arkadaşlar tekrar selam ben yumartalık kisti amaliyatı oldum 2001 de tıp fakültesinde prof. RUŞEN AYTAÇ A sadece kist temizlenecekti fakat adam kolay yolunu seçti ve sorunu kökünden halletti sağ yumurtalığı kesti attı. burada gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar RUŞEN AYTAÇI birbirine öneriyorlar benim hiçbir sorunum y okken yumurtalığı kesen adam yüzünden şimdi erken yumurta yetmezliğim var tüp bebekle bile bebeğim olacağı meçhul onca iğneye karşın ilk denemede tek yumurta elde edilebildi birbirinize tavsiye ettiğiniz RUŞEN AYTAÇ IN engin bilgileriyle hiçbirzaman çocuk sahibi olamayabilirim . Bilmenizi istedim hoşçakalın
merhaba,benim de doktorumda cem akarsu idi.Başlangıçta çok ilgiliydiler ama transfer işleminden sonra bütün ilgi bitti.ve ben hiç memnun kalmadım.Hatta sonucum düşükle sonuçlandığında her zaman iyi davranan sekreterler,hemşireler hiç beni tanımıyormuş gibi selam bile vermiyorlardı.Bunlar yine de önemli diil ama bir merkezde en önemlisi laboratuvar teknolojisi...bence bu merkezde bu yoktu..yine de sen bilirsin tabii.Benim ilk deneyimim olduğu için tecrübesizliğime geldi ve oraya gittim.yazık ki Ankara Tüp Bebek ve Cem Akarsu benim tavsiye edbileceğim bir merkez değil....
kızlar ben de aysun hanımın hastasıyım bu ikinci denemem sizinkiler ilk mi ve sorununuz nedir yazabilirmisiniz ltfnc
haklısın tabi sonuna kadar ilgilenmek gerek.bende ilk gittiğim gibi mutlu değilim burdan heyecanımı neyazıkki yitirdim.ne zamn randevu alacak olsam doktorum yok buda insanda güvensizlik yaratıyor.sonuçta ben onla başladım onla bitirmek istiyorum tedavimi ama başka nereye gideceğimide bilemiyorum artık vakit kaybetmekte istemiyorum.ne yapmalıyım sen nerde tedavine devam ediyorsun?bide problem neydi?şimdiden teşekkürler.
merhaba derinden,doğru söylüyorsun,zaten cem hoca da demişti ben olmazsam diğer doktorlar yardımcı olacak diye ,her ultrasona gittiğimde farkli doktorlar oluyodu....
ben artık İstanbul'da düşünüyorum,bahçeci klinik'den randevu aldım .problem varikosel,erkek infertilitesi.
ben Ankara'da yaptırsaydım Gürgan Kliniği tercih ederdim.
Ben Ankara da, Özel Ankara Tüp Bebek de gebe kaldım.Fikir almak için gidin görün derim.Negatifde olsa tercihi orası olacaktı.Doktorundan, laboratuarına, personele herkes mükemmel.Herkese iyi şanslar.
kızlar genart a karar verdik sanırım
yarın ilk muayene ve tahlillerle başlıyoruz
canım merhaba,bgn adetimin 3,günüydü tabi cem bey yoktu ve uzun sürede olmayacakmış ameliyat olmuş.kubilay bey ilgilendi ve aşılamaya karar verildi bundada sonuç olumsuz olursa artık başka bi yere gidicem.benm problemim polikistik over.eşimde problem yok.allah bu mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.sanada çok geçmiş olsun umarım ist.da başarılı olursun.
Merhaba Elif zeynep ben ilk denememi gürgan klinikte yaptırdım.Çok kötü bir deneyimdi.Maddi ve manevi sömürüldüm.İkinci denemem GENART ve AYSUN BALTACı ile oldu.Sonuç negatif ama inan bana çok memnunum.Bizim sorunumuz erkek sperminde hareket azlığı ve morfolojinin %0 olması.3. deneme 3 ay sonra yine Aysun Hanımla işallah olacak.Senin sorun neydi arkadaşım?Sanırım kadın kaynaklı kısırlık probleminin çözümü biraz daha kolay ve şansları daha yüksek.Erkek kısırlığını giderescek yada düzeltecek hiçbir şey yapılamıyor malesefff....
