- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.659
- 43
- 33
Biz yine seyredelim**
Esra Erol? Bak onu bilmiyorum ona denk gelmedim demek.
Ama gerçekten sürekli bu kurallara uymadıgım için aldıgım cezalar yüzünden KK sitesinden sogudum yaklaşık 2 bucuk hafta filan siteye girmedim aktif olmadım şimdi oyle bos vaktim olunca arada konuları okuyorum.
Ban yememin nedenleride hani böyle polimik yaratma amacıyla yazdıgım şeyler değildi. Bir iki yazdıgım argo kelime hatalı konu açmak falan yani.. Şimdi bunu görünce bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim yani.
Aynı şeyleri okumadığımız,izlemediğiz kesin.
Tabii ki yol ,köprü bizim vergilerimizle yapıldı,bizim cebimizden çıktı.Ya şimdiye kadar cebimizden ödediğimiz vergiler nereye gitti?Bu beni daha çok ilgilendiriyor.
N e yazsam da muhalif olacaksınız zaten.Yukarıdaki arkadaş açıklamış,kampanyayı destekleyenleri sevmezdim zaten diye,herkes kendini haklı görüyor,karşı tarafı haksız görüyor.Ben de izlediklerime ,okuduklarıma göre haklıyım kendimce.
**Biz yine seyredelim3 maymun olalım arkadaşım hadi . İnsanların sevdiği insan profili bu
Ne zaman siyaset insanlara eşit şekilde etki eder o zaman bu konulardaki bu derece polemikler kavgalar son bulur. Sanki şu anki sistem sana bana ona buna aynı şekilde etki ediyormuş gibi fikir paylaşımının çokta bir mantığı yok bence
Hayır sadece yandaş medyayı değil ,hepsini takip ediyorum ben.Sizlerin izlemediği kanaatindeyim.Ben saygı duyuyorum sizlerin dediğini ki kaç sayfadır okuyorum yazılanları.Cevap verirken karşı tarafı incitmeden yazmaya çalışıyorum.Ama bir mesaj yazıyorsun ,yazdığın mesajı hafife alan ,hakarete varan yorumlar geliyor.Size yazdım çünkü,sizi farklı gördüm.Keza Muneyi de.Mune de karşı görüş yazdı ama çoğuna hak veriyorum,karşıdaki insanı kırmadan yazıyor,yazılanlara hak veriyorsun.Acaba diyorsun .Emin olun biz de gelecek kaygısı taşıyoruz.Mesela hiçbir yorumda RTE hakkında övücü bir söz yazmadım ama hep Erdoğan istedi diye ,birşey bilmediklerinden okumadıklarından yakıştırması yapılıyor.Bu da yazma hevesini kırıyor.anladım sadece yandaş medyayı takip edince böyle oluyor demek ki.şimdiye kadar ödediğimiz vergilerle,12 yıldır ödediğimiz vergilerin oranları aynı mı?allahaşkına,geriye dönüp bir okuyun.
ben de ne yazsam, siz de muhalif olacaksınız.ben okuyup araştırıp,"evet"diyenlere saygı duyduğumu yazmıştım daha önce.ama görüyorum ki sizin,karşı görüşe böyle bir sempatiniz yok.hep geçmişe dönük,argümanlarla yaşıyorsunuz.
eskiden şöyleydi,eskiden böyleydi..sizin iki katınız yaşındayım.ben bile geleceğe bakıyorum.gelecekte bizi ,gençlerimizi,çocuklarımızı ne bekliyor diyorum.
siz geçmişte yaşıyorsunuz,ben gelecekte.tek fark bu aslında.
Her yer sessizliğe mi gömülsün? Tartışıyor olmanın neresi kötü?Polemik olacağını bile bile böyle bir konunun açılma amacı ne?
Tartışmanın sonunda ban yemek denen bir durum varken ne kadar sağlıklı özgür bir tartışma ortamı olur?Her yer sessizliğe mi gömülsün? Tartışıyor olmanın neresi kötü?
