Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

Selam Zigo,

Hicbirseyi kafana takma önemli olan gec olsun ama sonucunda hamile kalman. Herkesin tedavisi 12 gün sürdü benim 16 gün sürdü. Bende lucrin kullandım adetim olmam gereken günden 1 gün önce oldu. Tüp bebek tedavisi kişiye özeldir ve herkesin hormonları yumurtalığı farklı ilaçlara verilen tepkide farklıdır. Önemli olan öncelikle iyi sayıda ve kalitede yumurta gelişmesi. Sonrada iyi kalitede embriyolarının olması sonrası zaten allaha kalmış. Herseyin hayırlısını diliyorum senin için.

teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız ben aslında mersinliyim eşimin işi sebebiyle artvinde oturuyoruz.konuşacak bilgi alacak kimsem yok.her yazıyı öyle dikkatli okuyorum ki herşeyden kendime bişey çıkarıyorum. böyle yazılar beni çok rahatlatıyo. canım benim tedavinin sonucu ne oldu.

mrh arkadaşlar.bugün lucrin iğnelerin ikincisini yapacağız.dün doktora gittik.12 gün iğneyi yapacaksınız adet olmazsan geleceksin adet olmama sebebine bakacağız. eğer adet olursan 2. gün geleceksin dedi. çok heyecanlıyım.içimde çok büyük bi ümit var.

canım ınsallah hersey yolunda gıder umutlu pozıtıf olmak cok onemlı hormonları cok etkılıyor senın ılk denemenmı ve ne zamandır ıstıyosunuz bende yarın hastaneye gıdıyorum rapor ıcın zaman azalıyor cok ümitliyim bu kez

merhaba kıslar.
gen-artta asılama yaptıran oldumu acaba?
bırde gen artta aysun hanım mı ılgılenıyor yoksa baska doktorda varmı?
bu konuda bılgısı olan varmı?
ben ankarada tedavıye baslamak ıstıyorum ama henuz hangı merkezde yaptıracagıma karar veremedım.

mrh canım.inşallah canım herşey yolunda gider.ben çok umutluyum sanki olacakmış gibi geliyo.biz 3.5 sene oldu evleneli.olmıycak gibi birşey hiç düşünmemiştim.sanki oluverecekmiş gibi geliyodu.onun için herkese çocuk istiyoruz demiştim.şimdi olmayınca insanlar sürekli soruyo aslında en çok ondan sıkıldım.ilk doktora gittiğimizde 8 aylık evliydik.eşim varikoselden ameliyat oldu.sonra aşılama olduk 1 defa ama olmadı.sonra eşim askere gitti.5 ay yaptı.şimdi raporumuz geldi ankaradan. iğnelerede başladık hayırlısı ile.yani daha ilk denemem.sende pozitif ol canım benim.inşallah emeğimiz boşa gitmez.

bişey sorcam.biliyosun ankarada transfer olcaz.acaba bir kaç gün beklemelimiyiz. hemen yolculuk sakıncalımı. siz ne yapacaksınız.

canım ıslemden sonra 1 saat hastanede yatırıyorlar 3 4 gun sonrada yolculuk ıcın ızın verıyorlar

bişey sorcam.biliyosun ankarada transfer olcaz.acaba bir kaç gün beklemelimiyiz. hemen yolculuk sakıncalımı. siz ne yapacaksınız.

canım eger tutarsa zaten o gunluk bısey dıyorlar 3 -4 gun yemek ve tuvalet ıhtıyacı dısında yatak ıstırahatı onerıyorlar ama sırf bızım ıcımız rahat olsun dıye 4 gun sonra agır ıslerden uzak durmak sartıyla gunluk aktıvıtelerını yapabılıyosun yolculugada 3-4 gun sonra musade edıyorlar ben ılkınde kan sonucuna kadar bekledım hcg orada baktırdım bulent hocayla bır sonrakının tarıhını gorustum oyle donduk esım sınava gırecektı onuda hallettık bu arada bu sefer ıslemden 5 gun sonra donmeyı dusunuyorum bı aksılık cıkmazsa sen ne yapacaksın

mrh canım.aslında ne yapacağımızı bilmiyorduk.seninle konuşmak bana iyi geliyor.eşim bizde 3 veya 4 gün kalırız diyo.orda hastanenin misafirhanesinde kalacağız.eğer fazala kaliteli yumurtam olursa ben dondurulmasını istiycem.bu konuda ne dersin.

