- 3 Nisan 2016
- 190
- 90
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle tanımlamıyorum sizin bizim üzerimize yıktığınız imaj bu. Algınızın da herkes farkında. Ben öyle demiyorum ama ülke çıkarı umrunuzda değil. Çelişiler yumağı kendine dikkat et.Ben öyle birşey demedim. Siz kendinizi öyle tanımlıyorsanız o başka.
Ama derdinizin gerçekten ülke çıkarı olmadığı kesin
Agresif değilim ki. Ülke de beka sorunu var o yüzden Başkanlık diyor sizin cenah. Sende derdi vatan millet demişssin. Vatan millet sakaryalık ne durumu var bu Başkanlığın?Ne alakası var? Nerden ne çıkarıyorsunuz?
Şu agresif tutumunuzdan bi vazgeçin lütfen.
Çelişkiler yumağı :) güleyim de boşa gitmesin, o kadar yazmışsın.Ben öyle tanımlamıyorum sizin bizim üzerimize yıktığınız imaj bu. Algınızın da herkes farkında. Ben öyle demiyorum ama ülke çıkarı umrunuzda değil. Çelişiler yumağı kendine dikkat et.
AH çok ezildim nasıl aşağıladın beni...Şimdi yorganımın altına girip gizli gizli ağlayacağım.Çelişkiler yumağı :) güleyim de boşa gitmesin, o kadar yazmışsın.
"algı" yeni moda di mi, herkes algı yaratmakla suçluyor birbirini.
Senin, sizin üzerinize bir imaj yıktığımı sanmıyorum.
Şöyle diyeyim o halde, biraz sakinleşirsin belki.
"sen de ülkeni düşünüyorsun, ben de kardeş. Sen hayır diyeceksin, ben evet.
Sonucunu da birlikte görecez"
Oldu mu? Bence oldu..
Hayırlısı olsun.
Alıntılamamanı rica edicem.
Çok saldırganca bir tutumun var, ben baş edemem seninle, iyi akşamlar.
Terbiyesiz sensin yeter bee, bi benim yazdıklarıma bak bi kendi yazdıklarına.AH çok ezildim nasıl aşağıladın beni...Şimdi yorganımın altına girip gizli gizli ağlayacağım.
Alttan alta hakaret ediyor bir de. Terbiyesiz.
Aman tutmaTerbiyesiz sensin yeter bee, bi benim yazdıklarıma bak bi kendi yazdıklarına.
Cevap vermeyeyim diyorum tutamadım kendimi, bu ne yahu.
Yahu biri de çıkıp desin ki referandumun Erdoğan ile Perinçek arasında tercih yapma ile alakası ne?
Çok şey istemiyorum şu hayattan sadece kafa tasımızın içindekini kullanabilme gücü. Sihirli bir değneğim olsa herhalde bunu yapardım. Ülke bambaşka bir yer haline gelirdi.
çok dikkat ediyorum bu arkadaş sürekli birilerini kışkırtıp yasaklatıyor.AH çok ezildim nasıl aşağıladın beni...Şimdi yorganımın altına girip gizli gizli ağlayacağım.
Alttan alta hakaret ediyor bir de. Terbiyesiz.
Turkiye'de buyuk bir kurt secmen kitlesi var ve Turkiye'nin en muhafazakar kesimlerinden birini olusturuyorlar. Kurt oylari buyuk oradan HDP ve AKP arasinda bolusulmus durumda, akp cozulme ihtimali olan bir kurt sorunuyla oylarini kaybedegeini gordu zira hem milliyetci turkler oy vermek istemediler cozum sureci yuzunden, hem de o muhfazakar kurt oylari hdp ye kaydi, o yuzden bir u donusu yaptilar. Bu referendumu belirleyecek oy gruplarindan biri bu oy degistiren secmen kitlesinden gelecek. Genelde daha yasli ve muhafazakarlar dindar kurt secmen sag dindar partilere oy veririken, genc ve sekulerler hdp saflarinda bakalim neler olacak. Altan Tan ozelinde ise, kendisi islamcidir. Zamaninda refah partisinde politika yapiyordu ve seriat yanlisidir, hdp de olmasi bana her zaman ilginc gelmistir karmasik gecmisini dusununce. Muslumanlik ve Islam temelli bir cozumun kurt sorununun cozumunde yeterli olacagini one surenlerdendi, demek ki bu iddiasindan vazgecmis.Aslında HDP ye en çok yardımı eden AKP dir. MHP nin oyu arttı. CHP nin oyu az miktar arttı. Ama AKP nin oyu oldukça büyük oranda düşmüştü. Öyle değilmiydi?
Hadi %2-3 ü MHP ye gitsin. Geri kalanı nereye gitti. Bu kediyse ciğer nerede? Bu ciğer ise kedi nerede?
çok dikkat ediyorum bu arkadaş sürekli birilerini kışkırtıp yasaklatıyor.