Ban yemek hiç önemli değil. Biz açık açık hayır diyerek belki ileride işimizden ekmeğimizden olmayı; belki de yargılanmayı göze almışız. Ban yemek nedir ki...Tartışmanın sonunda ban yemek denen bir durum varken ne kadar sağlıklı özgür bir tartışma ortamı olur?
Bakın işte siz hayır için tüm bunları göze alıyorsunuz, bi üstteki üye evet için herşeyi göze alıyor. Ben böyle bir yerde bu şekilde siyaset tartışılmasını doğru bulmuyorum. Herkes her yerde her görüşü savuna bilir ama bazı sosyal merciler en azından tarafsız huzurlu ve sakin kalmalı.Ban yemek hiç önemli değil. Biz açık açık hayır diyerek belki ileride işimizden ekmeğimizden olmayı; belki de yargılanmayı göze almışız. Ban yemek nedir ki...
Bu forumun tarafsız, huzurlu ve sakin bir sürü konu başlığı var.Bakın işte siz hayır için tüm bunları göze alıyorsunuz, bi üstteki üye evet için herşeyi göze alıyor. Ben böyle bir yerde bu şekilde siyaset tartışılmasını doğru bulmuyorum. Herkes her yerde her görüşü savuna bilir ama bazı sosyal merciler en azından tarafsız huzurlu ve sakin kalmalı.
Doğru bir tek değildir ve görecelidir. Tartışılan ortam taraflıysa eğer orada açıkçası Ne konuştuğunuzun çokta bir önemi kalmaz. Çünkü işine gelinmezse ses kısılır. O yüzden genel olarak sitenin tarafsız ve siyasetsiz bir ortam olması tercihimdir. Birde şu var tarafsızım huzurluyum ve sakinim.Bu forumun tarafsız, huzurlu ve sakin bir sürü konu başlığı var.
Üstelik bu ülkede tarafsız, huzur ve sakin kalabilen varsa ve ne içiyorsa bize de ondan versin lütfen.
Hala konuşabiliyorken, konuşmak lazım.
Sizin nezdinizde bu topiğin banlamak, tartışma yaratmak, kışkırtmak, taraf olmak amaçlı olduğunu düşünenlere cevap vereyim.Tartışmanın sonunda ban yemek denen bir durum varken ne kadar sağlıklı özgür bir tartışma ortamı olur?
Hakaretten ziyade kişisel olarak insanlar gayet kırıcı olabilecek vaziyette. Tabiki kk'yı ilgilendiren bir durum değil sonuçta siz site yönetimi açısından bakarsınız be haklısınızda. Sitenin kuruluş amacı tam olarak nedir İnanın bilmiyorum. Ama son 2 Aydır aktif kullanan bir üye olarak şunu belirteyim herkesin nefes aldığı kendinden birşey bulduğu üstelik Çok güzel dostlukların kurulduğu bir yer.Ama böyle bir süreçte böyle bir konu yer yer taraflaşmaya sebep oluyor. Bu bir kv kp yada saç makyaj gibi bir durum değil sonuçta herkesin ortak zaafının olduğu bir konu. Hakaret olmasa bile insanları incitecek boyuta geliyor. Dediğim gibi bu söylediğim bir üyenin bakış açısı. Açıklamanız için teşekkür ederim.Sizin nezdinizde bu topiğin banlamak, tartışma yaratmak, kışkırtmak, taraf olmak amaçlı olduğunu düşünenlere cevap vereyim.
Sitenin bu bölümün dışında siyasi yorum yasaktır, bu bölüm Türkiye ve Dünya Gündemi bölümüdür, burada haber içerikli haberin alındığı kaynak belirtilerek Türkiye ve Dünya'dan haberler yer alır, bu ekonomi haberi de olabilir, siyasi bir haberde olabilir, yazar, sanatçı, ressam, bilim adamı olan birinin ölüm haberi de olabilir.
