Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Son mesajlarda gerilecek ne var ki? Evet bazı mesajlar gerebilir ama alıntıladıklarında ne var?
Halkın iradesine saygı duyuyorsan o halkın bir kısmı da HDPyi meclise sokuyor. İstemediğiniz insanın iktidar olması ile istemediğiniz insanın başkan olması arasında dağlar kadar fark var diyorum. Denetlenemeyecekler diyorum. Ya bak en basitinden varlık fonu denilen zımbırtı da denetlenemeyecek. Denetlenemeyen şeyler korkutmalı insanları diyorum.

Neden gerildiğini hissediyorsun anlayamıyorum. Çok basit iki soru? Referandumda evet demenin vatan millet sevgisi ile ne alakası var? Hayır demenin vatan hainliği olması ile ne alakası var. Bahçeli diyor perinçek ile erdoğan arasında kalırsak erdoğan diyor. Ne alaka? Referandum maddeleri ortada. Maddelerin perinçekle alakası ne?

Ay bunu ugur Dündar yazdım mı demiş? Bu eksi sözlükten bir üyenin yazısıydı seçim önce yazmıştı hem de

Ay bunu ugur Dündar yazdım mı demiş? Bu eksi sözlükten bir üyenin yazısıydı seçim önce yazmıştı hem de

Bu yazısı referanduma uyarlanmış hali
Edit:6 kasım daki yazısında yazının ekşi sözlükte yayınlandığını ,alıntı yaptığını belirtmiş

Son düzenleme:
ya da hayır demenin vatan haini olmakla ilgisi ne?
Hep ayı duygu sömürüsü yapılıyor. Daha dün Ergenekon ve Balyoz dan tutuklananlara üzüldüğüm için beni vatan haini ilan etmişlerdi. Yine Antidemokratik Saçılım pardon Demokratik Açılım'ın saçma olduğunu, çingenenin açtığı fala benzediğini söylediğimde beni vatan haini, kan akmasını seven biri olarak suçlamışlardı.
İşine gelmeyenler işine gelmeyenleri istediği gibi suçlamaktadır.

Soyle bir problem var, ciddi olarak Ergenekon diye bir orgut var ama, sagolsun akp isi sulandirip, bunu muhalifleri temizlemek icin kullandi, sevgili kankasi cemaat ile. Ozellikle orduda onlerini tikayabilecek, belirli bir dini grubu hedef alarak yaptilar bunu, bir suru gazetecci, sucsuz insan ve ordu mensubu asker, ki cogunun bu ergenekon ile baglantisi yoktu. bunlarin yuzunden itibarlarini, sagliklarini ve hayatlarini kaybettiler. Eger eski cemaatciler ile konusursaniz, eskiden deli gibi orduya adam hazirladiklarini soyluyorlar. ne ile mi bingo " calinti sorular " ile.

Ben senin gibi dusunmuyorum cozum sureci hakkinda mesela, oyle veya boyle kurt sorunu cozulmek zorunda. Turkiye'nin onunu tikayan bir sey bu, artik kronik bir yara halini almis bu sorun cozulmek zorunda. Ama samimi, icten ve gercekten cozum odakli adimlar atarak. Bizim neslimiz siddetin icine dogdu, yeter artik, vadesi tamamlanmadan olen insan gormek istemiyorum. Babalar cocuklarini degil, cocuklar babalarini gommeli..

Türkiye de kürt sorunu yoktur. Ben kürdüm. Senin benimle bir sorunun mu var. Ben Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşıyım ve kimseye bir sorun yaratmıyorum. Beni sorunlu biri olarak lanse edenlerin hepsine hakkımı helal etmiyorum. Ne demek kürt sorunu?
Türkiye'deki tek sorun İmralı'daki yaratığın ve onun tetikçilerinin çıkardığı terördür.

Kurt sorunu akademik bir tanim, bir kisinin diger bir kisi ile olan sorununu ifade etmiyor. Yani sana sorun yaratiyorsun, ya da kurtler sorun yaratiyor denmiyor, elma ile armudu karistirma. Koca bir litereature var turkce ve diger bir cok dilde; niye boyle deniyor, neyi ima ediyor diye.Daha detayli yazmak isterdim ama yeri burasi degil. Kirdiysam farketmeden affola ayrica niyetim degildi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…