Benim raporum vardı İlaçlar haric 3000 YTL+KDV birde eşime TESA yapıldı 800 YTL+KDV
KDV haric eşim ve ben 3800 YTL ödedik. 1250 YTL+KDV devlet ödüyor.
kızlar siz bu denemeleri cok eskidenmi yaptırdınız. cünkü benim tedavim yeni başlıyor SSK lıyım ve sadece 400 YTL ye tup bebek yaptırıyorum. SSK anlaşmalı merkezler devletin ödediği miktarın %30 undan cogunu sizden alamazlar. %30 da 400 YTL ye denk geliyor.
ikimizinde aynı sorunları var simaysi ve aynı şeyler gelmiş başımıza.ben de ilk tüp bebek tedavimi özel ankara tüp bebek 'te yaptırdım yeri dikmen'de.pek memnun kalmadım.
Gen art ile igili hiç bişey bilmiyorum ama ben okadar çok araştırdım ki gece gündüz internetten çevremden.Bizim için en önemli olan gideceğimiz merkezin Labaratuvar koşullarının son teknolojiyle çalışıyor olması.bence Ankara'da böyle bir yer yok...Ben buikinci tüp bebek çalışmamı İstanbul'da düşünüyorum ve herşeyin merkezi İstanbul'da.Bence sende araştırmalısın.Ayrıca sende bir sorun yoksa eğer laparoskopi falan yaptırmana bence gerek yok diye düşünüyorum.kendini yorma bunlarla.tabii doktorun daha iyi bilir.ben Memorial ve alman hastanesi araştırıyorum ve görüşmeye de gideceğim bakalım neler olacak.
hiç moraliniz bozma bak görürsün ikimizinde ikiz çoçukları olacak şuraya yazıyoruuummmmmmmmmm...........Allah her isteyene versinnnn.:)
Ben Temmuzda yaptırdım. Ben fiyattan cok kliniğe önem veriyorum. Birde hangi teknikler kullanılıyor başarı oranı.
MERHABA CANIM
ben de hacettepe de be gürgan klinikte tedavi gördüm
sorunun çikolata kisti ama kanalların işlevsiz- kapaşlı ve delik olduğundan hamile kalamıyorum
bir tüp bebek denemem oldu ikiz tuttu 2,5 ay hamile kaldım her şey süperdi, yani 12 cm çukulata kisti ile hamile kaldım en önemlisi emriyo kalitesi
ama malesef üçüncü embriyo rahim arkasında dış gebelik olduğundan hepsi düştü üstelik dış gebelik için ayrı tedavi gördüm
aslında gürgan kliniğin de hatası var ama doktorumuzun en baştan kendisi olmaması beni iyi analiz edememesine yol açtı
bu süreçte çok yıprandım, ama yine tedavimi orada yapıcam
gürgan klinik çok iyi alanlarında uzmanlar, aygül hanımda çok iyi bir doktor o da beraber orada timur beyle
eksi yanı- çok yoğunlar fazla ilgilenemiyorlar eskisi gibi
birde sorunun olunca doktora anında ulaşamazsın not bırakırsın 5 saat sonra ararlar
hep hemşirelerle görüşürsün ama onlar daha açıklayıcı ve rahatlatıcı bunu da itiraf edeyim
evet timur bey çok uzun konuşmuyor biraz soru sormak gerek yani sen konuşturacaksın
biraz da ücret pahalı biz ilaçlar hariç 4500 ytl verdik 1250 sini devlet geri karşılayacak
ama işlemler hepsi usulune uygun hijyenik yani işlem hakkında aklında sorun kalmıyor
ha şunu da söyleyeyim bizimle beraber tüpbebek yaptıran çiftlerin arasında 15-18 yıldır uğraşanlar vardı burada hamile kaldılar
karar senin ama klinikler hep böyle yoğun
özel muayene de bakıp transferi özel hastanede yapan doktorlar daha ilgili onu da söyleyim
kızlar siz bu denemeleri cok eskidenmi yaptırdınız. cünkü benim tedavim yeni başlıyor SSK lıyım ve sadece 400 YTL ye tup bebek yaptırıyorum. SSK anlaşmalı merkezler devletin ödediği miktarın %30 undan cogunu sizden alamazlar. %30 da 400 YTL ye denk geliyor.
