• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
ikimizinde aynı sorunları var simaysi ve aynı şeyler gelmiş başımıza.ben de ilk tüp bebek tedavimi özel ankara tüp bebek 'te yaptırdım yeri dikmen'de.pek memnun kalmadım.
Gen art ile igili hiç bişey bilmiyorum ama ben okadar çok araştırdım ki gece gündüz internetten çevremden.Bizim için en önemli olan gideceğimiz merkezin Labaratuvar koşullarının son teknolojiyle çalışıyor olması.bence Ankara'da böyle bir yer yok...Ben buikinci tüp bebek çalışmamı İstanbul'da düşünüyorum ve herşeyin merkezi İstanbul'da.Bence sende araştırmalısın.Ayrıca sende bir sorun yoksa eğer laparoskopi falan yaptırmana bence gerek yok diye düşünüyorum.kendini yorma bunlarla.tabii doktorun daha iyi bilir.ben Memorial ve alman hastanesi araştırıyorum ve görüşmeye de gideceğim bakalım neler olacak.
hiç moraliniz bozma bak görürsün ikimizinde ikiz çoçukları olacak şuraya yazıyoruuummmmmmmmmm...........Allah her isteyene versinnnn.:)

ikimizinde aynı sorunları var simaysi ve aynı şeyler gelmiş başımıza.ben de ilk tüp bebek tedavimi özel ankara tüp bebek 'te yaptırdım yeri dikmen'de.pek memnun kalmadım.
Gen art ile igili hiç bişey bilmiyorum ama ben okadar çok araştırdım ki gece gündüz internetten çevremden.Bizim için en önemli olan gideceğimiz merkezin Labaratuvar koşullarının son teknolojiyle çalışıyor olması.bence Ankara'da böyle bir yer yok...Ben buikinci tüp bebek çalışmamı İstanbul'da düşünüyorum ve herşeyin merkezi İstanbul'da.Bence sende araştırmalısın.Ayrıca sende bir sorun yoksa eğer laparoskopi falan yaptırmana bence gerek yok diye düşünüyorum.kendini yorma bunlarla.tabii doktorun daha iyi bilir.ben Memorial ve alman hastanesi araştırıyorum ve görüşmeye de gideceğim bakalım neler olacak.
hiç moraliniz bozma bak görürsün ikimizinde ikiz çoçukları olacak şuraya yazıyoruuummmmmmmmmm...........Allah her isteyene versinnnn.:)

Canım benim yaa,AMİİİİN, çok teşekkürler bu kadar güzel dileklerin için.Evet benide düşündürüyor laporoskopi.Onlar istemedi,ben olsammı dedim.Bilmiyorum.Şuan o kadar yorgunum ki...

Görüşünce benide haberdar et,bence de labaratuvar koşulları çok önemli,Memorial ve Alman hastanesini bende çok düşündüm ama İstanbulda olmaları ve fiyatlarının çok yüksek olmaları biraz beni etkiledi .Birde birkaç forumda hastalarla çok iyi ilgilenmediklerini okudum..Ama sen araştırıp benide haberdar edersen belki gitmek cesareti bulurum...Kimbilir belki aynı zamanda hamiş kalılırız dimi arkadaşım.Bazen çok umutsuz oluyorum.Sizi okuyunca içimde tekrar yeşeriyor umutlarım....kaydirigubbakcemile5

canım öncelikle geçmiş olsun seni şu an çok ii anlıyorum benim dr sarp beydi çok ii diyalog kuramadığımızıa inanıyorum.GENARTta kendimi çok güvende hissetmedim tavırları çok soğuktu.öncelikle bizim sorunumuz çok faklı genetik taşıyıcılğımız var.hasta çocuk riski var bunu ortadan kaldrmak için PGD ile tüp bebek denedik hiç bi sorunumuz yoktu hamile kalamama gibi ama 7 tane yumurta toplandı 3ü döllendi ve yumurta rezevrlerimin ii olmadığı söylendi başta %80 şans veriyorlardı sonra birden uç benim oldu moralimiz çok bozuldu embiriyo durumunu haber vermek için arayan bayan bizi o kadar çok üzdüki bunun bence daha yumuşak söylenme yöntemi olması gerek yada bulunması.senağlama kendi drumla görüştük tekrar baktı testler yapıldı dediki daha yüksek doz kullanıp daha kaliteli yumurtalar elde edilebilirdi genetik olarak çok iyiler kabul ediyorum baştada dedimya ben drumdan memnun değildim hayılısı herşyin bi vakti var İnşallah anlatabilmişimdir ilgin için teşekküklera.sa.

Sevgili 07Narçiçeği yaşadıkların için çok üzüldüm.Evet sanırım hiçbir merkez dörtdörtlük değil.Ben Aysun Hanımla çok iyi bir diyolog kurdum.Demekki doktordan doktora fark var.Birde ben Gürgan klinikte öyle kötü bir deneyim yaşadım ki burdaki ilgi bana çok geldi.Sanırım bu şansmı desem bilmiyorum.Şimdi nereyi düşünüyorsun?Birde genetik hastalığı nasıl farkettiniz.Bende gen taraması yaptırmayı düşünüyorum ...Allah sana biran önce sağlıklı bebişler verir işallah!:Saruboceq:

Arkadaşlar,

Bu tüp bebek tedavisi aslında %50 klinik faktörü %50 ise şans diye düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar ben geçen ay maya tüp bebek merkezine gittim ankarada çok memnun kaldım.çok ilgilendiler üstelik parada almadılar..bayramdam sonra tüp bebek düşünüyoruz.birde rahatsızlıgına göre tedavi şekli uyguluyorlar.eşimde sperm şekil bozuklugu var.o nedenle ona zel bi işlem uygulanacakmı.benim içime çok sindi.yaptırmayı düşünüyorum..

Sevgili 07Narçiçeği yaşadıkların için çok üzüldüm.Evet sanırım hiçbir merkez dörtdörtlük değil.Ben Aysun Hanımla çok iyi bir diyolog kurdum.Demekki doktordan doktora fark var.Birde ben Gürgan klinikte öyle kötü bir deneyim yaşadım ki burdaki ilgi bana çok geldi.Sanırım bu şansmı desem bilmiyorum.Şimdi nereyi düşünüyorsun?Birde genetik hastalığı nasıl farkettiniz.Bende gen taraması yaptırmayı düşünüyorum ...Allah sana biran önce sağlıklı bebişler verir işallah!:Saruboceq:

biz evlenmeden önce biliyoduk ikimizde akdenizli old için bizim orda talasemi testi istiyolar nikahda şimdi izmir şifayı düşünüyoruz ama bilmiyorum hayırlısı gidip görüşmemiz lazım çok uzak o yüzden erteliyoruz ben genartı netten buldum genetikte de çok ii olunca doğrusu kadın doğum doktorunu pek araştırmadık biz nasıl olsa sorun yok die ama dr faktörü çok önemli artık bunu bu tecrübe ile çok ii anladım bu işte inanç çok önemli inandıracak olan dr bence İnşallah isteyip dileyen herkeze rabbim nur topu gibi evlatlar nasip etsin hepimizin kendi goncaları olsun onları koklayalım İNŞALLAH:Saruboceq:

arkadaşlar antalya tüp bebekle ilgili tecrübesi bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım benim yaa,AMİİİİN, çok teşekkürler bu kadar güzel dileklerin için.Evet benide düşündürüyor laporoskopi.Onlar istemedi,ben olsammı dedim.Bilmiyorum.Şuan o kadar yorgunum ki...

Görüşünce benide haberdar et,bence de labaratuvar koşulları çok önemli,Memorial ve Alman hastanesini bende çok düşündüm ama İstanbulda olmaları ve fiyatlarının çok yüksek olmaları biraz beni etkiledi .Birde birkaç forumda hastalarla çok iyi ilgilenmediklerini okudum..Ama sen araştırıp benide haberdar edersen belki gitmek cesareti bulurum...Kimbilir belki aynı zamanda hamiş kalılırız dimi arkadaşım.Bazen çok umutsuz oluyorum.Sizi okuyunca içimde tekrar yeşeriyor umutlarım....kaydirigubbakcemile5

tabiki haberdar ederim bakalım neler olacakkk....kaydirigubbakcemile

Simaysi merhaba canım. Ben de senin gibi genart ta tüp bebek tedavisine baslayacagim. dün gittim konustum ve cok memnun kaldım. ben de 400 ytl odeyecegim ve hakikaten oradakiler bana gözlerinde dolar isaretleriyle bakmadilar. hepsi guleryuzlu ve yardımseverdiler. benim ilk denemem olacak ve cok heyecanlıyım. merkez ve doktor yonunden hic tereddütüm yok, senin anlattıkların canım benim icin cok onemliydi iyi sayıda embryo gelistirmisler vs. laboratuvarıda iyidir diye temenni ediyorum. dün aysun hanımla konustum uzun uzun ama PGD hakkında sorusturmayı unutmusum. sen gen taraması düsünüyorum demissin onun fiyatı ne kadardır genartta sana söyledilermi. bana fazla teknik onermediler ilk denemem oldugu icin belkide ama hosumada gitti başka yer olsa belki bir sürü sey onerip para kazanmak isteyebilirdi.
neyse arkadaşım umuyorum seninle genart koltuklarında koca göbüşlerimizle gebe takibinde karşılaşırız. :CüvCüv:

ben de anatolia da tüp bebek yaptırdım ama sonuç olumsuz acaba merkez seçerken biraz dahamı düşü-nseydim diyorum benim ilk denememdi doktorum tavsiye etmişti ilk başta anatolia da %60 şans verdiler emriyo transferi günü %35 sağlıklı sperm ve sağlıklı yumurta var denmesine rağmen hiç bir problem yokken olmadı arayıp açıklamada yapmadılar o yüzden kafam çok karışık.prof. diye güvendik inandık olmadı ne diyelim bu da Allahtan dedik Allah hepimize hayırlısını versin.

selam benim gen artta ikinci denemem. Eşimin sprm sayısı düşük ve hareket sorunu var. İlk denemede çok yumurtam çıktı ama döllenenlerin sayısı çok azdı. Aysın hanım çok ilgili bir doktor. ikinci de volkan baltacı genetik tanı önerdi. haftaya yumurtalarım toplanacak. Doktorlar ve hemşireler çok ilgili. Ayrıca insanı sömürmeye çalışmıyorlar. İlk gittiğimde aysun hanım biraz daha bekleyin belki kendiliğinden olur bile demişti. Düşünün artık yani...

selam benim gen artta ikinci denemem. Eşimin sprm sayısı düşük ve hareket sorunu var. İlk denemede çok yumurtam çıktı ama döllenenlerin sayısı çok azdı. Aysın hanım çok ilgili bir doktor. ikinci de volkan baltacı genetik tanı önerdi. haftaya yumurtalarım toplanacak. Doktorlar ve hemşireler çok ilgili. Ayrıca insanı sömürmeye çalışmıyorlar. İlk gittiğimde aysun hanım biraz daha bekleyin belki kendiliğinden olur bile demişti. Düşünün artık yani...

canım ya mikro enjeksiyon olmazmı denedilermi?
fisfisfis

merhaba, 2007 başında ben de gürgan cliniğe gittim. İlk denemem di. bu ay oğlum 1 yaşına giriyor.:nazar::emir_bebek: gürgan clinik ve timur hocadan gerçekten çok memnum kaldım. tüm ekip bence muhteşem. üstelik çok arkadaşım var. giden herkes hamile kaldı emin olun. tüm ekibe burdan sevgilerimi gönderiyorum.