Mune hanım size soruyorum. kk' nın genel sorunu bu, başta terbiyesiz yazan kişi neden hemen engellenmiyor?
ve bu üyeyi için bin defa yaşanmış bir durum. kaç kere gördüm ki, herkesi kışkırtıp sonunda milleti de engelletiyor.
seviyesine koruyamayanlar girip burda bari milletin sinirleriyle oynamasın. vazgeçmiyorda .
kiblemedim cunku gordugumde ikiside yasaklanmisti. ama ben sitenin bolumune ne zaman girsem bu kisi ya yasakli yada burda biriyle tartisiyor. ve boyle baska bir uyeye denk gelmedim. bu dikkatimi cekti. bu konu daha oncede konusuldu evet siz surekli burayi okuyamazsiniz biliyorum. ama soyleki ilk defa hakaret eden kisi kiblensede bazen engellenmiyor o yuzden karsi tarafta cileden cikip cevap veriyor sonucta o da insan. o yuzden bu sekilde surekli yasaklanan ve tartisma icinde olan uyelere daha kati yaptirimlar olmasi gerekir diye dusunuyorum. bu kisi bensem banada yapilsin. 2 gun degil de 2 hafta giremesin siteye mesela. bunu soylemek istedim.Cevaplamadan önce ben size sorayım siz o yorumu görüp kiblediniz mi? Hayır, kötü içerik yapmadınız.
Kimse kimseyi banlatmıyor, önce bu algıdan bir çıkalım, zira burada veya sitenin herhangi bir bölümünde x bir üye birine veya ortaya bir yazı yazdığında o x kişiye cevap verme zorunluluğunuz yok, hele de sitenin kurallarını biliyorsanız polemik, üslup, hakaret, küfür, yasalara aykırı yazıların yasak olduğunu biliyor ve x üyeye cevap veriyorsanız o x kişi sizi banlatmış olmuyor, siz kurallara uymayarak banlanıyorsunuz.
Farkındaysanız burada tartışma gayet karşılıklı.
Bir diğer konu neden hemen engellenmiyor demişsiniz? Kiblememişseniz biz yazıdan nasıl hemen haberdar olabiliriz? Hadi kiblendi diyelim, Kazen beyin bu site dışında da bir hayatı var, eşi, ailesi, çocuğu, benim deseniz aynı şekilde.
Sitede özellikle bu bölümde biri diğerine laf söyleyecek diye 7/24 nöbet tutamayız değil mi?
Şunu da dipnot olarak yazayım, herhangi bir üyenin yazılarından rahatsız oluyorsanız üyenin profiline gidip sağ üst köşede Göz Ardı Et yazısına basarsanız üyenin forumun herhangi bir bölümünde yazdığı hiçbir yazıyı görmezsiniz.
philly bir dönem bu bölümde hiç banlamadık, 1 haftada iş çığırından çıktı, dillerin kemiği yok, nasılsa ban yok deyip bel altı vurmaya başladılar karşılıklı.
Siyasi polemik yapılabiliyor ama olay kişisel tartışmaya döndüğünde mecbur dur diyoruz.
Ama işte dediğim gibi biz her dakika sitede olamayız, üye atıyorum saat 07:10'da kiblenir, yönetici o saatte sitede değildir haliyle üye de hemen banlanamaz, sürekli yasaklanan üyelere yaptırımlar yeterince ağır zaten, şöyle ki siz ilk defa uyarı alır 1 gün banlı kalırsınız, sürekli uyarı alıp banlanan üyenin ceza puanları yüksek olduğundan sistem onu daha fazla gün banlı tutar.kiblemedim cunku gordugumde ikiside yasaklanmisti. ama ben sitenin bolumune ne zaman girsem bu kisi ya yasakli yada burda biriyle tartisiyor. ve boyle baska bir uyeye denk gelmedim. bu dikkatimi cekti. bu konu daha oncede konusuldu evet siz surekli burayi okuyamazsiniz biliyorum. ama soyleki ilk defa hakaret eden kisi kiblensede bazen engellenmiyor o yuzden karsi tarafta cileden cikip cevap veriyor sonucta o da insan. o yuzden bu sekilde surekli yasaklanan ve tartisma icinde olan uyelere daha kati yaptirimlar olmasi gerekir diye dusunuyorum. bu kisi bensem banada yapilsin. 2 gun degil de 2 hafta giremesin siteye mesela. bunu soylemek istedim.
cvp icin tsk ederim ceza puani olayini bilmiyodum. cok iyiymis. bi de insan o sinirle sizin gelmenizi bekleyemiyo iste :)) siz yine haksiz tahrik olayini dikkate alsaniz iyi olur derim :)Ama işte dediğim gibi biz her dakika sitede olamayız, üye atıyorum saat 07:10'da kiblenir, yönetici o saatte sitede değildir haliyle üye de hemen banlanamaz, sürekli yasaklanan üyelere yaptırımlar yeterince ağır zaten, şöyle ki siz ilk defa uyarı alır 1 gün banlı kalırsınız, sürekli uyarı alıp banlanan üyenin ceza puanları yüksek olduğundan sistem onu daha fazla gün banlı tutar.
Bu sitede 1-2 ay banlı kalanlarda oldu, oluyor.