- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Hayır sadece yandaş medyayı değil ,hepsini takip ediyorum ben.Sizlerin izlemediği kanaatindeyim.Ben saygı duyuyorum sizlerin dediğini ki kaç sayfadır okuyorum yazılanları.Cevap verirken karşı tarafı incitmeden yazmaya çalışıyorum.Ama bir mesaj yazıyorsun ,yazdığın mesajı hafife alan ,hakarete varan yorumlar geliyor.Size yazdım çünkü,sizi farklı gördüm.Keza Muneyi de.Mune de karşı görüş yazdı ama çoğuna hak veriyorum,karşıdaki insanı kırmadan yazıyor,yazılanlara hak veriyorsun.Acaba diyorsun .Emin olun biz de gelecek kaygısı taşıyoruz.Mesela hiçbir yorumda RTE hakkında övücü bir söz yazmadım ama hep Erdoğan istedi diye ,birşey bilmediklerinden okumadıklarından yakıştırması yapılıyor.Bu da yazma hevesini kırıyor.
sana yazdım,çünkü seviyeli tartışan birkaç üyeden birisin.bak ne güzel medenice,fikirlerimizi söylüyoruz.(sen diye hitap ettim ama,kusura bakma,kızım yaşında olduğun için sadece)tartışmak güzeldir,terbiye sınırları içinde.
ben arkadaşlarımla da tartışırım,sen benden birşey öğrenirsin,ben senden.
hepimiz aynı gemideyiz.sizlerin zararına olan şey,bizim de zararımıza,keza aynı şey sizin içinde geçerli.hükümetler ,iktidarlar gelip geçici,asıl olan halktır.mesela birkaç arkadaş,chp isteseydi evet derdiniz ,diye yazmış.inanın demezdim.
parti tutmuyorum ben.ülkemin insanlarının çıkarına olan herşeye varım.hangi parti yapmış,önemli değil.
ama bu konuda,"evet"in ülkeme zararı olacağını düşündüğüm için "hayır" diyorum.
son kez; yazmaktan vazgeçmeyin,yazın ki tartışa tartışa,doğruyu bulalım.demokrasi,çok sesliliği gerektirir.diğer türlüsü,diktatörlük olur.biz de buna karşı çıkıyoruz.
Son düzenleme: