- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
olayı desteklemiyorum , ekşi yazariyim nerdeyse 10 yıldırDurmayın savcılığa başvurun. Okul olayı net şekilde örtbas ediyor. Ayrıca CİMER'e de yazın. İsterseniz burda ekşisözlük yazarı üyeler var, birine söyleyin sizin için bir başlık açsınlar.
Keşke mümkün değil diyebilsek ama ortalık ruh hastası kaynıyor.Ben çocuğumun böyle bir konuda yalan söyleyeceğine inanmıyorum. Zaten bir sürü detay var . Oğlum zaten vurabileceğine hakkı olduğuna inanıyor, istediğini yapabilirmiş. Öğretmenmiş o.
Biz çocuğumuza vurmayalım ki normalleştirmesin başkasının yapma ihtimaline karşı, diyerek büyüttük.
Çocukların hepsi aynı olay örgüsünü anlatıyor. Birbirlerini görmediler bile. Hatta kızın babası inanmamış şaka yapıyor sanmış. Ben hepsini aradım , öyle çıktı ortaya. Yere düşen çocuk ışıklar kapalı oturamıyormuş. Bunlar rüyalarında telepatik güçlerle konuşmadığına da göre…
Hiç başımıza geleceğini düşünmemiştim. Bu kadar küçüğe… Daha anasınıfı
hanımefendinin konusu çok geniş çaptaMerhaba öncelikle geçmiş Olsun
Ben de öğretmenim okul öncesi öğretmeni,yani o yaşlar ilgi alanım bilirim onları
Bazı çocuk vardır asla yalan söylemez bazısı da bi öğrendi mi hep söyler
Geçen dönem başıma benzer bişey geldi
Ben hem Allahtan korkarım hem kuldan utanırım en güzel şekilde mesleğimi yaptığıma inanıyorum hele ki öncelikle çocukları çok severim :) ama gelin görün bi öğrencim benim için evde öğretmen beni dövdü demişti aile geldi gülerek Ali böyle dedi ama sizi biliyoruz Ali yi biliyoruz dedi
Hem sorar gibi hem mahçup gibiydiler
Çok haklısınız ama asla yapmadım yapmam dedim çocuk hemen o anda bu sınıftaki herkes beni bıçakla kovaladı dedişifdete meyilli yalanları var üstelik..
Aile zaten çocuğunu bildiği için ben de çok bişey demeden yalan olduğunu anladılar ya da şaka bilmiyorum
En son cuma günü “sınıfa kobra yılanımla pitbull köpeğimi getircem sizinle tanıştırcam” dedi iyi getir bakalım dedim yarın bakalım ne bahane bulacak diye merakla bekliyorum
Ha çocuk neden yalan söylüyor altındaki sebep ne bilmem rehberliğe ve ailesine bildirdim beraber çalışıyorlar bakalım
Kısacası siz çocuğunuzu bilirsiniz yalan söyler mi söylemez mi ?
Benim de ikiz 6 yaşında kızlarım var asla yalan söylemediler :) ne söylerlerse doğru olduğuna eminim.
Yalanı keşfetmediler henüz :)
Eğer gerçekse lütfen gerekeni yapın meslektaşım da olsa hak ettiğini görsün
Ben çocuklar bazen altına kaçırıyor diye evden kızlarıma ait çorap çamaşır pijama bile götürüyorum aile gelene kadar üşümesinler diye
Merhamet versin Allah
Bu ne yahu?? Tuvalette kapiyi kilitlemek ne demek? Taciz bile olabilir. Olay cok buyuk bence. Ustunu kapatmalarima izin vermeyin. Ortaligi ayaga kaldirin. El kadar bebeleri kilitleyip siddet uygulayan bir psikopat ogretmen olarak devam edemesin. Ben olsam okulu da degistirirdim.Merhaba. İlk kez buraya danışıyorum. Zira yakınlarımdan hiç bir cevap alamadım.
6 yaşındaki oğlum, Perşembe günü öğretmen bana vurdu , diyerek döndü okuldan.
Detayları sordukça, olaya üç arkadaşının daha dahil olduğunu . Hepsine vurduğunu söyledi. Hatta birine vurunca , çocuk yere düşüp dizlerini vurmuş.
Uzatmak istemiyorum, diğer çocuklar da aynı hikayeyi anlatıyor.
Öğretmen asla kabul etmiyor vurduğunu. Hatta iftira atıyorlar bana, diyor ( 6 yaşındaki küçük çocuklara ) çocuklar birbirlerini o günden sonra görmediler bile.
Çocuklardan biri altını ıslatmaya başlıyor.
Bütün veliler çıldırmış durumda.
Anasınıfının tuvaletinde oluyor, şahitler (?Diğer öğrenciler ) kapının kilitlendiğini söylüyor, bizim çocuklar içerden ağlayarak çıkıyor.
Rehber öğretmen eşliğinde görüştük, üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Ama oğlum öyle şeyler anlattı ki, karnımız ağrıyor üç gündür.
Şimdi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Nasıl bir yol izlediniz?
Yarın müdürle konuşmaya gidilecek ve sınıf değişikliği isteyeceğiz. Kabul etmeyebilir de… Diğer öğretmenler , suçlu olma ihtimaline karşı bile öğretmeni korumayı tercih ediyorlar , bu nedense hep böyle oluyor.
Çocuğum okula gitmeyi çok seviyor ama aynı öğretmene yollayamam. Dönemin ortası olmuş neredeyse.
Bir arkadaşım öğretmen aklansa bile yollama diyor. E heralde diyecektim.
Neyse
Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkürler
Benim çocuklarım özel ana okuluna gitti,bu şekilde bir problem yaşamadık.Ama basında özel ana okulları ile ilgili de bu tarz haberler çok çıktı.Biz de ona şaşırdık zaten, minicik çocuklar iftirayı nereden bilsin.
Dört hafta önce , operasyon olacağım diyerek 3. Raporunu alacağını Zoom’da anlatırken, sıkıntısına üzülüp hep beraber ağlamıştık bir de. O sırada psikolojik destek aldığını söyledi herkese. Acaba bu da bir kanıt olabilir mi?
Devlet anaokulu. Özellerde de olabiliyor mu böyle şeyler?
Dayak yiyen ailelerin çocuğuyla birlikte hareket ederseniz basarirsinizMerhaba. İlk kez buraya danışıyorum. Zira yakınlarımdan hiç bir cevap alamadım.
Detayları sordukça, olaya üç arkadaşının daha dahil olduğunu . Hepsine vurduğunu söyledi. Hatta birine vurunca , çocuk yere düşüp dizlerini vurmuş.
Öğretmen asla kabul etmiyor vurduğunu. Hatta iftira atıyorlar bana, diyor ( 6 yaşındaki küçük çocuklara ) çocuklar birbirlerini o günden sonra görmediler bile.
Anasınıfının tuvaletinde oluyor, şahitler (?Diğer öğrenciler ) kapının kilitlendiğini söylüyor, bizim çocuklar içerden ağlayarak çıkıyor.
Rehber öğretmen eşliğinde görüştük, üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Ama oğlum öyle şeyler anlattı ki, karnımız ağrıyor üç gündür.
Nasıl bir yol izlediniz?
Yarın müdürle konuşmaya gidilecek ve sınıf değişikliği isteyeceğiz. Kabul etmeyebilir de… Diğer öğretmenler , suçlu olma ihtimaline karşı bile öğretmeni korumayı tercih ediyorlar , bu nedense hep böyle oluyor.
Çocuğum okula gitmeyi çok seviyor ama aynı öğretmene yollayamam. Dönemin ortası olmuş neredeyse.
Neyse
+1Okul üstünü muhtemelen örtecektir. Öyle veya böyle suc duyurusunda bulunun. Gerektiginde basina da haber verin
Perşembe oldu olayBenim kardeşim var bu sebeple bu tarz okulda şiddet olaylarına çok hassasım hani vurma durumlarında karşı tarafa şiddet gösterebilecek kadar hassasım ancak bu yaz komşumuzun çocuğu misafirliğe gelmişti anneler balkonda oturuyor kuzenim kardeşim ve misafir çocuğu küçük 5 6 yaşlarında ben de oradayım mutfak tarafındayım Amerikan mutfak görüyorum yani onları gözlerimin önündeler kuzenim de 10 yaşında televizyondan bir şey açmasını istedi kuzenim açmadı hiçbir şekilde fiziksel yakınlık yok aralarında koltuk mesafesi var çocuk kendini yere atmaya başladı bana vurdu bana vurdu diye bas bas bağırıyor hayatımda hiç böyle bir şey görmedim ben orada olmasaydım ben kendi kardeşime kuzenime çok ağır tepkiler verebilirdim vurduklarını düşünüp bu olaydan sonra açıkçası birtık daha sorgular hale geldim çocukları o yüzden ben bu olayı yaşamasaydım şu an size ne duruyosunuz gidip siz de o öğretmene vurun sizde aynısını yapın tarzı kesinlikle yorum yapardım.. olayın peşini bırakmayın gerçekten vurma olayı varsa ben bu tarz şeylerde sakin kalamıyorum eğer böyle bir şey yaptıysa kesinlikle aynı şeyi yaşatmayı düşünürüm yapım gereği bir çocuğa hiç kimse vuramaz o elleri kırarım size de tavsiye ederim ama bu olayın peşini bırakmayın gerçek olmamasını umuyorum çünkü hiçbir çocuk fiziksel olarak bunu yaşamasın umarım ki gerçek değildir
Nasıl şeyler anlattı oğlunuz, çok merak ettikMerhaba. İlk kez buraya danışıyorum. Zira yakınlarımdan hiç bir cevap alamadım.
Nasıl bir yol izlediniz?
Neyse
kırarım o elleri!!!!Teşekkür ederim cevabınız için
Oğlum , öğretmenle konuştun mu bir daha yapmasın böyle , dedin mi , diye sordu.
Dedim yapmadığını söylüyor , annecim.
Yaptı ama ! Diye bir gözlerini açışı var.
Babasıyla kalakaldık.
Öğretmenin kilitlediğini başka öğrenciler söylüyor.
Bana niye söylemedin , ne zaman kilitledi , diyorum.
“Vurmadan önce kilitledi , kaçamadım”
Yavrum yaa…
Yarın veliler toplanıp gidiyoruz müdüre. Umarım bir sonuç alırız.
Hepsinin ayni hikayeyi yazmasi o yasta zor benceAdliyeye koşardim. Gerçek mi degilmi arastirsinlar ve gerçekse herkes cezasını çeksin. Meslekten men edilsin eğer gerçekse. Ama o yaş çocukları bu tür hikayeler de yazabiliyor hemde çok komplike bile olabiliyor uzmanlada görüşebilir siniz gerçeklik konusunda fikir verebilir. Ne olursa olsun adlı süreci baslatmistim şimdiye
Oğlum , sen daha önce yandaki anaokuluna gittin , ..... öğretmen sana vurdu mu hiç?Nasıl şeyler anlattı oğlunuz, çok merak ettik