birde bana aşılama yapıldığı zaman adetimin 21. günü kan testi yapıldı. sonuç 500 ün üzerindeydi. doktoru aradık.ne kadar güzel dedi. ertesi gün adet oldum.o yapılan test hcg testimiydi sence.o zaman daha da anlamıyordum. şimdi araştırıyorum.

canım sana muhtemelen hcg bakılmıstır hcg gebelıkte arttıgı gıbı kullanılan ılaclara baglı olarakta yuksek cıkabılıyor zatenonemlı olan hcg nın yuksek cıkmasından zıyade 2 gunde bır katlanarak artması onemlı senınkıde ılaclara baglı artmıs olabılır dondurulmus embrıyolarla ılgılı pek bılgım yok ama yumurta rezervlerı azalan yada ılerı yas anne adayları ıcın dusunulen bı secenektır dıye dusunuyorum senın ole bı sıkıntın yok ama kafanda soru ısaretı kalmasın ankaraya gıdınce dr unada sorarsın senın ıcın en dogrusunu onlar daha ıyı bılıyor

zıgo cum bu arada dr un kıme gonderıyor senı bulent hocayamı hakan hocayamı bellımı

zıgo cum bu arada dr un kıme gonderıyor senı bulent hocayamı hakan hocayamı bellımı

yok canım belli değil. sadece anatoliaya gideceğimizi gitmeden önce randevu alacağız dedi doktorum. ama gittiğimizde soracağım.hakkımızda hayırlısı canım benim.ayrıca herşey için teşekkürler.

adacığım neler yapıyosun,ne durumdasın.ben bugün iğnelerin 5.sini yapacağım.

canım cumaya ılac raporum cıkıyor kasımın 6 sında ankarada olucaz 7 kasım saat 14 30 a randevu aldık 8 9 kasım gıbı adet olucam 2 gun ılaclara baslıycaz bu arada salı gunu anatolıadan tup bebek hemsıresı aradı bu ay gelıyormusunuz dıye ılgılı olmaları hosuma gıttı ayrıca su bıtkısel kurlerede basladım hayıt suyu cıvan percemı bakalım hayırlısı gerıye sayım basladı

evet canım cuma gunu raporum cıktı ılaclarımı aldım persembe gunu sevk alıcaz ve o aksam yola cıkıcaz hayırlısıyla sen neler yapıyosun ılaclarına devam edıyosun dımı

hayırlısı olsun canım.ben bugün 9. iğnemi olacam.adet belirtileri çoktan başladı. bakalım gününde adet olacakmıyım.dün bizi ilaçlar için eczaneden aradılar ve 700 küsür ytl para istediler.çok şaşırdık.doktoru aradık devlet bazı ilaçlardan ek para alıyomuş.hergün yeni bişey çıkıyo.hayırlısı bakalım. inşallah herşey yolunda gider.şimdi para falan stres yapmak istemiyorum.dönerken uçaklamı dönüyosunuz herhangi bi sakıncası varmı.

genartta allahın izniylen tedavim bitti transferim cumartesi oldu
orda calısan herkese tsekur ederim cok saygılı ilgili ve sabırlılar
sarp hoca her telime bıkmadan usanmadan cevap veriyor
halkla ılııskılerde semih bey zaten onun ıcın soze gerek yok
hemsireler butun nazımı cektı
olumsuz olsada olmasada sonucum yıne orda olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…