merhaba arkdaslar
gungan klınık hakkında soyleyeceklerım var
benım raporum cıktıgı halde ısleme almamıslar eger ben gıdıp bugun alın demeseydım bayramdan sonra tup bebek hakkımı kaybedıyordum
bu ısle ılgılenen herkes ızınlıymıs bu benım sorunum olmamalıydı bana bız naapalım dıyorlar
sımdı ıkıncı hakkımıda kaybettım cunku bugun tarıhlı basvuru yaptıklarından ıkıncı denemem ıcın odenmesı gereken paramıda ssk dan almam ımkansız
ben onlardan once tarıhlı fatura kesın veya sonra tarıhlı demedım benım dogru zamanlı faturam kesılmıs olsaydı sımdı 2.denemem ıcın basvurabılıyordum
bu kadar ılgısızlık olamaz lutfen arkadaslar dıkkat edın cok hastası varsa cok personel calıstırmalı bır kurum
hakkınızı bıle kaybedebılıyorsunuz
1.300 ytl demekkı onlar ıcın cok para degıl ama benım ıcın cok para
ısınızı sız takıp edeceksenız neden o kadar para verıp guvenılır klınıklere gıtmeyı tercıh edıyoruz ben anlayamadım
merhaba arkadaşlar
ben tedavi için özel doktora gidiyordum yumurta toplama ve transfer işlemleri için gen-art ın laboratuarı ve ameliyathanesi kullanıldı işlemleri yine kendi doktorum yaptı ilk tüp bebek denememdi çok şükür hamile kaldım darısı tüm dileyenlere işallah..
merhaba arkdaslar
gungan klınık hakkında soyleyeceklerım var
benım raporum cıktıgı halde ısleme almamıslar eger ben gıdıp bugun alın demeseydım bayramdan sonra tup bebek hakkımı kaybedıyordum
bu ısle ılgılenen herkes ızınlıymıs bu benım sorunum olmamalıydı bana bız naapalım dıyorlar
sımdı ıkıncı hakkımıda kaybettım cunku bugun tarıhlı basvuru yaptıklarından ıkıncı denemem ıcın odenmesı gereken paramıda ssk dan almam ımkansız
ben onlardan once tarıhlı fatura kesın veya sonra tarıhlı demedım benım dogru zamanlı faturam kesılmıs olsaydı sımdı 2.denemem ıcın basvurabılıyordum
bu kadar ılgısızlık olamaz lutfen arkadaslar dıkkat edın cok hastası varsa cok personel calıstırmalı bır kurum
hakkınızı bıle kaybedebılıyorsunuz
1.300 ytl demekkı onlar ıcın cok para degıl ama benım ıcın cok para
ısınızı sız takıp edeceksenız neden o kadar para verıp guvenılır klınıklere gıtmeyı tercıh edıyoruz ben anlayamadım
Çok üzüldüm arkadaşım.İşte benim de Gürgan Klinik hakkında anlatmak istediğim bu .Çok kötü bir hizmet anlayışları var.Karşılarındakini yolunacak kaz gibi görüyorlar.Oysa biz en hasssa zamanımızdayız.Birşey ters gidince bizim sorunumuz değil diyorlar.Bu nasıl bir anlayış ya.Senin moralini bozmak istemiyorum ama bence şansın varsa kliniği değiştir.Yok eğer yoksa biraz sesini yükselt.Ondan çok iyi anlıyorlar.Bende bir Gürganzede olarak sana bol şans diliyorum arkadaşım...Birde şunu farkettim bunlar bize fatura vermiyorlar yaa.Kesin SSKya 400YTL ödemişiz gibi gösteriyorlardır.Ben şikayet bile edebilirim.Sanırımda edeceğim.Neyse canını bunlarla sıkmayayım...
sevgili simaysi
ben kararımı verdım banada fatura kesılmeden cok para alındı benden (yasal olsun dıye bızden aldıkları gercek mıktarı ssk ya yansıtmazlar tahmınım)
bayram sonrası gıdıp ssk ıle gorusecegım hakkımı arıyacagım zaten boyle durumlarda klınık buyuk bır para cezası alıyormus duydugum kadarıyla egerkı sende kararlıysan
bana haber ver lutfen
cunku ben hakkım olanı guzel sozle almayı denedım alamadım sesımı yukselttım alamadım yapabılecegım tek sey kaldı yetkılılere (ssk)durumu anlatıp hakkım olanı almak ıcın neyapabılecegımı ogrenmek yanı guran klınıgı ssk ya sıkayet etmek...
bıze parası varkı burda muamelesı yapılıyor ama o parayı cıkartmak ıcın nelerden vazgecıyoruz degıl mı
en hassas noktamız baska bırsey ıcın hangımız bu kadar rahat o kadar parayı nereye verırız
evımın ve kendımın ıhtıyaclarından uzun zamandır vazgectım ben. ssk dan para gelınce bana gerı odeyeceklerını soyledıler ama basvuru bıle yapmamıslar nasıl olsa benden paralarını aldılar nıye ugrassınlarkı
benım borcum mu var kımın umurunda
merhaba derinden,doğru söylüyorsun,zaten cem hoca da demişti ben olmazsam diğer doktorlar yardımcı olacak diye ,her ultrasona gittiğimde farkli doktorlar oluyodu....
ben artık İstanbul'da düşünüyorum,bahçeci klinik'den randevu aldım .problem varikosel,erkek infertilitesi.
ben Ankara'da yaptırsaydım Gürgan Kliniği tercih ederdim.
Merhaba arkadasim.Benim problemimde ayni.Izmirde 4 defa yaptirdim olmadi.Maya Tup Bebek Merkezi hakkinda bilginiz var mi.Spermleri miknatis yontemiyle seciyorlarmis.Bu da bizim gibi hastalarin sansini artirmaz mi.Ben de Mayayla Bahceci arasinda kararsizim.Beni debilgilendirirmisiniz bu merkezle ilgili.Ben ne yapmaliyim.
Merhaba arkadasim.Benim problemimde ayni.Izmirde 4 defa yaptirdim olmadi.Maya Tup Bebek Merkezi hakkinda bilginiz var mi.Spermleri miknatis yontemiyle seciyorlarmis.Bu da bizim gibi hastalarin sansini artirmaz mi.Ben de Mayayla Bahceci arasinda kararsizim.Beni debilgilendirirmisiniz bu merkezle ilgili.Ben ne yapmaliyim.
kayra sen ne zaman başladın tedaviye .hala sürüyormu tedavin .nasıl memnunn musun klinikten
Merhaba ben ikinci transferimi oldum. 5. günüm. Bizim de sorunumuz sperm sayısı ve hareketsizliği. Bu kez genetik test de yapıldı fakat saglıklı çıkan 4 embriyonun kalitesi kötü çıktı malesef. Bu yüzden yumurta kalitesinde de sorun var dediler bu kez. Hayırlısı bakalım yine de umut dünyası bekliyoruz...
merheba ben çok memnunum daha öncede yazmıştım mayada yumurta çıkmaz dedi osman denizhan özgün hoca kıbrısa göndermek istedi beni ama genart da 1.sınıf 2yumurta elde edildi ve transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum ayın 10 datahlil yapılacak inşallah pozitif çıkar.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?