Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

Çok üzüldüm arkadaşım.İşte benim de Gürgan Klinik hakkında anlatmak istediğim bu .Çok kötü bir hizmet anlayışları var.Karşılarındakini yolunacak kaz gibi görüyorlar.Oysa biz en hasssa zamanımızdayız.Birşey ters gidince bizim sorunumuz değil diyorlar.Bu nasıl bir anlayış ya.Senin moralini bozmak istemiyorum ama bence şansın varsa kliniği değiştir.Yok eğer yoksa biraz sesini yükselt.Ondan çok iyi anlıyorlar.Bende bir Gürganzede olarak sana bol şans diliyorum arkadaşım...Birde şunu farkettim bunlar bize fatura vermiyorlar yaa.Kesin SSKya 400YTL ödemişiz gibi gösteriyorlardır.Ben şikayet bile edebilirim.Sanırımda edeceğim.Neyse canını bunlarla sıkmayayım...

canım umarım hayırlısıyla bebişine kavuşursun,bize de resmini yollarsın

canım başına gelene gerçekten çok üzüldüm. iyi ki bu başlığı açmışım en azından acı da olsa kötü tecrübeler daha fazla kişinin incinmesine engel oluyor.inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.

sevgili simaysi
ben kararımı verdım banada fatura kesılmeden cok para alındı benden (yasal olsun dıye bızden aldıkları gercek mıktarı ssk ya yansıtmazlar tahmınım)
bayram sonrası gıdıp ssk ıle gorusecegım hakkımı arıyacagım zaten boyle durumlarda klınık buyuk bır para cezası alıyormus duydugum kadarıyla egerkı sende kararlıysan
bana haber ver lutfen
cunku ben hakkım olanı guzel sozle almayı denedım alamadım sesımı yukselttım alamadım yapabılecegım tek sey kaldı yetkılılere (ssk)durumu anlatıp hakkım olanı almak ıcın neyapabılecegımı ogrenmek yanı guran klınıgı ssk ya sıkayet etmek...

arkadaşım bu kararlılığın ve hakkını arama çabandan dolayı tebrik ederim. o para ne zorluklarla kazanılıyor,kimseye havadan gelmiyor. üstelik bizim en hassas olduğumuz konuda sömürmeye kalkıyorlar. umarım yasal bir yolunu bulursun. sevgiler..

bıze parası varkı burda muamelesı yapılıyor ama o parayı cıkartmak ıcın nelerden vazgecıyoruz degıl mı
en hassas noktamız baska bırsey ıcın hangımız bu kadar rahat o kadar parayı nereye verırız
evımın ve kendımın ıhtıyaclarından uzun zamandır vazgectım ben. ssk dan para gelınce bana gerı odeyeceklerını soyledıler ama basvuru bıle yapmamıslar nasıl olsa benden paralarını aldılar nıye ugrassınlarkı
benım borcum mu var kımın umurunda

bizim umurumuzda işte o nedenle arkadaşlarımızı daha bilinçli ve duyarlı olmaya çağırıyorum. aynı problemi yaşayan bir kaç kişi şikayet etse,uğraşsa bir daha böyle şeyler yapmaya cesaret edemezler. ben de ankaralıyım,evimden 1100 km uzakta ekmek parası uğruna ,geleceğimiz için,Allah nasip ederse çocuklarımız için uğraşıyorum..açıkçası ne kendime ne de başkasına böyle şeyler yapılmasını hazmeddemiyorum. umarım senin gibi güçlü ve bilinçli arkadaşlarımız böylelerine iyi bir ders verir.

ANKARALI ARKADASLAR
Ben Izmir de 8 ay icinde 3 tup bebek denemesi yaptirdim.Bunun ilk denemesinde embryolarim 1. kaliteydi.Olmadi.Son ikisindede embyolarda fragmantasyon sorunu oldu.Yani embroylarim bolunmuyor parcalaniyormus, bundan 4 yil once de 1 mikro 2 asilama yapmistim.Orda da embryolar 1. kaliteydi.Simdi izmr de ben en iyi yerde oldum tedavimi ve Izmirde daha iyi bir teknoloji uygulayan yer yok.Heyetimde bitti.Simdi arastiriyorum.Esimin sperm sayisi 5-15 milyon, sekil bozuklugu hareketlilik zayif.Bende de denemelerden sonra kanallarim tikanmis.Yumurta sayim 10-12 arasi.Simdi ben Ankara yada Istanbul da tedaviyi dusunuyorum.Istanbul bizi korkutuyor cunku hic bilmiyoruz Istanbulu.Ankara da Maya tup bebek merkezini duyduk, spermleri miknatisla seciyorlarmis.Normalde gorsel durumlarina bakilip secilirken burada miknatisla.Bir de kokultur uygulatmak istiyorum.Yani embryonun disarida bekledigi sure zarfinda rahim sivisinin icinde bekletilmesi.Bu dedigim iki sey Izmir de yok.Bu merkezi onerirmisiniz.Telefonda dr. la gorustum ama birebir yasayan yada duyan cok daha onemli benim icin.Toplam 4 mikro iki asilama negatif.Parasal acidanda cok yiprandim manende.Sizce Ankaraya mi gitmeliyim yoksa istanbulami.Bana bilgi verirmisiniz.Ozellikle Ayse Amine Su arkadasim ne onerirsiniz.Bu arada yasta 35 oldu.On yillik evliyim.

