MERHABA CANIM
ben de hacettepe de be gürgan klinikte tedavi gördüm
sorunun çikolata kisti ama kanalların işlevsiz- kapaşlı ve delik olduğundan hamile kalamıyorum
bir tüp bebek denemem oldu ikiz tuttu 2,5 ay hamile kaldım her şey süperdi, yani 12 cm çukulata kisti ile hamile kaldım en önemlisi emriyo kalitesi
ama malesef üçüncü embriyo rahim arkasında dış gebelik olduğundan hepsi düştü üstelik dış gebelik için ayrı tedavi gördüm
aslında gürgan kliniğin de hatası var ama doktorumuzun en baştan kendisi olmaması beni iyi analiz edememesine yol açtı
bu süreçte çok yıprandım, ama yine tedavimi orada yapıcam
gürgan klinik çok iyi alanlarında uzmanlar, aygül hanımda çok iyi bir doktor o da beraber orada timur beyle
eksi yanı- çok yoğunlar fazla ilgilenemiyorlar eskisi gibi
birde sorunun olunca doktora anında ulaşamazsın not bırakırsın 5 saat sonra ararlar
hep hemşirelerle görüşürsün ama onlar daha açıklayıcı ve rahatlatıcı bunu da itiraf edeyim
evet timur bey çok uzun konuşmuyor biraz soru sormak gerek yani sen konuşturacaksın
biraz da ücret pahalı biz ilaçlar hariç 4500 ytl verdik 1250 sini devlet geri karşılayacak
ama işlemler hepsi usulune uygun hijyenik yani işlem hakkında aklında sorun kalmıyor
ha şunu da söyleyeyim bizimle beraber tüpbebek yaptıran çiftlerin arasında 15-18 yıldır uğraşanlar vardı burada hamile kaldılar
karar senin ama klinikler hep böyle yoğun
özel muayene de bakıp transferi özel hastanede yapan doktorlar daha ilgili onu da söyleyim