- 16 Şubat 2012
- 6.554
- 11.006
- 448
Çünkü;
1) Oyları düşmeye başladı. Çünkü her ne kadar orada burada reis diyenleri görseniz de artık soğuyan, şikayet eden bir kesim de var. Para çoğu insan için din söylemlerinden önce geliyor bu memlekette biliyoruz. Para bitti, destek de bitti. Tanıdığım çok yaşlı bir kadın var, bir kez AKPye atmış, meclis nedir bilmez. Bana sordu konuyla ilgili konuşuyorduk. Teyze dedim "meclis var ya"
"Meclis ne kızım ben bilmem meclis falan" dedi :)
Niye değiştiriyorlarmış bunlar ülkeyi, değişmesin böyle güzel işte diye ekledi bir de
Batan insanları düşün.
Suçlu mu suçsuz mu bakılmadan FETÖ adını ağzına aldığında atılan insanları düşün.
Ben bilmem mesela kim necidir, millet muhabbet ederken söyler o şucular, bu şunlardan.
Nereden biliyorsunuz yav diyorum
Yıllar önce bana da bir yurttan telefon geldi.
Bir öğretmenim vermiş liseden numaramı.
Böyle böyle bir yurdumuz var, fiyatları falan süper ucuz.
Dedim acaba gitsem mi sonra şartlarını beğenmedim, yurtta 6da olacaksın falan höh dedim
Benim ailem dindar olsa idi veya da beni 6da yurtta görmek istese idi pekala gidip kalmış olabilirdim o yurtta
Şimdi FETÖden yargılanıyor olabilirdim yani
Çünkü gördüm, kapatılmış. FETÖcülerden olduklarını nereden bilebilirdim?
İnsanları aslını astarını bilmeden işten attılar.
Ya çocuk ne bilsin kimin dersanesi nesi anası babası nereye dediyse oraya gider.
Bir sürü insan böyle mağdur edildi işte.
Belki bilmeden iş yaptı onlarla, ne bileceksin yani.
Sorgu sual yok, direkt içeri atma.
Kimisini kocası-karısı yüzünden de atıyorlar.
Kocası/karısı böyle bir eylem içerisinde ise bu kişinin böyle çirkin bir oluşuma katılıp katılmadığı neden sorgulanmıyor önce?
2) Zaman daralıyor. İlk maddeyle bağlantılı olarak yakın bir gelecek içinde yargının hesap sorması mümkün. Birileri bunu düşündükçe koltuğunda terliyor olsa gerek.
Ama ben yazıyorum bu adamlar yargıya falan kalmaz, öyle bir millet vatan bağlılığı yok.
%99 ihtimal veriyorum yakalanmadan kaçar, sığınırlar.
Benim görüşümde 15 Temmuz öncesi vatandaş bu fikre sıcak bakmıyordu.Çünkü Başkanlık Sistemi hiçbir akla mantığa sığmıyor.Haklı olarak vatandaş bunu istemiyordu.
Tayyip Erdoğan 'ın mağdur olduğu bir durumda yoktu.Tam bu devrede 15 Temmuz oldu.Hazır rüzgar kendinden yana dönmüş duygu sömürüsü yapabileceği bir durumda olmuşken oylarımız artar vatandaşta benden yana olur diye düşündü.Acelesi bunun için.
Ülke berbat bir durumda ekonomi iflas etmiş, her yerde bombalar kol geziyor ,eskiye göre çok kötü bir haldeyiz onun tek düşündüğü kendisi maalesef
Millet isyan etmeden biran önce geçirteyim derdinde.
Son düzenleme: