• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
canım benım oncekı denememde 2 ay dogum kont hapı kullanmıstım amelıyat olmustum yumurtalıkları dınlendırıcez demıstı dr um sımdı yıne 1 ay kullandım bu tedavının bır parcası dedı. oncekı uygulamada lucrın gonal f kullandım yumurtalarım bıraz gec gelıstı hoca bu kez femera tablet merıonal ıgne gobekten cetrodıte verdı ovıtrelle catlatma ıgnesı var sımdı sadece merıonal ve femerayı kullanıyorum her hastaya göre degısıyor bu ılac protokolu baskalarıyla karsılastırıp canını sıkma sıkıntı yaptıgın ıcınde gecıkıyordur adetın hersey hormonlarla ılgılı rahat olmaya calıs

ben ilk denememi gurgan clinikte yaptım
transferimi 6 gun yaptılar ve ssk dan kullanacagım ikinci hakkımı onlar yuzunden kaybettim
ikinci denememi genartta yaptım nezaman arasam bana doktoru hemen baglıyorlar tımur hocayı arayıp bulmak hıc mumkun degıldı
ayrıca gecenlerde bır yazı okudum transferden once denemek icin katateri iceri sokmak birkac kere denedikten sonra embrıyoları katatere yukleyip rahme bırakmak lazımmıs ayrıca cok yavas yapılmalıymıs
tımur hocanın cok acelesi vardı benım transferim sınrasında deneme yapmadı ultrasonda kateteri gordum ve kayboldu cok hızlı cekti
sarp hoca genartta hem deneme yaptı hemde benim tamamen rahatlamam icin cok bekledi muzık bile actı tamemen rahatladım o zaman cok cok yavas katateri ileri ittirdi ultrasondan sn sn izledim ve cok cok yavas cekti
daha test yaptırmadım bence klınıklerın kalıtesını hamile kalmadan tekrar o klinıgı tercih etmek belirliyo
sonuc negatıfte olsa tekrar orda olmak istiyorum cunku insan gıbı davranıldı bana

merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittik ve ben hala adet olmadım.doktor e2 testi yaptı sonuç 49.çok iyi dedi.hocam ne testi dedim yumurtalıklarla ilgili dedi.muayene etti.sanki yeni adetten çıkmış gibisin dedi.temiz dedi ve 225 le bugün puregona başladık.yani adet olmadan tedaviye başladık.adet olmadan tedavi gören varmı acaba.ne dersiniz arkadaşlar. bu arada ankarada transferi yapacak doktoru aradı konuştular.onunda onayıyla başlattı.akşam eve geldim.hafif kanamam olmuş.sanki herşey sondan başa gidiyor gibi geliyor.bana cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.

canım zıgocum bence dr una guven böyle hassas bı konuda sanmıyorum dıkkatsız olsun evet adet olunca baslıyor ılaclar ama ultrasonla bakmıs hocaylada görusmüs demekkı uygun görduler bu arada hangı hocayı aradı bılıyomusun hakan beyımı bulent beyımı

bülent beyi aradı.doktorum hangisi olacak dedim.bülent bey veya hakan bey dedi.bu bi ekip işi hangisi olsa farketmez dedi.biraz biraz kanamam var neler oluyor anlamıyorum.birde benim bir huyum var.herşey net olsun isterim arası yok.keşke biraz daha rahat olabilsem. allahtan eşim çok rahat ve beni motive ediyo.neyse olurmuş böyle şeyler yapacak bişey yok.sen ne durumdasın canım benim.

bülent beyi aradı.doktorum hangisi olacak dedim.bülent bey veya hakan bey dedi.bu bi ekip işi hangisi olsa farketmez dedi.biraz biraz kanamam var neler oluyor anlamıyorum.birde benim bir huyum var.herşey net olsun isterim arası yok.keşke biraz daha rahat olabilsem. allahtan eşim çok rahat ve beni motive ediyo.neyse olurmuş böyle şeyler yapacak bişey yok.sen ne durumdasın canım benim.

