bende genartla ılk gorusmemı yaptım aklımda butun tup bebek merkezlerını gezmek fıkır edınmek varken ılk gıttıgım yerde kaldım aslında genetık tanıyı kendı merkezınde yapan tek yer orası oldugundan gıtmedende umıtlıydım bekledıgım gıbı cıktı cok ılgılendıler gurgan klınıgın bana fazla dozda verdıgı puregondan dolayı yumurtalıklarımlarım asırı uyarılmıstı aslında onemlı bır sorunmus serum takmaları ve bana proteın vermelerı gereklıyken benı eve gondermıstı gurgan klınık sonucum negatıf gelınce bır kuru olur olur merak etme elımızden gelenı yaptık dıye aradılar ama demedıler gel bır bakalım yumurtalıkların hala buyuk mu
sarp hoca hemen baktı onemlı gunlerı gecırmıssın suan ıcın beklıyecegız duzelıcek dedı..hastası bıle olup olmayacagım bellı degılken benımle ılgılendı
gurgan klınıkse telefonda hallettıgını sanıyor herseyı
kayyra ıyı haberlerını burdan alırım ınsallah
canım bence doğru karar vermişsin sarp hocaya güven senin için en uygun zamanı bekler ve tedaviye başlar,bana mayada hemen başladılar 2 denemeyi peşpeşe yaptı sonuç sıfır burda senin uygun olduğun zaman başlarlar benimde dr.sarp hoca ona güvenebilirsin,tabi seçim yine senin