Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Herkesin görüşü kendine.
Kimse kimseyi bu konuda yargılıyamaz.
Ayrıca video paylaşıp şu tarafta mısın bu tarafta mısın? demek kimsenin haddi değil ki !
Herkesin görüşü kendine değil hanımefendi.. Bu olay sadece bizleri değil, gelecek nesilleri de etkiliyor. Video da paylaşılır, afiş de asılır, şiir de yazılır, şarkı da söylenir.. Ya sizleri gerçekten anlayamıyorum. Tartışma ortamları sizi neden rahatsız ediyor? Herkesin görüşü kendine ise, sizin bu sayfada ne işiniz var? Zibilyon tane konu var bu forumda. Neden buradasınız?

Not: Videoyu paylaşmamın amacı, Sedat Peker gibi uyuşturucu satıcılığıyla zengin olmuş, hapisten çıkınca da iktidara sırtını dayayan; "Hayır diyecekleri sokaklarda bekliyoruz" diye bir de tehdit savuran bu mafya bozuntusu ile aynı tarafta olmanın sorgulanması gereken bir durum olduğunu göstermektir.

Sende haklisn bi yandan

Benim üzerimden altıntı yapmayın.
Hangi konuda olacağıma siz karar veremezsiniz.
Herkesin görüşü tabi ki kendine.
Ben hayır oyumu kullanırım.
Ama kimseye baskıyla ya da video paylaşarak yorum yapmam.
Biraz objektif düşünün.

Vallahi arkadaşım sizi bilmem ama; benim şu ülkede izleyeceğim hiçbir tv kanalı kalmadı; haber alabildiğim tek yer sosyal medya; sosyal medyada paylaşılan görseller, videolar, fikirler.. Gerçekleri paylaşan hangi görüşten olursa olsun Allah razı olsun. Onlar olmasa bizim neyden haberimiz olabilir sizce?

Valla ben seni yanlis anladim cnm ya hamileliktenmi nedir ama Ben sandim sen evetcisin Ayy koptumm yokm kiz vazgectim yanii hakli degilsinm Aman simdi beni burda topa tutarlar boyle cidi bi konuda ne sacmaliyo diye neysee neysee

Valla ben seni yanlis anladim cnm ya hamileliktenmi nedir ama Ben sandim sen evetcisin Ayy koptumm yokm kiz vazgectim yanii hakli degilsinm Aman simdi beni burda topa tutarlar boyle cidi bi konuda ne sacmaliyo diye neysee neysee
Kimse seni topa tutamaz merak etme :))) Özgür ifadenin engellenmemesi için uğraşıyoruz her zaman.

Kimse seni topa tutamaz merak etme :))) Özgür ifadenin engellenmemesi için uğraşıyoruz her zaman.
Aynen kardesim herkesin bildigi kendine dogrudur...Ayni memeleketin insanlariyiz icerden birbirimize dusman olursakk batinin oyuncagi oluruzzz..sonucta demokrasi diye bisey var halk ne derse o oluyoo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…