MERHABA CANIM

ben de hacettepe de be gürgan klinikte tedavi gördüm

sorunun çikolata kisti ama kanalların işlevsiz- kapaşlı ve delik olduğundan hamile kalamıyorum

bir tüp bebek denemem oldu ikiz tuttu 2,5 ay hamile kaldım her şey süperdi, yani 12 cm çukulata kisti ile hamile kaldım en önemlisi emriyo kalitesi
ama malesef üçüncü embriyo rahim arkasında dış gebelik olduğundan hepsi düştü üstelik dış gebelik için ayrı tedavi gördüm

aslında gürgan kliniğin de hatası var ama doktorumuzun en baştan kendisi olmaması beni iyi analiz edememesine yol açtı

bu süreçte çok yıprandım, ama yine tedavimi orada yapıcam

gürgan klinik çok iyi alanlarında uzmanlar, aygül hanımda çok iyi bir doktor o da beraber orada timur beyle

eksi yanı- çok yoğunlar fazla ilgilenemiyorlar eskisi gibi
birde sorunun olunca doktora anında ulaşamazsın not bırakırsın 5 saat sonra ararlar
hep hemşirelerle görüşürsün ama onlar daha açıklayıcı ve rahatlatıcı bunu da itiraf edeyim

evet timur bey çok uzun konuşmuyor biraz soru sormak gerek yani sen konuşturacaksın
biraz da ücret pahalı biz ilaçlar hariç 4500 ytl verdik 1250 sini devlet geri karşılayacak
ama işlemler hepsi usulune uygun hijyenik yani işlem hakkında aklında sorun kalmıyor

ha şunu da söyleyeyim bizimle beraber tüpbebek yaptıran çiftlerin arasında 15-18 yıldır uğraşanlar vardı burada hamile kaldılar

karar senin ama klinikler hep böyle yoğun

özel muayene de bakıp transferi özel hastanede yapan doktorlar daha ilgili onu da söyleyim

selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 3 yıllık evliyim çikolata kistlerim vardı önce ameliyat oldum daha sonra gazi üniv. hastanesinde 2 kez aşılama ve bir kez tüp bebek yapıldı tabiki sonuçlar hep negatif dr. um ahmet erdem di belki duyan vardır dr. u çok öven olmuştu ama şimdi bu yazdıklarınızı okuduktan sonra acaba yanlış bir seçimmi yaptım diye düşünüyorum 2. denemem için bana önerebileceğiniz hangi merkezler var yoksa yine aynı yerdemi yaptırmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ben Gürgan kliniği herzaman öneriyorum. Başarısız deneyimler yaşayan arkadaşlarda olmuştur mutlaka ama. Bilimsel çalışmaları diğer kliniklerden daha iyi. Fiyatının yüksek olmasının sebebi, Lazer, co-culture işlemlerini rutin olarak bütün hastalara uyguluyorlar dolayısı ile gebelik şansı artıyor. Banada lazer ve co-culture uygulandı ve hamile kaldım hemde ilk denememde. Diğer klinkler co-culture ve lazer yöntemi için ekstra para alıyorlar sanırım.

teşekkür ederim arkadaşım önerin için peki bu gürgan da tedavi ne kadara mal oluyor yazabilirmisin ben ssk lıyım gazi ye ilaç hariç 2000 ytl yatırdım

önerin için teşekkür ederim arkadaşım peki tedavi gürgan da ne kadara mal oluyor ben gaziye ilaç hariç tüp bebek için 2000 ytl yatırdım

teşekkür ederim arkadaşım önerin için peki bu gürgan da tedavi ne kadara mal oluyor yazabilirmisin ben ssk lıyım gazi ye ilaç hariç 2000 ytl yatırdım

Benim raporum vardı İlaçlar haric 3000 YTL+KDV birde eşime TESA yapıldı 800 YTL+KDV
KDV haric eşim ve ben 3800 YTL ödedik. 1250 YTL+KDV devlet ödüyor.

Back