Şu anki ülkenin durumundan sen memnun musun ?
Olmayan özgürlüğün dibini yaşıypruz siz nerede yaşıyorsunuz merak ettim.
Bir kere ya bir kere; bazı şeyler yanlıştı diyin.
Çok mu zor?
Ben şu an eve giderken kalabalık yerlerden kaçarak gidiyorum her an canlı bomba korkusu.Ben istanbul gibi bir yerde bu korkuyu yaşıyorum .Siz çoçuğunuz çoluğunuz için korkmuyor musunuz????
Şehit ailesine vatan sağolsun demek kolay,niye akp bir vekilin yakın bir şehidi yokk??
Halbuki onca şehit ailesi barış sürecine ikna edilirken ,terör bitecekti.
Terör şimdi hiç olmadığı kadar var,hem her yerde.Biz bilmezdik İstanbul da canlı bir bomba olayını bu yaşıma kadar.
Kpss sınavında çalınan sorulara değinmiyorum ,hiç mi yakının yok bu sınavlara giren hakkı yenen?
Yahuu Samanyolu tv de Hoca efendi diye selam ettiğine bugün fetöcü diyorlar.
Bu yanar dönerlik sadece bizi mi korkutuyor?
Her sesi çıkan kanal kapatıldı,her muhalet olana dava..Yahut vatan haini.
Kaçak elektrik faturalarınınnı bize yansıltılmasının ,hastane ücretsiz derken eczaneden ilaç alırken ödediğim muayane ücretinin farkındasınız değil mi?Hani sağlık ücretsizdi.
Hafif dekolteli bir elbise giydiğimde adımın çıkmasından tecavüze uğrarsam mini iymişti demelerinden,tecavüzü hak ediyor olmaktan korkuyorum..
Hakkımı aramak istediğimde yolumun kapatılmasından korkuyorum.
Hak hukuk sadece bize gerekli değil,bir gün size de lazım olacak bunları da düşünün.
Bütün sebeplerden dolayı Hayır diyorum,lütfen bana Evet diyenler şunlar çok iyi de bu yüzden evet diyorum desin.
Ben başka bir dünya da yaşıyorum da benim mi haberim yok.
Canım boşa cevap verme hâlâ hayır demeyi düşmanlık sanıyor bazıları hâlâ partinin değil anayasanın oylandıgını anlamıyorlar bazıları. Doğru ülke ne halde ekonomi egıtım bıtnıs acaba bugün kaç şehit var acaba bugün nerede bomba patlayacak dıye korkuyoruz doğru önceden en azından güvende his ediyorduk bir kere de şu yanlış diye bazıları eleştrı yapabılsr bu kadar kutsallasttrmadan