Sizin nezdinizde bu topiğin banlamak, tartışma yaratmak, kışkırtmak, taraf olmak amaçlı olduğunu düşünenlere cevap vereyim.
Sitenin bu bölümün dışında siyasi yorum yasaktır, bu bölüm Türkiye ve Dünya Gündemi bölümüdür, burada haber içerikli haberin alındığı kaynak belirtilerek Türkiye ve Dünya'dan haberler yer alır, bu ekonomi haberi de olabilir, siyasi bir haberde olabilir, yazar, sanatçı, ressam, bilim adamı olan birinin ölüm haberi de olabilir.
Bu topik referandum topiğidir ve referandum anketi açarak halkın nabzını tutmak yasalara aykırı değildir, yasalara aykırı olsa idi Konda, Sonar, A&G gibi firmalar seçim anketi yaptıkları için suç işlemiş olurlardı.
Referandum, kahvehanelerde bile kritik yapılan, tüm halkı ilgilendiren siyasi bir konudur, Kadınlar Kulübü yöneticileri de hepimizi alakadar eden bu konuda bizlerin fikrini merak edip anket açtı, buradaki ankete katılıp katılmamakta özgürüz, bildirim gelmesi demek mutlaka katılmalısınız ısrarcılığı değil, haber vermek bilgi vermek amacı gütmektedir.
Bu bölümde banlamalara gelince sitenin her bölümünde olduğu gibi hakaret, küfür, aşağılama yasaktır, siyasilere, halkın bir kesimine hakaret, ırk, din ayrımcılığı yapmak, kışkırtmak, dini içerik girmek yasaktır.
Tartışmalar karşılıklı kişisel polemiğe dönmediği sürece serbesttir, yani 2 farklı görüşteki üye saygı çerçevesinde görüşleri üzerinden tartışıyorsa banlanmaz ama tartışma kişiselleşirse banlanır.
Kaldı ki 232 sayfa yorumda henüz oooovvvv neredeyse tüm yorum yapanlar banlandı denilecek kadar banlanma yaşanmadı.
Rahatsız olunan kötü üslupla yazılmış veya yasalara aykırı yorumlar varsa lütfen kibleyiniz, yönetimce incelenir, gereken neyse yapılır ve unutmayınız ki sitenin her bölümünde olduğu gibi üyeler yazdıklarından kendileri sorumludur, Kadınlar Kulübü üyelerin yazdıklarından mesul değildir.