Bu topik referandum topiğidir ve referandum anketi açarak halkın nabzını tutmak yasalara aykırı değildir, yasalara aykırı olsa idi Konda, Sonar, A&G gibi firmalar seçim anketi yaptıkları için suç işlemiş olurlardı.
Referandum, kahvehanelerde bile kritik yapılan, tüm halkı ilgilendiren siyasi bir konudur, Kadınlar Kulübü yöneticileri de hepimizi alakadar eden bu konuda bizlerin fikrini merak edip anket açtı, buradaki ankete katılıp katılmamakta özgürüz, bildirim gelmesi demek mutlaka katılmalısınız ısrarcılığı değil, haber vermek bilgi vermek amacı gütmektedir.
Bu bölümde banlamalara gelince sitenin her bölümünde olduğu gibi hakaret, küfür, aşağılama yasaktır, siyasilere, halkın bir kesimine hakaret, ırk, din ayrımcılığı yapmak, kışkırtmak, dini içerik girmek yasaktır.
Tartışmalar karşılıklı kişisel polemiğe dönmediği sürece serbesttir, yani 2 farklı görüşteki üye saygı çerçevesinde görüşleri üzerinden tartışıyorsa banlanmaz ama tartışma kişiselleşirse banlanır.
Kaldı ki 232 sayfa yorumda henüz oooovvvv neredeyse tüm yorum yapanlar banlandı denilecek kadar banlanma yaşanmadı.
Rahatsız olunan kötü üslupla yazılmış veya yasalara aykırı yorumlar varsa lütfen kibleyiniz, yönetimce incelenir, gereken neyse yapılır ve unutmayınız ki sitenin her bölümünde olduğu gibi üyeler yazdıklarından kendileri sorumludur, Kadınlar Kulübü üyelerin yazdıklarından mesul değildir.
Burası sadece adet düzensizliğimizi, tüp bebek tedavimizi, akşama ne pişireceğimizi konuştuğumuz bir yer olmamalı. Bugün hakları en fazla tehlike altında olan biz kadınlarız.Hakaretten ziyade kişisel olarak insanlar gayet kırıcı olabilecek vaziyette. Tabiki kk'yı ilgilendiren bir durum değil sonuçta siz site yönetimi açısından bakarsınız be haklısınızda. Sitenin kuruluş amacı tam olarak nedir İnanın bilmiyorum. Ama son 2 Aydır aktif kullanan bir üye olarak şunu belirteyim herkesin nefes aldığı kendinden birşey bulduğu üstelik Çok güzel dostlukların kurulduğu bir yer.Ama böyle bir süreçte böyle bir konu yer yer taraflaşmaya sebep oluyor. Bu bir kv kp yada saç makyaj gibi bir durum değil sonuçta herkesin ortak zaafının olduğu bir konu. Hakaret olmasa bile insanları incitecek boyuta geliyor. Dediğim gibi bu söylediğim bir üyenin bakış açısı. Açıklamanız için teşekkür ederim.
Siz hayır diye haykırarak sesinizi duyurduğunuzu düşünüyorsunuz. Peki ya evet diyenler?Burası sadece adet düzensizliğimizi, tüp bebek tedavimizi, akşama ne pişireceğimizi konuştuğumuz bir yer olmamalı. Bugün hakları en fazla tehlike altında olan biz kadınlarız.
Hamileyken dışarıya çıkmasın, fazla kahkaha atmasın, iş hayatına girmesin denilen; her gün öldürülen, tecavüze uğrayan biz kadınlarız... En çok biz sesimizi çıkarmalıyız.
Onlar da fikirlerini yazıyorlar buraya. Birbirine hakaret edenler ise banlanıyor. Gayet normal bir tartışma ortamı.Siz hayır diye haykırarak sesinizi duyurduğunuzu düşünüyorsunuz. Peki ya evet diyenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?