• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar anaotoliada tüp bebek fiyatı hakkında bana yardımcı olurmusunuz.raporu onlar halletti.biz kasım ayında transfer için gidicez.teşekkürler.

canım ben hiç anatoliayı önermem 3 deneme yaptım 1. denememde 3.500 verdim düşükle sonuçlandı 2. denememde dondurulmuşlarla 2.000 ödedim sonuç neğatif 3.denememde yumurtam büyümedi 4 defa ultrasona girdim diye 500 ytl verdim elde kocaman bir 0 kaldı. hiç araştırma felanda yok anca gel embirİyo sayısı yükseltiyorlar
birde o kadar pahalı yapıyorlarki demekki raporumuz olduğu halde bizden fazla para alıyorlar birde rapor olmasa ne olur ama genart ssk la anlaşmalı olunca 400 ytl alıcaz dediler peki onların yaptığı ne oluyor demekki 400 ytl de kurtarıyor onları öbürleri anca adam kandırıyor lütfen mantıklı olalım artık paralarımızı kaptırmaYALIM SİZLERDE BİLİYORSUNUZ HEM MADDİ HEM MANEVİ YIKIM OLUYOR.HOCALARDA Bİ TOPLAMA BİRDE TRANFERDE GÖRÜYORSUN EĞER ORDA OLURLARSA TABİİİİİİİİ.

canım ben hiç anatoliayı önermem 3 deneme yaptım 1. denememde 3.500 verdim düşükle sonuçlandı 2. denememde dondurulmuşlarla 2.000 ödedim sonuç neğatif 3.denememde yumurtam büyümedi 4 defa ultrasona girdim diye 500 ytl verdim elde kocaman bir 0 kaldı. hiç araştırma felanda yok anca gel embirİyo sayısı yükseltiyorlar
birde o kadar pahalı yapıyorlarki demekki raporumuz olduğu halde bizden fazla para alıyorlar birde rapor olmasa ne olur ama genart ssk la anlaşmalı olunca 400 ytl alıcaz dediler peki onların yaptığı ne oluyor demekki 400 ytl de kurtarıyor onları öbürleri anca adam kandırıyor lütfen mantıklı olalım artık paralarımızı kaptırmaYALIM SİZLERDE BİLİYORSUNUZ HEM MADDİ HEM MANEVİ YIKIM OLUYOR.HOCALARDA Bİ TOPLAMA BİRDE TRANFERDE GÖRÜYORSUN EĞER ORDA OLURLARSA TABİİİİİİİİ.

mrh canım.benim eşim devlet memuru.rapor aldıktan sonramı 3.500 ytl.ilaçların yüzde 20simi 800 anlamadım.çok pahalı değilmi.o zaman rapor almasak ne kadar alacaklardı bizden.biz bide rizeden gideceğiz orda kalmak için falan masraf yapacağız.

3500 ytl ödedikten sonra verilen raporla kurumuna başvurduğun zaman 1300 ytl kadar bir parayı kurum sana geri ödüyor.yani 2200 ytl ye geliyor.benim endometriozis tanım olduğu için yumurtalarım geç gelişti ve normalden fazla ilaç kullandım.ilaçların yüzdesi o yüzden yaklaşık 800 ytl kadar tuttu.ayrıca ben anatolia dan memnun kaldım.umarım senin beklentilerine yanıt verir.anatolia nın misafirhanesi varmış ve hastaneye servis yapıyorlarmış.ama fiyatlandırmaları nasıl bilmiyorum.

bugun ssk ya gurgan klınıgı sıkayet ettim. Cunku zamanında ssk geri odemesi icin basvurulmadı ve ben yeni yasadan dolayı 2.kez tup bebek hakkımı kaybettim.olur boyle seyler naapalım dediler bende sıkayet edicem sizi dedim siz bilirsiniz hıcbısey ispatlayamazsınız dediler bakalım ssk dan ne sonuc cıkacak.

