hımm anladım biz o tür testleri özelde yaptırdık beklemeyelim diye spermiyogram kültür smer amh eşime istedikleri her şeyi benimde bir kısımını hatta ilk aşılamada sperm yıkamayıda özelde yaptırdık resmi tatil vardı zeynep kamilde labratuar kapalıydı sadece doktorum löbetteydi şansa ama başarısız oldu ikisideKocaelideyim ben üniversiteler özelden ilgili ama bekleme işi uzun sperm testi için 3 ay bekliyorsun 2 ayda tüp bebek için 5 ay gitti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 Tüp Bebek Ücretleri!
- Konu Sahibi egunal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
B
Bizde özelde yaptırdık ama üniversite hastanesinin şartı var mutlaka 2 kez kendi hastanesinde spermiyogram yaptırmak gerekiyor diğer testlerimiz hazır en kötüsü de tüp bebek raporunu dışarıya vermiyor mecburen orada yaptıracağım gerçi bazı merkezlerin anlaşmalı olduğu hastaneler tüp bebek raporunda yardımcı oluyormuş ama araştırmak gerek.hımm anladım biz o tür testleri özelde yaptırdık beklemeyelim diye spermiyogram kültür smer amh eşime istedikleri her şeyi benimde bir kısımını hatta ilk aşılamada sperm yıkamayıda özelde yaptırdık resmi tatil vardı zeynep kamilde labratuar kapalıydı sadece doktorum löbetteydi şansa ama başarısız oldu ikiside
- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
günaydın teşekkür ederim benim 2.deneme olucak canım ilk tuttu fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..biz de özele gitmiştikcanım bende araştırıyorum üniversite hastanelerinde raporlu ilaç falan hepsi 4 binmiş arkadaşın biride özel bi hastanede yaptırmış 10 bini buldu diyor
- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 323
- 44
canım bende hiç bir belirti yok. herşeyim çok düzenli 1 gün şaşar oda olasıdır zaten. transfer hiç sıkıntı değil aşılama yapılıyormuş gibi oluyorda işte toplama işlemi anestezili olunca benim anesteziden sonra başdönmesi araklarım başlamıştı acaba tekrar olurmu diye korkuyorumAynen canım çokkk haklısın bende sayısız hastane ve doktorla görüştüm 9 hastaneden sadece 1 tanesi fark etti ama tüp bebek merkeziydi ve cihazları daha farklıydı hatta ben inanmayıp devlete gittim orada baktırdım cihazları hassastır ondan görmüşlerdir dei ve baktı oda gördüm emin olmak için ofis histeroskopisi istedi üniversitenin tüp bebek merkezinde anestezisiz ofis histeroskopisi yapıldı.
Bende sırf yumurta toplama ve transferden korktuğum için tüp bebek denemeye korkuyorum.
Adet ağrısı adet düzensizliği ara kanamalar ve reglin parça parça geliyor mu?
öncelikle çok geçmiş olsun cnm rabbim bir daha o acıyı yaşatmaz inşallah siz kaça yaptırmıştınız cnmgünaydın teşekkür ederim benim 2.deneme olucak canım ilk tuttu fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..biz de özele gitmiştik
- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
biz il dışından geliyorduk zaten onlar hariç ama 10 bin çok rahat tuttu bende rezerv azlığı vardı ve iğne ve ilaçlarım çok tuttuöncelikle çok geçmiş olsun cnm rabbim bir daha o acıyı yaşatmaz inşallah siz kaça yaptırmıştınız cnm
- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
amin canım rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.. çok zor gerçekten çok zor.öncelikle çok geçmiş olsun cnm rabbim bir daha o acıyı yaşatmaz inşallah siz kaça yaptırmıştınız cnm
- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- 14 Aralık 2014
- 80
- 74
- 18
İyi günler arkadaşlar bende şuan doğudayım İzmir de tüp bebek için internet üzerinden araştırmaya girdim. İzmir için (Raporlu- Raporsuz) güncel tüp bebek fiyatlarını bildiğiniz kadar yazar mısınız ?
İzmir için memnun kaldığınız tüp bebek merkezi tavsiyeleriniz de benim için çok önemli...
İzmir için memnun kaldığınız tüp bebek merkezi tavsiyeleriniz de benim için çok önemli...
cnm bilmiyorum işine yara mı ama adana da üniversite hastenesi tüp bebek fiyatı 4 binmiş raporlu ilaçlar falan içindeİyi günler arkadaşlar bende şuan doğudayım İzmir de tüp bebek için internet üzerinden araştırmaya girdim. İzmir için (Raporlu- Raporsuz) güncel tüp bebek fiyatlarını bildiğiniz kadar yazar mısınız ?
- 14 Aralık 2014
- 80
- 74
- 18
Teşekkür ederim canım ilgin için. Üniversite hastaneleri fiyatları uygun oluyor genelde ancak ben kadın doğum ve tüp bebek konusunda devlette çalışan personelin tutumundan rahatsızım çok asık suratlı ve ilgisiz oluyorlar ayrıca mahremiyete sıfır önem var. Üniversite hastanelerinde E-randevu olayı bile yok eski sistem sabahtan gidip bekleyeceksin falan oradan anla ne düzeydeler. Onun için özel daha sıcak geliyor bana ama fiyat biraz makul olması lazımcnm bilmiyorum işine yara mı ama adana da üniversite hastenesi tüp bebek fiyatı 4 binmiş raporlu ilaçlar falan içinde
- 17 Kasım 2014
- 191
- 112
- 53
- 49
- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
Kızlar merhaba, tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En son 8 haftalık kalbi durdu ve alındı bebeğim Acıbadem Maslak Bülent Tıraş a en iyilerinden biri deniliyor. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı? Gerçi tam olarak ne önerecek doktor bilmiyorum. Eşimde morfoloji sorunu var başka bilinen bişimiz yok ama bu düşükten önce tabi bütün tahlillerimiz şimdi yeniden rahim filmi yeniden hormon testleri istencek muhakkak ama kabaca ne olur bilen varsa paylaşsın lütfen en azından kendi işlemleri ne kadar oldu. Mikro cip var imsi var cgh var yok histeroskopisi of okudukça kafam allak bullak