesela 2 kıza soruyor ;
-Evet mi hayır mı?
-Hayır.
-Neden ?
-Öyle olması gerekiyor
-Peki maddeleri okudunuz mu
-Hayır
-Peki okumuş olsanız fikriniz değişir mi?
-Hayır.
Ve daha birçoğunu...
Meğer Rte nin ne çok seveni varmış.
Hayır diyeceklerin çoğu evetçileri "Ya başa kötü biri gelirse?" diyerek vazgeçirmeye çalışıyor.
Bu kadar korkmayın, Rte den daha kötüsü var mı ki sizin gözünüzde?
hayır ile evet diyen insanların arasındaki fark su hayır diyen maddeleri okumadım ama okusam bile ne olursa olsun tek bir el tarafından yonetime karsıyım dese bunda mantıksız bir taraf bulamazsınız ama evet diyenlerin herseyi incik cincik etmesi lazım cunku ulkenin gidisatı ile ilgili cok onemli bir karar vermis olacaklar ama cogu neden evet dedigini bilmiyor bu daha tehlikeli degilmi
bende oyle dusunuyorum ulkeye ne katıcak ne olucak pek dusunulmuyor..neden evet diyorsunuz sorusuna genelde verilen cevaplarda bu yondeydi roportajlardaO eveti bence partiye ve c.başkanına veriyorlar..
Başka parti teklif etmiş olsaydı hayır derlerdi..
bende oyle dusunuyorum ulkeye ne katıcak ne olucak pek dusunulmuyor..neden evet diyorsunuz sorusuna genelde verilen cevaplarda bu yondeydi roportajlarda
Agzin bal yesin inşaallah. Hic böyle dusunmemistim. Demek ki senden daha cahilim.Meğer Rte nin ne çok seveni varmış.
Hayır diyeceklerin çoğu evetçileri "Ya başa kötü biri gelirse?" diyerek vazgeçirmeye çalışıyor.
Estağfurullah ne demek.Agzin bal yesin inşaallah. Hic böyle dusunmemistim. Demek ki senden daha cahilim.
cok ayrı kafalardayız boyle insanlarla:) benim cocugumun geleceginde etkisi olacak beyinler bunlar endiseliyimTaksiye bindiğimde şoförde evetçiymiş neden dedim,lider dedi düşün yani..
Mantıklı açıklama bile yapamadı muhterem.yeterki evet olsunmuş.
burhan kuzu diyor ki hayır çıkarsa halk kaosu seçmiş demektir
numan kurtulmuş diyor ki evet çıkarsa terör biter
akp li bir başkan diyor ki evet çıkmazsa iş savaş çıkar
bırakın şunu bunu da bunlar ne demek istiyor bunu konuşalım
Belki daha da iyisi gelecek nerden biliosunuz. Kimse kimseye garanti veremez.. Pisman olur muyum.. Tabi ki de olmam...
Yüzde 50 alan bir parti olursa buyursun gelsin.Başkanlık olmasa da başörtüsü sorunu olur o zaman iktidarında.
peki nasıl pişman olmazsınız sizin o kutsalınıza dokunacaklar diyecekler ki aç başını çıkar onu.siyaset bir kumar sizin iyi gördüğünüz gün gelir facia olabilir.
soruyorum parlamenter sistemden neden memnun değilsiniz de evet diyorsunuz?bunu konuşalım o zaman
Gercekten cok ikna edici konustun.dur bi kere daha duseneyim immmm tabi ki de EVET... Herkes özgür ama HAYIR oyunu kullanin.
Peki neden evet?
Hangi mantıklı gerekçelere dayanarak evet?
Hangi maddeleri okudunuz, yorumladınız ve kendinize hangi sebeplerden ötürü mantıklı buldunuz?
Ben size güçler ayrılığını bozan maddeleri söyleyeyim. Ben size beni rahatsız eden diğer maddeleri söyleyeyim. Yorum yapar mısınız? Yoksa sadece immmm EVET mi?
Meğer Rte nin ne çok seveni varmış.
Gerçekten o kadar cümleden bunu mu anladınız?
Denetlenemeyen birinin gelmesinin ne kadar kötü olduğunu anlamanız için empati yaptırmaya çalışıyor olamaz mıyız? Ondan daha kötü biri gelsin demiyor kimse, sizin görüşlerinizin tersini düşünen biri gelirse ne olur düşünebiliyor musunuz diyor? Herhangi bir görüşün bu kadar güce sahip olmasının kötülüğü konusunda düşünmenizi sağlamaya çalışıyor insanlar. Yapmayın o kadar cümleden bu mu çıktı yani?
Agzin bal yesin inşaallah. Hic böyle dusunmemistim. Demek ki senden daha cahilim.
Espri mi yapmaya çalıştınız?HAYIR diyenlerin sorularından ve EVET diyenlerin mesajlarindan bir kaç mesaj derledim
Sorular ve cevaplar arasindaki alakayi kim kuracak bakalım