canım yenı yasa ne bende kasımda 2ıncı yı denıyecegım devlet yardımı alamayacakmıyım

bugun ssk ya gurgan klınıgı sıkayet ettim. Cunku zamanında ssk geri odemesi icin basvurulmadı ve ben yeni yasadan dolayı 2.kez tup bebek hakkımı kaybettim.olur boyle seyler naapalım dediler bende sıkayet edicem sizi dedim siz bilirsiniz hıcbısey ispatlayamazsınız dediler bakalım ssk dan ne sonuc cıkacak.

canım inşallah ssk bunların hakkından gelir. hayret bişey ya. Allah şu yaşadığımız hüzünleri en sevdiklerine yaşatsın

3500 ytl ödedikten sonra verilen raporla kurumuna başvurduğun zaman 1300 ytl kadar bir parayı kurum sana geri ödüyor.yani 2200 ytl ye geliyor.benim endometriozis tanım olduğu için yumurtalarım geç gelişti ve normalden fazla ilaç kullandım.ilaçların yüzdesi o yüzden yaklaşık 800 ytl kadar tuttu.ayrıca ben anatolia dan memnun kaldım.umarım senin beklentilerine yanıt verir.anatolia nın misafirhanesi varmış ve hastaneye servis yapıyorlarmış.ama fiyatlandırmaları nasıl bilmiyorum.

teşekkürederim canım.bi karar verdikten sonra aslında fazla kurcalamamak lazım.hayırlısı bakalım.bana aşılama yapıldığı zaman en düşük dozla başlandı ve çok fazla tepki verdim.doktor 1 veya 2 yumurta geliştirmeye çalışırken 10 tane falan gelişti.alınan ilaçların çok az bi kısmı kullanıldı doktor onlarıda kullanırız dedi.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

zıgo cum senın dr un kım bulent bey mı hakan bey mı

benim daha ilk denemem.ankaraya hiç gitmedim.şimdi rizedeki doktorum hazırlıyo.transfer zamanı randevu alınıp gidilecekmiş.tabi rapor için evraklarımız yollandı.ayın 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.orda doktor seçme şansımız varmı.

Aslına bakarsanız kişiden kişiye değişiyor bu işler. Gürgan clinic'te ben olumlu sonuç aldim, evet aksayan yönleri var, çok kalabalık olduğu için yeterli ilgiyi göremiyor bazen insan ama şu da var ki hocalar ve embriyologlar ortak karar alarak tedavinizi yapıyorlar. Ben orada kendimi güvende hissettim ve inandım, aksayan noktaları görmezden geldim. İlk başta Genart mı Gürgan clinic mi diyodum sonradan doğru seçim yapmışım dedim. Bir arkadaşım Genartta ikinci tedavisinde doktor hatası yüzünden negatif sonuç aldı ve tavırları çok kötüydü, ilk denemede herşeyle ilgilenen doktor ve personel 2. tedavide hiçbi seyi iplemediler, ama diyorum ya kişiden kişiye değişiyor, kimi çok memnun kimi de hiç beğenmiyor. Bana kalırsa önce gidin aklınızdaki tüm merkezlerle görüşün ve neresi içinize sinerse orada tedavi olun, öncelikle sizin inanmanız ve kafanızda şüphe olmaması önemli, eğer şehir dışındaysanız da telefonla bilgi alın. Allah herkese nasip etsin kolay yoldan. Sevgiler...

Merhaba gato; bir arkadaşının gen artta doktor hatası nedeniyle negatif sonuç aldığını yazmışsın. Tam olarak ne olduğunu anlatabilirmisin. ben iki kez denedim orada. Bana mikroenjeksiyon yapıcaz dediler ama yapmadıklarını düşünüyorum. Hem de eksik teşhis koyduklarını düşünüyorum...

benim daha ilk denemem.ankaraya hiç gitmedim.şimdi rizedeki doktorum hazırlıyo.transfer zamanı randevu alınıp gidilecekmiş.tabi rapor için evraklarımız yollandı.ayın 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.orda doktor seçme şansımız varmı.

