Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bahsettiğin resimlere olan bakışa bende tepki vermiştim
Sinirlenmiş üzülmüş ağlamıştım
15 temmuz hakkında farklı düşünüyor olabiliriz
Ancak isteğimiz aynı aslında
Gerçek anlamda insanca yaşamak

Görüşlerini okumaktan keyif aldığım için konu içinde nickin ile arama yaptım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/45612788/&page=5
Bulamadım ama O yüzden sallamadım diye düşünme lütfen. Evet desen de evet diyenler arasından en az kırılacağım insan olursun (baya da kişiselleştirdim kırılmak falan) çünkü o evette emek var. Düşünülmüş.

Sende benim dikkatle okuduğum kişilerdensin
Sonuçta hepimiz insanız yanlış anlamış olabiliriz
Belki anlayamadığımız şeyler olabilir
Yada hep aynı şeyleri okusak dahi çıkardığımız sonuçlar farklı olabilir
Sonuç öyle bile olsa farklı görüşler okumak güzel oluyor

Yukarıda alıntıladığım mesaj ilk yazdığım

http://haber.sol.org.tr/toplum/kopr...inin-abisi-asiri-darp-etmisler-kardesimi-linc
Hemen her gun aklima geliyor bu garibim ogrenciler. Bir de o kemerini belinden çıkarmış erlere vuran" vatan millet " aşkıyla sokaga ciktigini soyleyen zevatlari unutamiyorum. Hele hele 5 tanesini oldurduk 6. yolda diyip yerde ölmüş askeri tekmeleyenleri asla unutmayacağım. O gun dediler ya hani birlik olduk diye. Ben o gun bu askerlerin basina gelenleri sosyal medyamda paylastim diye en yakin cevremden vatan haini damgasi yedim. Biz aslında o gun daha fazla ayrıştık

Bu mesaja yorumumu yapmıştım o yüzden yeniden yapmak tekrardan başka bir şey olmayacak.
gene de kısaca hızlı karar alınması doğru karar alınacağı anlamına gelmiyor ve doğru karar da zaten birbirini kontrol eden güçler ayrılığı ile sağlanmaya çalışılıyor. Çok sesliliği öldürmek ise sonucunda daha fazla istikrar(!) getirse bile yanlış. Son zamanlarda ise başkanlık sistemi gibi bir şeyle yönetildiğimiz konusunda da haklısın. Ve hiç bir pozitif yönünü göremiyorum ben, ne ekonomi düzeliyor, ne dış siyasette doğru adımlar atılıyor, ne de iç güvenliğimizde bir tane pozitif şey var.
Şu anda tüm güç o insanda değilken bile hukuksuz şeyler olduğunda elimizden bir şey gelmiyor. Bir de yasal olarak o güç kendisine verildiğinde olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Biraz espirili hoş bir yorum olmuş paylaşmak istedim

Ayni fikirdeyim. Masa hain masayi tutan kahraman oldu.
Cok ayristik bizi bolmek istediler ve bölduler.
Yakinda tipimize bakarak da hain ilan edecekler

Referandumu iptal edecekler gibi hayır oyları çoğalıyorda ondan artık dayatacaklar , demokrasiyi çoğulculuğu unutun

Keşke o masum insanların yerine bu olaylara sebep olan kişiler ölseydi diye geçirdim içimden.Olan ölenlere ve ailelelerine oldu.
Bizim köyde yıldız kayınca biri öldü derler.
Onların köyünde yıldız kayınca bir dileğin kabul oldu derler.
Peki onların dileklerinin kabul olması için bizim köyden birilerinin mi ölmesi lazım???

Bu bir parti oylaması değil o yüzden herkes takım gibi parti tutmamali partim diyede tüm uygunsuzluklara boyun eğmemeli
Türkiye cumhuriyeti demokrasi ile yönetilir ve Mustafa Kemal Atatürk hiçbir şekilde silinemez , laik ve cumhuriyetçi diller susturulamaz ,
Diktatörlüğe ve tek adamlı sistem kabul edilemez,
Herhangi bir kişi kanun olamaz
Tek basına karar veremez
Sadece RTE için değil 10 yıl sonra başa gelebilecek bir HDP li yada fetocu bu ülkeyi terk başına parmağında oynatması ama izin verilemez,
Madem bu ülkeyi düzeltmek istiyorlar buna Atatürk'ün kazandığı değil.osmanlinin kaybettiği toprakları duzeltsinler
Her birimiz sürekli demiyormuyduk cumhuriyete sahip çıkmak benim görevim
O halde herkes görevini yerine getirsin
#hayir
Yobazliga
Diktatörlüğe
Hırsızlığa
Adaletsizliğe
İstirmarcilara
Hırsızlara
Vs.....
#HAYİRRRR

Hanımlar merhaba,
2 gündür forumda yoktum. Geçmiş sayfalarda 15 temmuz ile ilgili baya yazışmalar yapılmış. Ama bence bu konuyu hiç konuşmayalım burada. Çok fazla hayatını kaybeden ve yaralanan oldu; oldukça hassas bir konu. Şimdi ne desek birbirimizi kırarız. Biz sadece anayasayı ve başkanlığı tartışalım.

http://gazeteport.com/2017/kabede-rezalet-97204/

Düzceli umreciler Kabe’de referandum duası yaptı. Duada Allah yolunda olmak için “evet” dedikleri söylendi. Duada ayrıca “güçlü lider” vurgusu da yapıldı. Din Görevlisi Nezih Bakkaloğlu’nun Kabe’nin dibinde, umre vazifesine katılanlara okuduğu dua şöyle:

“Güçlü bir ülke için, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir İslam alemi için evet diyoruz Ya Rabbi, Varız diyoruz Ya Rabbi. Kafirlere PKK’ya karşı evet diyoruz Ya Rabbi… FETO’culara karşı evet diyoruz Ya Rabbi. Allah’ım senin yolunda olmaya evet diyoruz. Güçlü bir ülke için, güçlü bir lider için evet diyoruz Allah’ım.”

Cahil dediler diye senelerde aglasanlar bizlere kafir deniyor. Ne büyük utanmazlik ne kendini bilmezlik. Hakkımı helal etmeyecegim asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…