• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
bende genartla ılk gorusmemı yaptım aklımda butun tup bebek merkezlerını gezmek fıkır edınmek varken ılk gıttıgım yerde kaldım aslında genetık tanıyı kendı merkezınde yapan tek yer orası oldugundan gıtmedende umıtlıydım bekledıgım gıbı cıktı cok ılgılendıler gurgan klınıgın bana fazla dozda verdıgı puregondan dolayı yumurtalıklarımlarım asırı uyarılmıstı aslında onemlı bır sorunmus serum takmaları ve bana proteın vermelerı gereklıyken benı eve gondermıstı gurgan klınık sonucum negatıf gelınce bır kuru olur olur merak etme elımızden gelenı yaptık dıye aradılar ama demedıler gel bır bakalım yumurtalıkların hala buyuk mu
sarp hoca hemen baktı onemlı gunlerı gecırmıssın suan ıcın beklıyecegız duzelıcek dedı..hastası bıle olup olmayacagım bellı degılken benımle ılgılendı
gurgan klınıkse telefonda hallettıgını sanıyor herseyı

kayyra ıyı haberlerını burdan alırım ınsallah

canım bence doğru karar vermişsin sarp hocaya güven senin için en uygun zamanı bekler ve tedaviye başlar,bana mayada hemen başladılar 2 denemeyi peşpeşe yaptı sonuç sıfır burda senin uygun olduğun zaman başlarlar benimde dr.sarp hoca ona güvenebilirsin,tabi seçim yine senin

arkadaşlar ortak kararlarımızda en önde GENART görünüyor. orada bizde 400 ytlye halledebilir miyiz ki? daha 1,5 yıllık evliyiz. benim çikolata kistlerim,eşimin de morfoloji sorunu var. ben öğremenim. buradaki dr elazığa 6 gün gidersin,kalan kısımdaki işlemleri biz burada yaparız diyo.siz ne düşünüyorsunuz? genart a gitsem protokol ne kadar sürüyor.

gurgan klınık benım ıcın kısa protokolu uygun bulmustu ben adece adetımın 3.gunu puregon vurularak basladım 5 gun sonra yeterınce gelısmıstı yumurtalar 1gun catlatma ıgnesı 1 bos gun sonra yumurta toplama ve 6.gun aksamı transfer yapıldı yanı cok kısa surdu ve hıc yumurta gelısımını kontrol altında tutan bır ılac vermedıler yanı cok kısa zamanda negatıf sonucu aldım..sımdı ıse genart dogumkontrol hapımım(baska turlu adet olamadıgımdan kullanıyorum) 18 gunu benı cagırdı bır ay onceden uzun protokol ıle baslıyacagız sanırım daha dengelı yumurta gelısımı bekledıgını soyledı sarp hoca

gurgan klınık benım ıcın kısa protokolu uygun bulmustu ben adece adetımın 3.gunu puregon vurularak basladım 5 gun sonra yeterınce gelısmıstı yumurtalar 1gun catlatma ıgnesı 1 bos gun sonra yumurta toplama ve 6.gun aksamı transfer yapıldı yanı cok kısa surdu ve hıc yumurta gelısımını kontrol altında tutan bır ılac vermedıler yanı cok kısa zamanda negatıf sonucu aldım..sımdı ıse genart dogumkontrol hapımım(baska turlu adet olamadıgımdan kullanıyorum) 18 gunu benı cagırdı bır ay onceden uzun protokol ıle baslıyacagız sanırım daha dengelı yumurta gelısımı bekledıgını soyledı sarp hoca

canım ummarım bu denemende kucağına allırsın bebişini. hormonlarım ve adetim normal sanırım bana da kısa protokol uygularlar. hayırlısı.

canım ummarım bu denemende kucağına allırsın bebişini. hormonlarım ve adetim normal sanırım bana da kısa protokol uygularlar. hayırlısı.

ınsallah
kısa protokolun basarı sansı bıraz daha dusuk dıye duydum ama emın degılım sadece duydum
uzunda olsa kısada olsa yumurta buyumesını baskılayıcı kullanılmalı bence cunku bende pcos var yumurtalarım asırı buyuyorlar.
aslında doktorlarda emın degıl bence hangı protokol hangı hastaya uygun
mesela yurtdısında pcoslu hastaların ılac dozları 1 yılda ayarlanıyormus yanı 1 yıl bakıyorlar nasıl gelısıyor yumurtalar sonra protokol kararı verılıyor ve opu yapılıyor bızde kıme canları ne ısterse

arkadaşlar burdaki duyduklarımla genartta tedaviye başladım 1,5 yıldır bebiş olmuyo ve görünürde hiç bi sebep yok.aysun hanıma gittim ilgi ve alakası süper bi kere çok mütevazi hiç kaprisli bi insan değil tüm sorularınızı cevaplıyo ve güven veriyo.bu işte en önemli şey doktora güvenmek bence.ben doktorumu buldum nihayet.cep telefonunu bile verdi ve ne zaman ihtiyacımız olursa arayabileceğimizi söyledi.hemşire ameliyattaydı ve iğnemi bile aysun hanım yaptı.ben daha önce iğne yapan bidoktor hiç görmemiştim.üstelik heme aşılama yapabilecekken yumurtan ii bu ay kendin dene dedi.bence doktorum tamamdır.ankaradaki herkese ben de ısrarla aysun hanımı tavsiye ederim.

biz 1,5 yıllık evliyiz.ilk ay gebe kaldım düştü.bir daha da olmadı.çikolata kistlerim olduğunu öğrendik ama tedavi kistleri küçültmedi. dr lar hep gebelik istediler.en son yazın gürgan klinik ve hacettede tahliller yapıldı.hormonlar normal ama eşimde morfoloji sorunu var.tüp bebek dediler. başka drlarda testler güvenilir,uzun süre beklersen kistlerin olumsuz etkilerini arttırır tüp bebek yapın dedi. ank da yaptırırsam genartta olur ama buradaki dr ben takibini yapar ilacını ayarlarım,elaazığda transfer işlemlerin 6 günde olur dedi.burada yaparsak kimse duymadan halledebiliriz. ank da mutlaka duyulur.bilmiyorum ne yaparz,zaman gösterecek

merheba ben çok memnunum daha öncede yazmıştım mayada yumurta çıkmaz dedi osman denizhan özgün hoca kıbrısa göndermek istedi beni ama genart da 1.sınıf 2yumurta elde edildi ve transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum ayın 10 datahlil yapılacak inşallah pozitif çıkar.kaydirigubbakcemile5

kayyracım senin problemin nedir.PGT mi denediniz.bilgi verir misin

osman hoca o kadar olumsuz konuştuki benimle birlikte yumurtalarımında yaşlanıp kalitesinin ve sayısının azaldığını uyguladığı protokole göre bu yumurtalarla hiç çocuk sahibi olamıyacağımı hayatın çok açı gerçeklerle dolu olduğunu bununda o açı gerçeklerden biri olduğunu ama başkasının yumurtası ile rahatlıkla hamile kalabileceğimi rahim duvarının gayet iyi oldığunu söyledi tam 1 sene ruh gibi dolaştım kendimi hiç bir işe yaramaz değersiz biri gibi gördüm anlıyacağın ruh halim çok bozulmuştu daha sonra gen-art ı eşim internette görmüş telefon ettim merkeze gelmemi istediler ve birde PGT yapıp genlerine bakalım dediler çünki bunları bana söyleyen bir doktor du tabi ne kadar tüp bebek merkezleri birbirine rakip olsalarda böyle durumlarda emin olmak istiyorlar yapılan PGTsonucunda eşiminde benimde çok sağlıklı olduğumuz genlerle ilgili hiç bir problemimizin olmadığı çıktı geart a tedaviye başladım ilk denememde 1. kalite 2 tane sağlıklı embryo elde ettiler yani yumurtalarım yaşlı kalitesiz değildi.

duyurmamaya çalışma problemi bende de var sevk bile alamıyorum müdür çok meraklı ve dedikoducu zaten şüpheleniyo şimdiden çıkardı bi dedikodu..:( bi de yeni kanun çıkmış sevkler işlendikten sonra müdüre tekrar gelecekmiş sırf bu yüzden özele gidiyorum..:(

mrb canım bende gurgan clınıcte tedavı gordum.4tane dusuk yaptım ve tımur hoca genetık arastırma yaptı 8yumurtanın 5ı dollendı.ama 2tanesı saglıklı cıktı.2embrıyo transfer edıldıi.suanda 12+5haftalık hamıleyım.kromozom bozuklugu cıktı sonuclarda.kotunun ıyısıyle yetınme derım.burayı arastır en ıyı labaratuar ve embrıyoloklar burda ben tımur hocaya cok guvenıyorum.burda sansını denemenı ısterım.sonucta butun ıslemlerden gecmıssın.sıl bastan baslatmazlar.banada oyle yaptı cunku.umudunu yıtırme.sansın bol olsun.ve ınternetten arastırırsan farkı sende anlıycaksın.allaha emenet ol.tez zamanda yavrunu kucagına al ıns.