canım benı burdakı dr um yonlendrdı onun hocasıymıs hakan bey de bulent bey de hakan bey o donemde yurtdısındaymıs bulent beye gıttık ama ıkısıde ıslerınde ıyıler hakan beyı gormedım ama bulent beyın yaklasımından ılgı alakasından cok memnun kaldım

ankara anatolia da tedavi gören veya görecekler nerdesiniz.benim ilk denemem ve birşeyler konuşmaya çok ihtiyacım var.birşeyler atlansın istemiyorum. ne olur birbirimize yardımcı olalım.

zıgocum basladınmı ılaclarına benım gerıye sayım basladı 8 kasımda ankaraya gıdıyorum ılaclarada orada baslıycam cok az kaldı cok fazla dusunmemeye calısıyorum sende oyle yap stres cok etkılıyo hormonları senınle transfer tarıhlerımız cakısır belkı bırbırımızı haberdar edelım

arkadaşlar Hrs hastanesi hakkında yardımcı olurmusunuz.DR. TARIK AKSU Hakkında düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim

zıgocum basladınmı ılaclarına benım gerıye sayım basladı 8 kasımda ankaraya gıdıyorum ılaclarada orada baslıycam cok az kaldı cok fazla dusunmemeye calısıyorum sende oyle yap stres cok etkılıyo hormonları senınle transfer tarıhlerımız cakısır belkı bırbırımızı haberdar edelım

cumartesi başlıycaz iğnelere. ama benim adetlerim hep geç oluyodu şimdide geç olacak diye korkuyorum.lucrin iğneler bazen geciktirebiliyomuş.bişey sorcam lucrin iğnelerin adet yapıcı etkisi varmı. sen orda hazırlanacaksın heralde. ben transfer için ankaraya gelecem. tamam canım haberleşelim. görüşürüz inşallah.

yok canım lucrının adet yapıcı etkısı yok bıldıgım kadarıylaevet dr um sevkte bı sorun cıkarmazsa ben adetımın 1 gunu gıdıcem 8 kasımda orada olucam ıkımızede kolay gelsın

......................................................

Son düzenleme:
cumartesi başlıycaz iğnelere. ama benim adetlerim hep geç oluyodu şimdide geç olacak diye korkuyorum.lucrin iğneler bazen geciktirebiliyomuş.bişey sorcam lucrin iğnelerin adet yapıcı etkisi varmı. sen orda hazırlanacaksın heralde. ben transfer için ankaraya gelecem. tamam canım haberleşelim. görüşürüz inşallah.

hayırlı olsun öncelikle lucrin yada decapeptyl gibi iğneleri kullanmaya başlayınca 10 ile 12 gün arasında hastalanılıyor 14 gün sürerse hastalanmaksızın merkeze gitmek gerekiyor. bildiğim kadarı ile böyle canımcım hayırlı olsun

hayırlı olsun öncelikle lucrin yada decapeptyl gibi iğneleri kullanmaya başlayınca 10 ile 12 gün arasında hastalanılıyor 14 gün sürerse hastalanmaksızın merkeze gitmek gerekiyor. bildiğim kadarı ile böyle canımcım hayırlı olsun

teşekkür ederim canım. allah hayırlısı ile herkese umduğunu nasip etsin.bakalım yarın başlıycaz iğnelere adet olacakmıyım olmıycakmıyım.

yok canım lucrının adet yapıcı etkısı yok bıldıgım kadarıylaevet dr um sevkte bı sorun cıkarmazsa ben adetımın 1 gunu gıdıcem 8 kasımda orada olucam ıkımızede kolay gelsın

mrh canım. eğer herşey yolunda giderse bende transfer için ayın 16 veya 18 gibi gideriz diye düşünüyorum. adetim normalde ayın 4 de olacak 10 veya 12 günde hazırlasalar bakalım. hakkımızda hayırlısı. ama görüşmek isterim.

Back