merhaba arkdaslar
gungan klınık hakkında soyleyeceklerım var
benım raporum cıktıgı halde ısleme almamıslar eger ben gıdıp bugun alın demeseydım bayramdan sonra tup bebek hakkımı kaybedıyordum
bu ısle ılgılenen herkes ızınlıymıs bu benım sorunum olmamalıydı bana bız naapalım dıyorlar
sımdı ıkıncı hakkımıda kaybettım cunku bugun tarıhlı basvuru yaptıklarından ıkıncı denemem ıcın odenmesı gereken paramıda ssk dan almam ımkansız
ben onlardan once tarıhlı fatura kesın veya sonra tarıhlı demedım benım dogru zamanlı faturam kesılmıs olsaydı sımdı 2.denemem ıcın basvurabılıyordum
bu kadar ılgısızlık olamaz lutfen arkadaslar dıkkat edın cok hastası varsa cok personel calıstırmalı bır kurum
hakkınızı bıle kaybedebılıyorsunuz
1.300 ytl demekkı onlar ıcın cok para degıl ama benım ıcın cok para
ısınızı sız takıp edeceksenız neden o kadar para verıp guvenılır klınıklere gıtmeyı tercıh edıyoruz ben anlayamadım
Çok üzüldüm arkadaşım.İşte benim de Gürgan Klinik hakkında anlatmak istediğim bu .Çok kötü bir hizmet anlayışları var.Karşılarındakini yolunacak kaz gibi görüyorlar.Oysa biz en hasssa zamanımızdayız.Birşey ters gidince bizim sorunumuz değil diyorlar.Bu nasıl bir anlayış ya.Senin moralini bozmak istemiyorum ama bence şansın varsa kliniği değiştir.Yok eğer yoksa biraz sesini yükselt.Ondan çok iyi anlıyorlar.Bende bir Gürganzede olarak sana bol şans diliyorum arkadaşım...Birde şunu farkettim bunlar bize fatura vermiyorlar yaa.Kesin SSKya 400YTL ödemişiz gibi gösteriyorlardır.Ben şikayet bile edebilirim.Sanırımda edeceğim.Neyse canını bunlarla sıkmayayım...