Anasınıfında çocuğu şiddet gören var mı?

Özel okul mu burası?

CİMER e giderse mevzu soruşturma açılır ve savunma yapmak zorunda kalırlar o nedenle istemiyorlar müdürde üstünü kapama modunda bence öğretmen değiştirmek çözüm değil ki şiddet uygulayan öğretmenin ceza alması lazım.

Olmaz mı özelde de oluyor tabi. Işin peşini bırakmayın lütfen. Çok sinirlendim.

Sadece sizin çocuğunuz kendi isteğiyle gelip söylese ilgi çekmek vb sebeplerle yalan söylüyor olabilir diyebiliriz ama 3 çocuk aynı şekilde anlatıyor olayı,oturup konuşup ezberleyip planlayacak halleri yok ki. Küçük yani o yaş bunu yapabilmek için.
Peşini bırakmayin,nasıl bir rahatlık bu aklım almadı benim. Sinirlerim tepeme zıpladı. Tuvalete kapatıp dövmek başka çocuklara da bunu aynen bu şekilde kimse görmeden yapmış olabileceğini düşündürdü, ne de olsa kimse görmüyor. Çocukları da sindirmiş ben ögretmenim istediğimi yaparım diye,kabullendirmiş,Allahın manyağı. Meslekten men edilmeli böylesi. Tahammül edemiyorsa yapmasın bu işi.

O zaman ilk şikayet değildir bu. 3 aile karışınca işe inkar yolu da kapanmış olabilir. Ama takibini yapın,3 gün sonunda muhakkak.

Benim oğlumun başına geldi geçen yıl müdürle konuşup hemen sınıf değişikliği yaptım sizinki de değişmek zorunda cimere şikayet dilekçemi yazdım ilçe milli eğitimi aradım şikayetçi oldum pek bişey olmadı ama bizi huzursuz ettiği gibi kendi huzuru kaçtı çünkü gerçekten birbirlerini koruyorlar ama cimere mutlaka yazın yada müdüre diyin yazicam diye görürsünüz nasıl tutuşacak

3 gün falan asla beklemem. En başından karakola gidip darp raporu alıp şikayetçi olmanız gerekiyordu. Ne 3 günüymüş ya

Değiştirmedi , rapor alın pedagogtan değiştirmek uygundur şeklinde , dedi ve ya darp raporunu getir . Kurul toplar karar alırız , dedi . Kısacası işi yokuşa sürdü .

Müdür yardımcısı da aynen şunu söylemiş:

Travmatik deneyim yaşamış çocukları , başka sınıflara veremeyiz , onların dengesini bozmak istemeyiz.

Kısacası travmalarınızı alın ve gidin , dediler.

Biz zaten bu lafı işitmeden önce başka bir okula geçiş için konuşmuştuk. O yüzden çok çaresiz hissetmedik ama okul müdür yardımcısı da şikayet listemize girmeye hak kazandı.

çocuğunuz okul değiştirme konusunda ne diyor

Herkese çok teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler çok işime yaradı.

Dört çocuktan
Korkudan altını ıslatan çocuğun annesi bir haftadır neler neler söyledi , ama baba resmi şikayet yapmak istemedi uğraşmak istemedi.

Konuşma özürlü olan çocuğun da babası kabardı, annesi düzeni bozulmasın istememiş. O kadınla bile bile devam ediyor.

Diğer üç çocuk ayrıldı sınıftan

Biz sadece iki aile , emniyete şikayetçi olduk. Karışan her kim varsa , müdahale etmeyenler dahil. Kamera kaydı var , kapıyı kapatıyor, 15 dk içerde tutuyor. Kimse gelip açmıyor bağrış çağrış olmasına rağmen.

Mahkemeye sevk oldu olay. Çocuklara avukat da atamış baro. Biz de tutacağız ve gittiği her yere o dosya ile gitmesini sağlayacağız.

Ne kadar elimizden gelirse yapacağız.
Kasten yaralamadan açıldı dava zaten.

İnşallah korkutur da eline koluna hakim olur bundan sonra.

Oğlum yeni bir yerde tamamlayacak anasınıfını. Umarım gönlünce geçer okulun kalan zamanı.
Çocuklar hiç üzülmese keşke .

Herkese tekrar teşekkür ediyorum.

çocuğunuz okul değiştirme konusunda ne diyor

Bana vurdu ama kalbim hala öğretmenimde , diyordu.

Uzun konuşmalarla , “celladına aşıksa bu millet” hesabı olmaması için örnekler vererek müsade edemeyeceğimi açıkladım.

Ama arkadaşlarım da vuruyor , ne farkeder ki öğretmen vurunca, diyordu normal karşılamasıydı beni daha da üzen.

Cuma başladı daha kapsamlı bir yerde. Memnun gibi . Umarım kişisel gelişimine katkıda bulunur ve unutur zamanla.

kıyamam
en doğrusunu yapmışsınız , ozsaygisinin duygularından daha önemli olduğunu muhakkak öğrenmeli.

İşlerine gelmemiştir iyikide okulu değiştirmiş siniz cimere yazın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…