- 5 Ekim 2017
- 737
- 1.823
- 39
sadece sağlık bakanlığı değil ya kimse kimseyi denetlemiyor gibi geliyordu banaSavıcılığa suç duyurusunda bulunun... MEB'e şiddet ile başvurursanızda olay adliyeye intikal eder. basit yaralamaya giriyor çünkü... okula gitmeniz sorununuzu çözmeyecek... ayrıca il mebde müfettişlerle görüşün... süreç devam ederken sınıfını yada okulunu değiştirme talebinde bulunun... size yardım edeceklerdir.
@lattesizkitapsiz meb şikayetleri çok ciddiye alıyor. aslı var yada yok mutlaka inceleme yada soruşturma açıyor... sağlık bakanlığı gibi değil. iki kurumu az çok tanıyorum. sağlık bakanlığı daha somut şeyler bekliyor. adliyeye intikal gibi...
Suc duyurusunda bulunabılırsınız ama kanıtlama ız gerekMerhaba. İlk kez buraya danışıyorum. Zira yakınlarımdan hiç bir cevap alamadım.
6 yaşındaki oğlum, Perşembe günü öğretmen bana vurdu , diyerek döndü okuldan.
Detayları sordukça, olaya üç arkadaşının daha dahil olduğunu . Hepsine vurduğunu söyledi. Hatta birine vurunca , çocuk yere düşüp dizlerini vurmuş.
Uzatmak istemiyorum, diğer çocuklar da aynı hikayeyi anlatıyor.
Öğretmen asla kabul etmiyor vurduğunu. Hatta iftira atıyorlar bana, diyor ( 6 yaşındaki küçük çocuklara ) çocuklar birbirlerini o günden sonra görmediler bile.
Çocuklardan biri altını ıslatmaya başlıyor.
Bütün veliler çıldırmış durumda.
Anasınıfının tuvaletinde oluyor, şahitler (?Diğer öğrenciler ) kapının kilitlendiğini söylüyor, bizim çocuklar içerden ağlayarak çıkıyor.
Rehber öğretmen eşliğinde görüştük, üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Ama oğlum öyle şeyler anlattı ki, karnımız ağrıyor üç gündür.
Şimdi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Nasıl bir yol izlediniz?
Yarın müdürle konuşmaya gidilecek ve sınıf değişikliği isteyeceğiz. Kabul etmeyebilir de… Diğer öğretmenler , suçlu olma ihtimaline karşı bile öğretmeni korumayı tercih ediyorlar , bu nedense hep böyle oluyor.
Çocuğum okula gitmeyi çok seviyor ama aynı öğretmene yollayamam. Dönemin ortası olmuş neredeyse.
Bir arkadaşım öğretmen aklansa bile yollama diyor. E heralde diyecektim.
Neyse
Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkürler
Şu aşamaya dek, dediğiniz gibi oldu. Öğretmenle rehber öğretmen odasında konuşuldu.Ben olsam önce öğretmenle konuşur sonra müdüre gider vars akamera kaydı vs isterdim , eminsem mevzudan CİMER e yazardım en ince ayrıntısına kadar. Hatta bir pedagogtan onay almakta uygun olabilir kanıt anlamında.
Ilce MEM e gidin soruşturma baslatin hala ayni yere neden devam edecek o kadını görecek cocuk, hatta diğer çocukları da tehlikeye atıyorsunuzMerhaba. İlk kez buraya danışıyorum. Zira yakınlarımdan hiç bir cevap alamadım.
Detayları sordukça, olaya üç arkadaşının daha dahil olduğunu . Hepsine vurduğunu söyledi. Hatta birine vurunca , çocuk yere düşüp dizlerini vurmuş.
Öğretmen asla kabul etmiyor vurduğunu. Hatta iftira atıyorlar bana, diyor ( 6 yaşındaki küçük çocuklara ) çocuklar birbirlerini o günden sonra görmediler bile.
Anasınıfının tuvaletinde oluyor, şahitler (?Diğer öğrenciler ) kapının kilitlendiğini söylüyor, bizim çocuklar içerden ağlayarak çıkıyor.
Rehber öğretmen eşliğinde görüştük, üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Ama oğlum öyle şeyler anlattı ki, karnımız ağrıyor üç gündür.
Nasıl bir yol izlediniz?
Yarın müdürle konuşmaya gidilecek ve sınıf değişikliği isteyeceğiz. Kabul etmeyebilir de… Diğer öğretmenler , suçlu olma ihtimaline karşı bile öğretmeni korumayı tercih ediyorlar , bu nedense hep böyle oluyor.
Çocuğum okula gitmeyi çok seviyor ama aynı öğretmene yollayamam. Dönemin ortası olmuş neredeyse.
Neyse
Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkürler
Evet basına yansir okulu etkiler rezil olurlar.Sikayet etmezseniz o öğretmen baska yerde iş bulur orada da her halti yer olayi meb incelesin bırakın mufettisler gitsin kuruma ilçe meme gidin.Şu aşamaya dek, dediğiniz gibi oldu. Öğretmenle rehber öğretmen odasında konuşuldu.
Ama üçüncü çocuğun da sökülmesi ile birlikte, bugün müdüre gidildi. Dilekçe verildi.
Müdür bugün 3 gün müddet istedi.
Yeni öğretmen getireceğiz dedi.
