Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır klübe girmemiştim. Eskiden bu forumun gedikli katılımcılarındandım. Şimdi uzun ugraslardan sonra kucağıma alabildiğim bebişimle ilgileniyorum ve cogu vaktimi aliyor. Cok mutluyum ama tüp bebek tedavilerim boyunca zamanında cektigim cileleri stressleri unutamiyorum. Allah insallah sonunuzu benimki gibi yapar. Bende sizinle tecrübelerimi paylasmak isterim. Oncelikle benimde o merkezden o merkeze cetrefilli bir sekilde gecen tedavilerim oldugunu söylemek isterim. Oncelikle benim gibi zor bir hastayı gebe bırakan genart tup bebek merkezini herkese şiddetle oneriyorum. Gebe kaldıktan sonra 3 arkadaşıma daha önerdim ve 2 arkadaşım gebe kaldı. Bir arkadaşım da şu an ikinci tedavi sürecinde. Benim genartta tedavimde embriyolarıma PGD uygulandı. PGD icin diger merkezlerde istenen ücretler son derece uçuk. Yukarıda arkadaşımın anatolia da ödedigi ücrete dayanarak bu bilgiyi sizle paylaşmak istedim. Genart tüp bebek merkezi tüm genetik araştırmaları kendi bünyesinde yaptigi ve bizzat gerçekleştirdikleri icin fiyatlar cok cok düşüyor. Su an tedavi gören arkadaşım SSK lı ve tüp bebek icin sadece 400 milyon lira ödeyecegini söyledi. Ayni zamanda genetik araştırması 1000 dolar civarında tutacakmış. Embriyo sayısı ister 20 olsun ister 10 bu fiyat değişmiyor ve ayrı laboratuvara ayri bir ucret odenmiyor. Bilmiyorum ama bu 400 milyon lira bana cok cok düşük geldi benim tedavi zamanında daha fazla tutmuştu. Sanıyorum genartın SSK ile anlaşması varmış ve bu fiyata yapıyorlarmış.
Fiyatlar bir yana gerçekten hizmet anlayışından doktorlarından embroyologlarından cok memnun kaldım. Diğer merkezlerde uzun ve yanlış tedavilerim sonrasında beni bir hasta olarak anlayan tanıyan yardımcı olan ve beni tedavi eden genart ve tüm ekibine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum.[/QUOT
canım bu mesajın için teşekkür ediyorum.tedavin,problemin hakkında biraz daha bilgi verirmisin?kaçıncı denemen kaç embriyon oldu kacı pgt ye girdi kaçı transferedildi.sevgilera.s.