Merhaba arkadasim.Benim problemimde ayni.Izmirde 4 defa yaptirdim olmadi.Maya Tup Bebek Merkezi hakkinda bilginiz var mi.Spermleri miknatis yontemiyle seciyorlarmis.Bu da bizim gibi hastalarin sansini artirmaz mi.Ben de Mayayla Bahceci arasinda kararsizim.Beni debilgilendirirmisiniz bu merkezle ilgili.Ben ne yapmaliyim.

Ankaralı arkadaslar
Sızlerden haber beklıyorumçDurumumu ust satırlarda yazmıstım Benım durumumda olan bırı ıcın maya tup bebek merkezını onerırmısınız bu merkez ankarada nasıl bılınıyor lutfen benı yonlendırırsenız sevınırım ankara mı ıstanbul mu karar veremıyorum sızlerden cevap beklıyorum

geçmiş olsun öncelikle arkadaşım ben 2 sefer maya tüp bebekte tedavi oldum transfer olmadı 1,5 sene önce bu yöntem vardı.Yumurtalarımın sağlıksız olduğunu söylediler kıbrısa gitmemi önerdiler merkez çok güzel fakat başarı oranı gösterildiği gibi yüksek değil şimdi GEN ART da tedavi oluyurum yumurtalarım sağlıklı ve transfer yapıldı sonuç bekliyorum bence iyi düşün karar ver.

hülyacım mrb. ben de genartta tedavi olucam.ilk denemem anatolia datdı.tuttu ama 5 aylıkken maalesef karnımda öldü.ilk randevuya gittim.şmdilik iyi göründü klinik bana.bir de gidenler çok memnun.hep okuyorum bu sayfalardan genart yorumlarını.ben de 10 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım.bayramdan sonrada ilaçlartımı yazdırmaya gideceğim ankaraya.bir ay sonrada tedaviye başlayacağız.gel beraber gidelim.umarım olur.umudunu yitirmemen dileğiyleee canım.

kayra sen ne zaman başladın tedaviye .hala sürüyormu tedavin .nasıl memnunn musun klinikten

pardon transferin olmuş.tam okuyamamışım canım:) umarım iyi haberler duyarız senden...

canım ben maya tüp bebek merkezini hiç önermiyorum,çünkü söyledikleri yöntem çok önceden beri yapılan birşeymiş ve pek bir faydası da olmuyormuş,sanki ilk onlar yapıyorlarmış gibi medyaya lanse ettiler ama öyle diil.bence bahçeciiiii..........

kayra sen ne zaman başladın tedaviye .hala sürüyormu tedavin .nasıl memnunn musun klinikten

merheba ben çok memnunum daha öncede yazmıştım mayada yumurta çıkmaz dedi osman denizhan özgün hoca kıbrısa göndermek istedi beni ama genart da 1.sınıf 2yumurta elde edildi ve transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum ayın 10 datahlil yapılacak inşallah pozitif çıkar.kaydirigubbakcemile5

canım benim güzel haberini bekliyoruz.
birşey sormak istiyorum? bir de hangi durumlarda gen testi yapıyorlar?

canım benim seninde az kalldı,ben bile heycanlanıyorum.umarım güzel haberle sevince boğuluruz:teytey:

bende genartla ılk gorusmemı yaptım aklımda butun tup bebek merkezlerını gezmek fıkır edınmek varken ılk gıttıgım yerde kaldım aslında genetık tanıyı kendı merkezınde yapan tek yer orası oldugundan gıtmedende umıtlıydım bekledıgım gıbı cıktı cok ılgılendıler gurgan klınıgın bana fazla dozda verdıgı puregondan dolayı yumurtalıklarımlarım asırı uyarılmıstı aslında onemlı bır sorunmus serum takmaları ve bana proteın vermelerı gereklıyken benı eve gondermıstı gurgan klınık sonucum negatıf gelınce bır kuru olur olur merak etme elımızden gelenı yaptık dıye aradılar ama demedıler gel bır bakalım yumurtalıkların hala buyuk mu
sarp hoca hemen baktı onemlı gunlerı gecırmıssın suan ıcın beklıyecegız duzelıcek dedı..hastası bıle olup olmayacagım bellı degılken benımle ılgılendı
gurgan klınıkse telefonda hallettıgını sanıyor herseyı

kayyra ıyı haberlerını burdan alırım ınsallah

arkadaşlar ortak kararlarımızda en önde GENART görünüyor. orada bizde 400 ytlye halledebilir miyiz ki? daha 1,5 yıllık evliyiz. benim çikolata kistlerim,eşimin de morfoloji sorunu var. ben öğremenim. buradaki dr elazığa 6 gün gidersin,kalan kısımdaki işlemleri biz burada yaparız diyo.siz ne düşünüyorsunuz? genart a gitsem protokol ne kadar sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…