Gürgan kliniği kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok kalitesiz hizmet anlayışları var.<Her şey sadece parayı alana kadar.Bana yanlış bir tedavi uygulamışlar.Ben de sorun olmamasına rağmen tek bir yumurta elde ettiler.Üstelik yumurta toplama gününden sonra embriyomun durumunu 3 gün sonra bildirdiler.Benim transferden önce yaşadığım stresi anlayabilirsin.Üstelik her gidişinde seni farklı doktor kontrol ediyor.Dolayısıyla bir bağ kuramıyorsumn.Fiyat desen ben kısa protokole 3000YTL+180 ytl ödedim(ilaçlar hariç).Oysa Genartta şimdiki tedavim de tam 13 yumurta elde ettiler 3 adet A kalite yumurta transferi yapıldı.Üstelik doktorum Aysun Baltacı o kadar çok benimle ilgilendi.24 saat bana her konuda yardımcı oldu.Embriyolagları süper.Embriyoların durumunu günbegün bildirdiler.Ayrıca rapor konusunda da yardımcı oldular.Fiyat 400YTL.İnan bana sadece iyi araştır.Gir herşeyi sor.Benim gibi hataya düşme.Benim sonucum negatif olursa da yine Genarta giderim.Ancak Gürgan Klinik sonucum negatif olunca başta vaadettikleri, gibi ne ilgilendiler nede sonuç hakkında bana bilgi verdiler.Ayrıca Genartın misafirhanesi var.Şehirdışından gelenler için .Çok rahat bir yermiş ve fiyatlarıda uygunmuş.Başarılar...
genarttan maalesef sizin bahsettiğiniz kadar memnun kalmadım açıkçası
genarttan maalesef sizin bahsettiğiniz kadar memnun kalmadım açıkçası
Peki neydi senin memnuniyetsizliğin?Ben daha önce bu konuda birçok defa yazdım.Anlatmak istediğim şuydu.Ben ilk deneyimimden sonra tüm merkezleri gezdim ve doktorlarla görüştüm.Bu ilk izlenimde zaten o merkezin ticari kaygı taşıyıp taşımadığını,size önem verip vermediğini biraz anlıyorsunuz.Ben gezdiğim tüm merkezler içinde bir tek Genartı ticari kaygı taşımayan bir merkez olarak gördüm.Ayrıca labaratuvar olarak Ankarada en iyi labaratuvara sahip olduğunu öğrendim.Birçok merkez genetik testlerini Genartta yaptırıyormuş.Doktorum Aysun hanımı gerçekten çok sevdim.Tabii ki bilgili olması,bana yanlış bildiğim şeyler hakkında uzunca bilgi vermesi,24 saat aklıma birşey takıldığımda beni araması beni çok memnun etti.Ayrıca embriyologlar bana günbegün embriyolar hakkında bilgi verdi.Bunları Gürgan klinikte bulamadım.Yani bizi adam yerine koydular.İnan bu sektörde dörtdörtlük bir yer yok ama ben asgari düzeyde ilk kötü deneyimimden sonra burada memnun oldum.Sen neden memnun kalmadığını yazarsan sevinirim.[/QUO
merhaba arkadaşlar bende simaysi arkadaşıma katılıyorum 3 defa tüp bebek denedim her gittiğim yerde paramızla okadar ilgi görmedim.Enson görüşmek için genarta gittik ve aysun hanım ve eşi volkan beyle görüştük gayet ilgili ve alakalıydılar hatta fiyatın değişceğini onun için siz şimdiden giriş yapıp ne zaman gelirseniz o zaman deneyelim dedi ben bunu hiç bir yerde görmedim.hatta en son yaptırmak için gittiğim yerde yumurtalar büyümedi ve 4kere ultrasona girdim diyede 500 ytlmi aldılar oysa burda tüp bebek sadece 400 ytl bir kere paracıolsaydılar fiyat değişcek giriş yaptırın demezlerdibende son denememi gen artta yaptırmayı düşünüyorum allah herkeze annelik duygusunu yaşatmak nasip etsin hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?