Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

test sonucun inşallah olumsuz olmaz canım.hayırlı olsun.

canım aynı sey ılk denememde benımde basıma geldı ılk receteyle 2 recete arasında ılac farkı fazla cıktı ılkınde 400 ytl fark verdık benım yumurtalar gec gelısınce tekrar ılac yazıldı bu kez fark 800 ytl cıktı o aradakı zaman da devlet ılac yardımını kesmıs sansıma ne yapalım bu yola cıktık artık hayırlısı ankara buraya 4 saat yakın yanı arabayla donerız ama ne zaman donucem bılmıyorum kararsızım sonucu öğrenıp oylemı yoksa ıslemden 4 gun sonramı bılmıyorum

canımcım inş hayırlı haberlerini bekliyoruz sanırım seninde translokasyondu değilmi.test sonucun ne zaman merak ediyorum.aslında özelinizi açsanızda daha rahat konuşabilsek.forumdaki kurallar gereği herşeyi soramıyor insan.dua edicez senin içinde eyetkinerle başlar inş hayırlı haberler seninle devam ederhihoyyyt

ozelimi nasıl acabillirim bilmiyorum ogretırmısın
13 kasım test gunum bu sefer kararlıyım tam o gun yaptırıcam testımı
evet 1 ıle 5 .kromozomda translokasyon var esımde

ınsallah kotu haber gelmez ınsallah kımseden hep hayırlı
guzel haberlerle dolsa forum

arkadaşlar ben bugün lucrin iğnelerin 11.sini yapcam ama adet olmadım. sanki olmıycakmışım gibi geliyo.çünkü her zaman adetlerim geç olur.yarında olmazsa ne olacak. aslında doktora söylemiştim adetlerim geç oluyo diye bana niye adet olmam için ilaç vermediki.lucrinden sonra adet olmayan arkadaşlar varmı bana cevap yazabilirmisiniz.şimdi ne olacak.

slm arkadaşlar ben de genartta ilk aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim bu gün 7. gün.hayırlısı bakalım umutla bekliyorum.hiç bi belirtim yok göğüslerimde normal sadece hala kasıklarımda arada ağrı ve çok az beyaz akıntı var.çok takip etmek istemiyorum aslında herşeyden önce hayırlısı olsun..

slm.canım inşallah olumlu sonuçlanır.

merhaba ben ankara maya tüp bebek merkezine gidiyorum orayı sana öneririm misafirhanesi de variyi şanslar

Sonucunuz ne oldu?memnun kaldınızmı?dr ları nasıl?ilgili bir merkezmi?
benim 2 tercihimin arasında yer alıyor,bilgilendirirseniz çok sevinirim(umarım sonucunuz iyidir)

merhaba!......hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah,umarım ben ve burdaki diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu yaşarız......benim 2 tercihimden birisi gürgan klinik ama açıkçası burada okuduklarım kafamı çok karıştırdı, allak bullak oldum.Sizden daha çok bilgi istiyorum,yaptıran arkadaşlarınızın yorumları ne oldu? ne olur daha çok bilgi?........bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz,bütün kalbimle :Saruboceq:bebeğinizi sağlıkla ve mutlulukla büyütün

Ne yazık!........ ne günlere kaldık,yoğunluk hizmet kalitesini düşürür,bizim ne hissettiğimizin onlar için önemi olmasa gerek,ilk denememi 3 sene evvel yaptırdım ancak şimdi hazır hissediyorum kendimi ama şurada okuduklarım beni üzdü,bu kadar duyarsız,umarsız bir millet olduk çıktık yaaa!..umarım bu zor günlerin karşılığı olarak kucaklarımız dolar

arkadaslar az once hastaneden geldım sevkımı yaptırdım yarın 14 30 da randevum var cok heyecanlıyım tekbasıma cıktıgım evıme karnımda bebıslerımle donebılecekmıyım allahım bu yolda ugrasan herkesın kucagını bos bırakma bızede bu guzel duyguyu yasat

allah yardımcım olsun ada67 dileyen herkese versin beklemek çok zor..

inşallah dualarımız kabül olur canım.herşey yolunda gider.ben hala adet olamadım.iğneleri vurulmaya devam ediyorum.

zıgo canım ne zaman gelecegın bellı degıl dımı sen mısafırhanede kalacaktın degılmı bugun orda beklerken aklıma geldı sordum gelmeden 2 gun once arayıp yer ayırtman gerekıyomus hatta daha erken ara bence dolu olursa baska yere yonlendırıyorlarmıs uzak olursa zor olur sızın ıcın mısafırhaneden hastaneye servıs var hemde yakınmıs oraya rahat edersınız

arkadaşlar lucrin vuruluyodum ama zamanında adet olmadım.şu an bekliyoruz ve lucrine devam. adet olmak için farlutalmı verecekler.

teşekkürederim canım.görmemiştim.ne zaman geleceğimiz belli değil.adet olamamamın verdiği bi stres var üzerimde.sinirlerim çok gergin.perşembe günü çağırdı doktor muayene etti.adet olmak üzeresin dedi ama yok.pazartesi yine gideceğiz.ne olacak bilmiyorum.senin durumun nasıl.inşallah hayırlı olur.hergün enbiya suresini okuyorum.hep sende geliyorsun aklıma.allah emeklerimizi boşa göndermesin.

canımm sende hep aklımdasın ben dun adet oldum anatolıaya gıttım oğlen mehtap hanım var uzm dr gelınce gorursun ıyı bı doktor ılgılı ultrason yaptı kıstın yok dedı solda 3 yumurta varmıs cok sasırdım oncekınde 1 tane olmustu sagdada 3 tane daha basındayız tabıı sona dogru hersey cok degısıyor bugun ılaclarıma baslıyorum sende canını sıkma ınan hersey zamanını beklıyor bız ne kadar cabalasak bos bılıyorum zor ama rahat olmaya calıs

inşallah herşey yolunda gider canım.ben hala adet olmadım.perşembe günü doktor olmak üzeresin demişti.ama hala olmadı.pazartesi ara durumunu haber ver dedi.duruma göre çağıracağım diyo. benim anlamadığım ben düzenli adet olmuyorum demiştim.doğum kontrol hapı falan vermelilermiydi acaba.zamanında adet olmak için.belirsizlik çıldırtacak beni.önce adet belirtilerim vardı.şimdi hepsi geçti.bu gibi durumlarda ne yapılıyo acaba.hayırlısı.yarın arayacağım ne diycek bakalım.senin kısa protokolmü olacak canım.hangi ilaçları kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…