Acaba atıyor mu? Çok kolay oldu sanki.
Bizim randevumuz var devlet kurumundan bir pedagog ile, yasananlari da kağıda döktük zaten.
Cimerlik olmasını istemiyorlar dedi eşim, neden bu kadar rahatsız oldular pek anlamadım. Okulu da mı etkiliyor?
Şikayet ayrı ayrı değil, üç veli ayni dilekçe ile yaptık.
Şu aşamaya dek, dediğiniz gibi oldu. Öğretmenle rehber öğretmen odasında konuşuldu.
Ama üçüncü çocuğun da sökülmesi ile birlikte, bugün müdüre gidildi. Dilekçe verildi.
Bizim randevumuz var devlet kurumundan bir pedagog ile, yasananlari da kağıda döktük zaten.
Cimerlik olmasını istemiyorlar dedi eşim, neden bu kadar rahatsız oldular pek anlamadım. Okulu da mı etkiliyor?
Evet okulu müdürünü herkesi etkiliyorŞu aşamaya dek, dediğiniz gibi oldu. Öğretmenle rehber öğretmen odasında konuşuldu.
Sonuç ne oldu görüştünüz mu ?Merhaba. İlk kez buraya danışıyorum. Zira yakınlarımdan hiç bir cevap alamadım.
Nasıl bir yol izlediniz?
Neyse
Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkürler�Sonuç
o kadar çok ilgilenen oldu ki herkese gösterdiği sağduyulu yaklaşım için teşekkür ederiz.Sonuc
Sonuç ne oldu görüştünüz mu ?
Madem vuruyormuş kacsaymış çocuk ne demek ya.o kadar çok ilgilenen oldu ki herkese gösterdiği sağduyulu yaklaşım için teşekkür ederiz.
Biz müdürün aksiyonunu bekliyoruz. Üç gün istedi , görevden almak için. Sanıyorum soruşturma sırasında okulda olmayacak öğretmen.
Biz devlete bağlı pedagogdan randevu aldık bu arada.
Beklenmedik şekilde kolay ulaştık müdüre.
Ama darp raporunuz var mı bakalım, diyen odada katılımcı başka bir öğretmen de vardı. Diğer çocuklardan birinin annesi , benim oğlum üç gün konuşmadı , siz ne raporundan bahsediyorsunuz acaba, diye çıkıştı. ( Olay günü almak gerekiyormuş )
Düşünün o an konuşamayan nice masumların halini.
Bir de dışarıdan gören çocuklar kapıyı kilitledi, diyorlar ama kapıyı kapatmış , kilit yokmuş. Bunu duyan gözlemci erkek öğretmen ,kilit yokmuş sadece kapı kapatmış ve madem vuruyormuş, o zaman kapıyı açıp kaçsaymış çocuk , demez mi?
Çocuklardan bekledikleri performansa bakın lütfen. O sırada çat çat geçiriyor öğretmen ve çocuk öğretmeni geçip kapıya koşup imdat diyecek. Ne olduğunu anladılar mı acaba can acısından başka?
Bu şey gibi üzerinde kot pantolon var diye , tecavüze uğradığını kanıtlayamayan kadınlar gibi…
Mağdurlara herkes işine geldiği gibi davranıyor, bu dünya böyle.
Diğer öğretmenlerin böyle demesi beni üzdü tabi ki yangına körükle gidilmemeli ama veliyi yalancilikla itham edip 6 yaşlarındaki çocuklardan organize plan beklemek de pedegojik formasyonu nasıl aldıklarını gösteriyor.( Belki de önceden iftiraya uğrayan öğretmen vardı ama ne olursa olsun kriz böyle yonetilmemeliydi) sizin adınıza ve çocuklar adına çok üzgünüm umarım yara almadan atlatır çocuklar.o kadar çok ilgilenen oldu ki herkese gösterdiği sağduyulu yaklaşım için teşekkür ederiz.
Biz müdürün aksiyonunu bekliyoruz. Üç gün istedi , görevden almak için. Sanıyorum soruşturma sırasında okulda olmayacak öğretmen.
Biz devlete bağlı pedagogdan randevu aldık bu arada.
Beklenmedik şekilde kolay ulaştık müdüre.
Ama darp raporunuz var mı bakalım, diyen odada katılımcı başka bir öğretmen de vardı. Diğer çocuklardan birinin annesi , benim oğlum üç gün konuşmadı , siz ne raporundan bahsediyorsunuz acaba, diye çıkıştı. ( Olay günü almak gerekiyormuş )
Düşünün o an konuşamayan nice masumların halini.
Bir de dışarıdan gören çocuklar kapıyı kilitledi, diyorlar ama kapıyı kapatmış , kilit yokmuş. Bunu duyan gözlemci erkek öğretmen ,kilit yokmuş sadece kapı kapatmış ve madem vuruyormuş, o zaman kapıyı açıp kaçsaymış çocuk , demez mi?
Çocuklardan bekledikleri performansa bakın lütfen. O sırada çat çat geçiriyor öğretmen ve çocuk öğretmeni geçip kapıya koşup imdat diyecek. Ne olduğunu anladılar mı acaba can acısından başka?
Bu şey gibi üzerinde kot pantolon var diye , tecavüze uğradığını kanıtlayamayan kadınlar gibi…
Mağdurlara herkes işine geldiği gibi davranıyor, bu dünya böyle.