canımm bende buraya gelmeden cok karamsardım ama anatolıaya gıdınce bı rahatlık geldı ustume ultrasonum oldu bı sorun yoktu ıgnelere basladım yarın kontrole gıdecegım e2 duzeyıne bakacaklar yanı zaman cabuk gecıyor aılemde yanımda psıkolojım degıstı bır anda ınsallah bı aksılık cıkmaz hep boyle rahat olurum sende gelsen gorusuruz ne ıyı olur bellı olunca bana hemen haber ver tamammı hakan bey ameıkadaymıs 14 unde gelecekmıs ben memnunum bulent hocadan dr unun dedıgı dogru bu ekıp ısı hemsıreler embrıyologlar da bu ısın onemlı bır kısmını yapıyorlar

canım benim ya.beni nasıl rahatlatıyorsun bilemezsin.allah senden razı olsun ve inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursun.aslında ben doktorlara herşeyi soruyorum ama söylediklerinden bişey anlamıyorum.dün banada e2 testi yaptı sonuç 49 bu ne demek dedim yumurtalıklarınla ilgili dedi.sen neyin ne demek olduğunu biliyosun.e2 testi nedemek sonuç nasıl sence.inşallah bende oraya gelince psikolojim değişir.aslında bende daha iyiydim.ama adet olamadım ya sürekli başım ağrıyo.sanki adet oldum olacam gibi geliyo.

merhaba arkadaşlar.ben iki tüp bebek denemesi yaptım iksinide anatoliada yaptırdım.malesef buda olmadı yarın kürtaj olucam.bebek gelişmemiş kalp atışları duyulmadı.benim için anatolia sayfası kapandı.iki seferdir başarısız olan biyere bidaha gitmek istemiyorum.benim bebek sahibi olmamam için hiçbir engelimin olmadığını herşeyin normal olduğunu söylüyordu doktorum ama başarılı olamadılar. ben anlamıyorum benim yumurtalarımın,eşimin spermlerinin en iyileri kalitelileri seçilip embriyo oluşturuluyor ve buna rağmen ilkinde dış gebelik ikincisinde bebek gelişme geriliği görülüyo.bana tedavi başlarında bebek sahibi olabilirsiniz şansınız çok yüksek diyip başarısız oluyorlarsa bu onların hatasıdır.inşallah üçüncü denememizde başarılı oluruz ama anatoliada değil henüz emin değilim kararımı veremedim ama iyi bir merkez bulup bu mücadeleye devam edicez.allah hepimizin yolunu açık etsin

merhaba arkadaşlar.ben iki tüp bebek denemesi yaptım iksinide anatoliada yaptırdım.malesef buda olmadı yarın kürtaj olucam.bebek gelişmemiş kalp atışları duyulmadı.benim için anatolia sayfası kapandı.iki seferdir başarısız olan biyere bidaha gitmek istemiyorum.benim bebek sahibi olmamam için hiçbir engelimin olmadığını herşeyin normal olduğunu söylüyordu doktorum ama başarılı olamadılar. ben anlamıyorum benim yumurtalarımın,eşimin spermlerinin en iyileri kalitelileri seçilip embriyo oluşturuluyor ve buna rağmen ilkinde dış gebelik ikincisinde bebek gelişme geriliği görülüyo.bana tedavi başlarında bebek sahibi olabilirsiniz şansınız çok yüksek diyip başarısız oluyorlarsa bu onların hatasıdır.inşallah üçüncü denememizde başarılı oluruz ama anatoliada değil henüz emin değilim kararımı veremedim ama iyi bir merkez bulup bu mücadeleye devam edicez.allah hepimizin yolunu açık etsin

