• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
evet arkadaslar 1 ekımde bu konuyla ılgılı fazlaca degısıklık olmus hatta o donemde ssk lı olup tedavı olanlar zor durumda kalmıslar anatolıada tedavı yarım kalmasın dıye ucrette yardımcı olmus bıze muhasebede calısan bayan soyledı ayrıca devlet yardımı eylulde 1 300 du 1000 ytl ye dusmus kısaca arastırıp sormadan hıcbısey yapmayın sureklı bıseyler degısıyor

ada sana anatolyada kaç lira maliyet çıkardılar anatolya ssk la anlaşması yok sadece rapora yardımcı oluyorlar eğer ssk la anlaşması olsa çok maliyet çıkaramazlar ben genart ta pgt olmazsa 400 ytl ye yaptırıyorum

merhaba arkadaşlar.ben iki tüp bebek denemesi yaptım iksinide anatoliada yaptırdım.malesef buda olmadı yarın kürtaj olucam.bebek gelişmemiş kalp atışları duyulmadı.benim için anatolia sayfası kapandı.iki seferdir başarısız olan biyere bidaha gitmek istemiyorum.benim bebek sahibi olmamam için hiçbir engelimin olmadığını herşeyin normal olduğunu söylüyordu doktorum ama başarılı olamadılar. ben anlamıyorum benim yumurtalarımın,eşimin spermlerinin en iyileri kalitelileri seçilip embriyo oluşturuluyor ve buna rağmen ilkinde dış gebelik ikincisinde bebek gelişme geriliği görülüyo.bana tedavi başlarında bebek sahibi olabilirsiniz şansınız çok yüksek diyip başarısız oluyorlarsa bu onların hatasıdır.inşallah üçüncü denememizde başarılı oluruz ama anatoliada değil henüz emin değilim kararımı veremedim ama iyi bir merkez bulup bu mücadeleye devam edicez.allah hepimizin yolunu açık etsin[/QUOT

merhaba canım aynısı benim de başıma geldi ama nedense bir türlü araştırmada yapılmadı her seferinde embiriyo sayısı artırıyordu ne bi inceleme nebi birşey hiç araştırma yapmadı hep yumurta iyi sperm iyi deyip duruyorlar 2 sene oyalayıp birde dünya masraf yaptım

canım benım kurumum emeklı sandıgı hemsıreyım resmı evrakla sevklı geldım 3 300 dedıler ılacları kendımız aldık 1000 ytl devlet yardımı alıcaz sen daha once anatolıayamı gıtttın sımdı nereye gıdıyosun

gamzecım sen tup bebek ıcın sadece 400 ytl mı verdın cok az degılmı baska hıc odeme yapmadın oylemı ssk lı oldugun ıcınmı bız ılk denememızde 3 500 ıkıncıde 3 300 verdık

selam tüp bebekte 3 yıllık evlilik gerekiyor fakat herhangi bir yumurtalıklarınla ilgili amaeliyat veya lapraskopi geçirdiysen yılı göz önünde bulundurmuyorlar ve çoğu anlaşmalı merkezin bu prosedürden haberi yok dediğim gibi bi ameliyat falan geçirdiysen merkezi bu konuda bilgilendir raporun 3 yıllık olmadanda çıkar

merhabalar canım
bunu hiç duymamıştım gerçekten ama öyleyse benim açımdan iyi çünkü ben laproskopi oldum ve çikolata kisti aldırdım merkezimi seçtiğim zaman mutlaka bunu söylücem
çok teşekkür ederimm

selam tüp bebekte 3 yıllık evlilik gerekiyor fakat herhangi bir yumurtalıklarınla ilgili amaeliyat veya lapraskopi geçirdiysen yılı göz önünde bulundurmuyorlar ve çoğu anlaşmalı merkezin bu prosedürden haberi yok dediğim gibi bi ameliyat falan geçirdiysen merkezi bu konuda bilgilendir raporun 3 yıllık olmadanda çıkar

canım ya bu haberın benı cok sevındırdı gercekten öyleyse ben beklemek zorunda kalmam.ben laporoskopi ve histereskopı yaptırdım tüplerım tıkalıydı sol tüpü aldılar amelıyat raporum elımde. ama kabul etmezlerse ne yapmam lazım bılgın varsa yardımcı olabılırmısın.a.s.