mrb canım bende gurgan clınıcte tedavı gordum.4tane dusuk yaptım ve tımur hoca genetık arastırma yaptı 8yumurtanın 5ı dollendı.ama 2tanesı saglıklı cıktı.2embrıyo transfer edıldıi.suanda 12+5haftalık hamıleyım.kromozom bozuklugu cıktı sonuclarda.kotunun ıyısıyle yetınme derım.burayı arastır en ıyı labaratuar ve embrıyoloklar burda ben tımur hocaya cok guvenıyorum.burda sansını denemenı ısterım.sonucta butun ıslemlerden gecmıssın.sıl bastan baslatmazlar.banada oyle yaptı cunku.umudunu yıtırme.sansın bol olsun.ve ınternetten arastırırsan farkı sende anlıycaksın.allaha emenet ol.tez zamanda yavrunu kucagına al ıns.

canım gürgan clinicten memnun kalman :CüvCüv: senin adına sevindirdi bizi.clinic te ben de dahil pek hoş durumlarla karşılaşmayan arkaddaşlar oldu. umarım gebeliğin sorunsuz bi şekilde tamamına erer ve bebişini kucağına alırsın.güzel haberlerini bekliyoruz.

arkadaslar ankarada genetık tanıyı kendı merkezınde yapan bırtek genart var
dıger klınıkler guvendıklerı lablara gonderıyorlar
gurgan klınıkte normal tup bebek yapılabılır ama genetık tanı ıcın yenı basladım ama sımdıden cok guvendım volkan hocanın cok ıyı oldugunu dusunuyorum.enazından merkezde hersey hallolacak aman lab gıttımı bıopsı cevap geldımı pazar gunu calısmazlar bırsuru sıkıntı sacmalık
ben gurgan klınıkte kendımı cok degersız hıssettım

ben de size kesinlikle Gen-art ı tavsiye ediyorum hem genetik açıdan hem de başarı oranı açısından GEN-ART diyorum bir kez deneyin bana hak vereceksiniz parasal olarakta yardımcı oluyorlar sigortalılara az bir miktar karşılığında tedavi uyguluyorlar karar sizin

Aslına bakarsanız kişiden kişiye değişiyor bu işler. Gürgan clinic'te ben olumlu sonuç aldim, evet aksayan yönleri var, çok kalabalık olduğu için yeterli ilgiyi göremiyor bazen insan ama şu da var ki hocalar ve embriyologlar ortak karar alarak tedavinizi yapıyorlar. Ben orada kendimi güvende hissettim ve inandım, aksayan noktaları görmezden geldim. İlk başta Genart mı Gürgan clinic mi diyodum sonradan doğru seçim yapmışım dedim. Bir arkadaşım Genartta ikinci tedavisinde doktor hatası yüzünden negatif sonuç aldı ve tavırları çok kötüydü, ilk denemede herşeyle ilgilenen doktor ve personel 2. tedavide hiçbi seyi iplemediler, ama diyorum ya kişiden kişiye değişiyor, kimi çok memnun kimi de hiç beğenmiyor. Bana kalırsa önce gidin aklınızdaki tüm merkezlerle görüşün ve neresi içinize sinerse orada tedavi olun, öncelikle sizin inanmanız ve kafanızda şüphe olmaması önemli, eğer şehir dışındaysanız da telefonla bilgi alın. Allah herkese nasip etsin kolay yoldan. Sevgiler...

:lepi:selam arkadaşlar bende tüp bebek yoluyla ilk denememde hamile kaldım.doktorum anatolyadan prof dr.hakan yaralı idi.şimdi çok şükür 11 aylık bir kızım var .seneye tekrar denemeyi düşünüyorum tabiki hakan beyle devam edeceğim.sizlere iyi şanslar diliyorum.

arkadaşlar anaotoliada tüp bebek fiyatı hakkında bana yardımcı olurmusunuz.raporu onlar halletti.biz kasım ayında transfer için gidicez.teşekkürler.

:lepi:selam arkadaşlar bende tüp bebek yoluyla ilk denememde hamile kaldım.doktorum anatolyadan prof dr.hakan yaralı idi.şimdi çok şükür 11 aylık bir kızım var .seneye tekrar denemeyi düşünüyorum tabiki hakan beyle devam edeceğim.sizlere iyi şanslar diliyorum.

bebeğinle hayırlı uzun ömürler diliyorum sana.bizde anatoliada kasım ayında tüp bebek yaptıracağız.neler yaşadın biraz anlatabilirmisin.bizim ilk denememiz bir defa aşılama yapıldı.burda yazılan olumlu şeyler beni öyle rahatlatıyorki bilemezsin teşekkürler.hihoyyyt

zıgocum merhaba ben eylulde anatolıada yaptırdım tup bebek burdakı dr umun adını verınce ındırım yaptılar 3.500 ytl verdık hastaneye 800 ytl ılaclara verdık senın doktorun kım benımkı bulent bet kasımda yıne gıdıcez

Back