Angell08 çok üzüldüm ama sen hamile kalmışsın eğer bir gelişme olmadı ise bu merkezin bir hatası olduğunu zannetmiyorum. Bugün bir numara olan merkezler bile bunun garantisini veremez sadece eşini ve senin durumunu inceler testlerden sonra hamile kalabilme olasılığın yüksek der ama bunu garanti edemez. İnan ki bu tarz sonuçlar almak merkezin de işine gelmez çünkü adları kötülenir. Neden böyle bir sonuç istesinler ki. Canımcım moralini bozma Allah herşeyin hayırlısını versin. Bizde iki kez denedik tutmadı yeniden tedaviye başladım bu sefer özelde yaptırıyorum bu demek değil ki önceki tedavi olduğum yeri beğenmiyorum herkes elinden geleni yaptı ne diyebilirim ki. Biz sadece sorunun benden kaynaklandığını zannediyordum ne devlet hastanesi nede daha sonra gittiğim özel merkez eşimdede ciddiye yakın sorun olabileceğini söylemediler halbuki morfolojisi %2 imiş şimdi tedavi olduğum genart da Volkan bey size nasıl tüp bebek tedavisi yaptılar bu semen durumuna göre biz aşılama bile önermiyoruz dedi. Eşimle şok geçirdik herkes normal demişti. Herneyse tekrar orada semen verdi morfolojisi %8 çıktı çok şükür. Diyeceğim şuki Herşey bizlere can veren Yüce Rabbimin elinde O OL derse olur. Ne kendini ne de merkezi suçlama en azından hamile kalabilmişsin o şansın var bu sefer olmamış. Biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum çok üzgünsün ikinci negatif sonucunda da bende çok kötü olmuştum. Allah herşeyin hayırlısını versin kendini topla canım başka çaremiz yok Allah can verdikçe madi olarak imkan verdikçe deneyeceğiz vazgeçmeyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

angell canım inankı kac gundur aklımdasın okadar cok merak edıyordumkı senı ultrasona gırecegını yazmıstın en son bıdaha sesın cıkmadı canımm bılıyorum cok zor bende 2 ay once yıkılmıstım hıc gecmeyecek ıcımın acıması sandım ama umutsuz yasanmıyokı unutmuyosun ama ılk gunkı kadar ıcın yanmıyo ve benım su anda yaptıgım gıbı umudunu koynuna koyup yıne dusuyosun yollara bılıyosun bende anatolıaya gıdıyorum 2 tedavıye basladık yarın kontrole gıdıcem merkezın ıhmalı varmı gercekten yada memnun kalmadıgın bısey senın dusuncen benım ıcın onemlı cvp yazarsan sevınırım

ya aslında doktorumdan oradaki tüm ekipten memnundum.allah için çok ilgililerdi ama bence bir merkezin başarısı sadece pozitif bir sonuç elde etmekle sağlanamaz.en yakın örnek benim:birinci denemem pozitif sonuç dış gebelik, ikincide pozitif sonuç kürtaj.zaten bir tüp bebek merkezinin başarısını bence elde ettiiği pozitif değerlerde değil canlı doğuma götürücek yolda aramak lazım.ayrıca biz doğru düzgün araştırılmadık bana göre yetersizler.

canım cok gecmıs olsun umarım bırdahakı kez olur neden ve nıcın lerle mesgul olacaksın bısure bende zor atlattım ama gececek allah sabır versın umarım en kısa zamanda kavusuruz bebeklerımıze

merhaba arkadaşlar burda sizleri ara ara takip ediyorum ben de tedavi merkezimi değiştiriceğim
öncelikle verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim
2 başarısız aşılma geçirdim
önce aşılama daha sonrada tüp bebek deneyeceğim benim ama kafama takılan bazı sorular var birincisi ben 2 senelik evliyim tüp bebeği 2senelik evlilerde ssk karşılıyormu
bi de rapor almak zormu oluyor diğer yaptırdığım aşılamlar da özel bi hastanedeydi şimdi yeni seçtiğim merkezde olucak ve bunlar sayılıcak mı
allah hepimizin yardımcısı olsunn
şimdiden herkese teşekkürler