canım ya bu haberın benı cok sevındırdı gercekten öyleyse ben beklemek zorunda kalmam.ben laporoskopi ve histereskopı yaptırdım tüplerım tıkalıydı sol tüpü aldılar amelıyat raporum elımde. ama kabul etmezlerse ne yapmam lazım bılgın varsa yardımcı olabılırmısın.a.s.

selam canım tedavini nerede yaptıracaksın eğer özeldeyse ve ssk ile anlaşması varsa ameliyatların hakkında merkezi bilgilendir anlaşmaları varsa kendileri çıkarırlar sanırım devlet hastanesinde yaptıracaksan onlar senin evraklarını alarak hallederler eğer özelde yaptıracaksan ve merkezin ssk ile anlaşması yoksa herhangi bir üniversite veya araştırma hastanesinden raporu çıkartırıp merkeze götürebilirsin ama sanırım biraz uğraştırıyorlar

merhaba arkadaşlar, uzaktan uzağa yazıları okumaya devam ediyorum. ocak ayında tüp bebişimizi yapma kararı aldık. lütfen ankete oylarınızı verip yorum larınızı yazınız,en sağlıklı kararı almak çok önemli hepimiz için. sevgiler...

acaba hastanede laparoskopi yaptırılmışşş gibi göstermenin yolunu bulsakta hemen denemelere başlasak mı?
sizce mümkün mü?

arkadaşlar emin olun benimde kafam çok karıştı ankaradaki yerlerin hemen hemen hepsine gittim :( 4 aşılama yaptırdım 3. aşılamamda ikiz gebeliğim oldu ama 25 haftalık doğum yaptım ve bebeklerim yaşamadılar. anatolyadan hiç memnun kalmadım 2 aşılamam da orda yapıldı ama uygun tedavi yerine tüp bebeğe yönelik yapmışlar doğal olarak aşılama yapılamadı çok sayıda yumurta olduğu için tedavinin sonunda en iyisi biz tüp bebek yapalım deyince çıldırdım. daha sonra zekai tahirin bir dr. özel muaynehanesinde aşılama yaptırdım ultrasonu bile çok eskiydi ama başarıya ulaştı en azından 6 aylık bir hamileliğim oldu (onunda ikiz olduğunu öğrendikten sonra 20 günde bir para talep etmesinden bıraktım )tabi çok üzücü sonuçlandığı için 2 sene ara verdik en son fatih hast. gittim aşılama önerdi yine dr. tedaviye başladık o kadar uzun sürdü ki yumurta büyütme işi bi terslik olabileceği hiç aklıma gelmemişti ama malesef aşılamadan 2 gün sonra kanama başladı yani yanlış tedavi şimdi tüp bebeğe karar verdik bu yazılanları okuyuncada iyice kafam karıştı nereye gideceğime karar veremiyorum ama çok araşturdım bende maya'yada muayneye gittim hiç memnun kalmadım hiçç inandırıcı gelmediler bana genartın fiyatı çok uygun geldi banada bu işler maddi manevi çok zor allah hepimize yardım etsin