selam özlem sen tedavini nerede yaptırıyorsun özel merkezler ve üniv. hastanelerinin fiyatları farklı oluyor ben 3 ay önce tadavi gördüm
canım ben genartta başladım tedavime doktorlarımdanda çok memnunum canım sıkıldıkça aklıma bir şey geldikçe arıyorum. çok sağolsunlar her soruma cevap veriyorlar heryerde aynı tedavi aynı ilaç neden fazla ödeyeyeyimki. çok kalabalık randevulu çalışıyorlar fazlada sarkmıyor. türkiyenin her yerinden hastaları vardı misafir haneleri doluymuş bir çiftede yardımcı oldum kalacak yer konusunda şimdilik memnunum...
canım belki de karşılaştık ama bilmiyoruz birbirimizi. genelde kalabalık oluyor bekleme salonu ama cok bekletmediler beni de. ben bir yandan çalıştığım içim randevu saatlerine uyulması benim için önemli gerçekten. senin doktorun da aysun hanımmı. bir de sarp bey var orada çünkü. Orada tanıştığım bir kadınında doktoru sarp beydi ve o da sarp beyi pek övdü. Sarp beyi bilmem ama aysun hanımla çok iyi bir iletişimim var değiştirmeyi düşünmem.
Ben Gürgan kliniği herzaman öneriyorum. Başarısız deneyimler yaşayan arkadaşlarda olmuştur mutlaka ama. Bilimsel çalışmaları diğer kliniklerden daha iyi. Fiyatının yüksek olmasının sebebi, Lazer, co-culture işlemlerini rutin olarak bütün hastalara uyguluyorlar dolayısı ile gebelik şansı artıyor. Banada lazer ve co-culture uygulandı ve hamile kaldım hemde ilk denememde. Diğer klinkler co-culture ve lazer yöntemi için ekstra para alıyorlar sanırım.
canım biliyorsundur bende oraya gittim ancak lazer ve co cutureden bahsetmediler. bilgi verebilir misin?
merhaba arkadaşlar bende sizlerle aynı sıkıntları yaşıyorum üstelik benim durumum sizinkisinden daha kötü çünkü tayin yüzünden doğudayım. ailem ankarada , tüp bebek için bende baya bir araştırmalar yaptım telefonla bütün merkezleri aradım sayılır. bunlar içinde bana en ilgili genart geldi. ankarada yaptırırsam orayı düşünüyorum. ama bende çalışıyorum ve 1 aylık izin alıp anakaraya gidemem ve çok uzak olduğu içinde git gel yapamam. o yüzden ilk tüp bebek denememizi diyarbakırda yaptırmayı düşünüyoruz. artık tutarsa tutar tutmazsa seneye tayinimiz çıkacak yeniden deneyeceğiz. burda gittiğim merkez istanbul amerikan hastanesinin bi kolu. dr. çok ilgiliydi bana yeni yaptırılan kan testlerini gösterdi 3 taneden ikisi tutmuş. adet dönemim bayrama denk gelecek ama sorun değil dedi dr.başladığımız işi yarım bırakırmıruyız hiç dedi. ....
canım merhaba,bende seninle aynı durumdayım,doğuda küçük bir ildeyim ve ailem ankarada.diyarbakır bize uzak düşüyor,malatya da doğufertil i önerdi buradaki dr lar. sanırım ankarayı bekleyeceğim ama tecrübel fikirlerrini bizimle paylaşmaya devam et.....ki belki orada yaptırma kararı alırız.
geçmiş olsun allah gönlüne göre versin canm.bende ank.tüp bebek merkezine gidiyorum 6 ay oluyo yumurta takibindeydim.2 aydır gitmiyorum çünkü son gittiğimde kist vardı.sanırım bu ay aşılama olacak.ama gidip gidmektede karasızım.doktorum cem akarsu çok memnunum ama başka bi yere gitsem başarı şansım artar mı acaba bilmiyorum.senin doktorun kimdi neden memnun kalmadın biraz bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?