merhaba arkadaşlar burda sizleri ara ara takip ediyorum ben de tedavi merkezimi değiştiriceğim
önce aşılama daha sonrada tüp bebek deneyeceğim benim ama kafama takılan bazı sorular var birincisi ben 2 senelik evliyim tüp bebeği 2senelik evlilerde ssk karşılıyormu
bi de rapor almak zormu oluyor diğer yaptırdığım aşılamlar da özel bi hastanedeydi şimdi yeni seçtiğim merkezde olucak ve bunlar sayılıcak mı

mrh canım.anatolia raporu kendisi çıkarıyor.siz evrakları yolluyosunuz.veya görüşürsünüz onlar çıkarıyo.heralde aşılama yapıldığı sağlık karnesinden anlaşılıyo.biz rizede aşılama yaptırdık onlar önerdi anatoliayı.evrakları yolladık onlarda raporu yolladılar.biz üç yıllık evliyiz.valla o konuda bilgim yok.allah yardımcımız olsun.

yok öyle evlilik süresi falan ben ilk tüp denememde 8 aylık evliydim 2. denememdede 1bucuk yıllık ve devlet ödedi rapor olunca öder

yok öyle evlilik süresi falan ben ilk tüp denememde 8 aylık evliydim 2. denememdede 1bucuk yıllık ve devlet ödedi rapor olunca öder

canım önceden oyleydı 1 ekimde çıkan yenı yasa 3 yıllık evlı olma sartı koyuyor ben gectığimiz ay gıttım 3 yılın dolunca gel dedıler bana.ankara üniversıte hastanesınde

mrh canım.anatolia raporu kendisi çıkarıyor.siz evrakları yolluyosunuz.veya görüşürsünüz onlar çıkarıyo.heralde aşılama yapıldığı sağlık karnesinden anlaşılıyo.biz rizede aşılama yaptırdık onlar önerdi anatoliayı.evrakları yolladık onlarda raporu yolladılar.biz üç yıllık evliyiz.valla o konuda bilgim yok.allah yardımcımız olsun.

merhabalar canım
inşallah kolay olur rapor ama sanırım benimki 3 yıllık evliliğe takılacak
amin allah hepimizin yardımcısı olsun

canım önceden oyleydı 1 ekimde çıkan yenı yasa 3 yıllık evlı olma sartı koyuyor ben gectığimiz ay gıttım 3 yılın dolunca gel dedıler bana.ankara üniversıte hastanesınde

merhabalar
bu yasayla 3 yılla ilgili böyle söylentiler duymuştum bi dr a sordum bilmiyorum demişti benim de sanırım 3 yıla takılacak sağol canım verdiğin bilgi için
3 yıla daha çok var benim
hakkımızda hayırlısı allahyardımcımız olsun

evet arkadaslar 1 ekımde bu konuyla ılgılı fazlaca degısıklık olmus hatta o donemde ssk lı olup tedavı olanlar zor durumda kalmıslar anatolıada tedavı yarım kalmasın dıye ucrette yardımcı olmus bıze muhasebede calısan bayan soyledı ayrıca devlet yardımı eylulde 1 300 du 1000 ytl ye dusmus kısaca arastırıp sormadan hıcbısey yapmayın sureklı bıseyler degısıyor

selam tüp bebekte 3 yıllık evlilik gerekiyor fakat herhangi bir yumurtalıklarınla ilgili amaeliyat veya lapraskopi geçirdiysen yılı göz önünde bulundurmuyorlar ve çoğu anlaşmalı merkezin bu prosedürden haberi yok dediğim gibi bi ameliyat falan geçirdiysen merkezi bu konuda bilgilendir raporun 3 yıllık olmadanda çıkar

Back