arkadaşlar emin olun benimde kafam çok karıştı ankaradaki yerlerin hemen hemen hepsine gittim :( 4 aşılama yaptırdım 3. aşılamamda ikiz gebeliğim oldu ama 25 haftalık doğum yaptım ve bebeklerim yaşamadılar. anatolyadan hiç memnun kalmadım 2 aşılamam da orda yapıldı ama uygun tedavi yerine tüp bebeğe yönelik yapmışlar doğal olarak aşılama yapılamadı çok sayıda yumurta olduğu için tedavinin sonunda en iyisi biz tüp bebek yapalım deyince çıldırdım. daha sonra zekai tahirin bir dr. özel muaynehanesinde aşılama yaptırdım ultrasonu bile çok eskiydi ama başarıya ulaştı en azından 6 aylık bir hamileliğim oldu (onunda ikiz olduğunu öğrendikten sonra 20 günde bir para talep etmesinden bıraktım )tabi çok üzücü sonuçlandığı için 2 sene ara verdik en son fatih hast. gittim aşılama önerdi yine dr. tedaviye başladık o kadar uzun sürdü ki yumurta büyütme işi bi terslik olabileceği hiç aklıma gelmemişti ama malesef aşılamadan 2 gün sonra kanama başladı yani yanlış tedavi şimdi tüp bebeğe karar verdik bu yazılanları okuyuncada iyice kafam karıştı nereye gideceğime karar veremiyorum ama çok araşturdım bende maya'yada muayneye gittim hiç memnun kalmadım hiçç inandırıcı gelmediler bana genartın fiyatı çok uygun geldi banada bu işler maddi manevi çok zor allah hepimize yardım etsin
merhaba,ben aylardır gitmedik merkez bırakmadım ve muayene parası 1milyarı buldu ve sonuç ankarada yapmamaya karar verdim,,,umarım sağlıklı karar verirsin yazık yani hem paramıza hem psikolojimize,,,,,,,,,,,sevgiler

mayada 2 dr. la görüştüm ilki uzamndı bilgilerimiz aldı diğeri maya'nın kurucusu aslında bunları yazmak doğru mu bilemiyorum. benim beğenmediğim yerden siz çok memnun kalabilirsiniz olumlu sonuç alabilirsiniz beni hala arıyorlar mayadan gelmeyi düşünüyor musunuz diye tedaviye, hastalarını takip ediyorlardır umarım beni bu kadar aradıklarına göre...
hiç bi şey söylenmeden direk sizede tüp bebek deseler eminim aynı şeyi düşünürsünüz ! belki daha önce aşılama yaptırdık onun etkisiydi bilemem dediğim gibi gidin, görün ,konuşun içinize siniyorsa allah da isterse olumlu sonuçlar alırsınız inşallah...

merhaba,ben aylardır gitmedik merkez bırakmadım ve muayene parası 1milyarı buldu ve sonuç ankarada yapmamaya karar verdim,,,umarım sağlıklı karar verirsin yazık yani hem paramıza hem psikolojimize,,,,,,,,,,,sevgiler

merhaba kardeş tedavinin içinde fatihide yazmışsın bende oraya gitmiştim sonra niçin orayı düşünmedin merak ettim
:sm_confused::sm_confused:

benim teşhisim hipo hipo birden çok fazla yumurta oluşuyor bunu engellemek için tedavi yavaş gidiyor 15-20 gün arası süreceğini söylemişti dr.um 24 gün sürdü ve az dozda uzun süreden dolayı dr. deyimiyle hormon çekilmesi yüzünden tedavim başarısız oldu.ama tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum çok yardımcı oluyorlar ben özel bir yerde çalıştığım için izin sorunum var,en azından bundan önceki aşılamda vücudun tepkisini biliyorlar ama ben tüp mü yoksa aşılama mı henüz ona karar veremedim çünkü bu 5. deneme olacak :(

benim teşhisim hipo hipo birden çok fazla yumurta oluşuyor bunu engellemek için tedavi yavaş gidiyor 15-20 gün arası süreceğini söylemişti dr.um 24 gün sürdü ve az dozda uzun süreden dolayı dr. deyimiyle hormon çekilmesi yüzünden tedavim başarısız oldu.ama tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum çok yardımcı oluyorlar ben özel bir yerde çalıştığım için izin sorunum var,en azından bundan önceki aşılamda vücudun tepkisini biliyorlar ama ben tüp mü yoksa aşılama mı henüz ona karar veremedim çünkü bu 5. deneme olacak :(

canım inşaallah bu kez bu sorunları yaşamazsın
yani tekrar fatihmi diyorsun
nilgün hoca dr.un

Back