Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu öğretmenleri?

Aylık 100 tl

Elektirik su doğalgaz öğretmen parası devletten.

Çocukların ıslak mendil kolonya kâğıt havlu tuvalet kağıdı. Tğm etkinlik malzemelerini biz alıyoruz. Çamaşır suyu deterjan bu paradan veriliyor. 2 hiznetlininin parası burdan veriliyor.

Aylık toplam gelir 92 öğrenci 9200tl
İki eleman 4000tl
Temizlik Malz 500tl
Kırılıp dökülen 1000tl (ki devlet başta hepsini yeniliyor sena başı bütçe veriyor )
Çocuklara yemek 1000tl uygun görmüş beyefendi.
Yani toplam gider 6500tl kalan 2700 tl nerde. Yani bu 2700 ün 2000 ini bile ekleyerek mis gibi menü hazırlanır. Diyorum.

Tabiki hesap sorun yemek listesini kim hazırlıyor
Konunun üzerinden geçmiş baya. Ama konuştum canım ve artik iyi bir liste düzenleniyor. Yani yapılabiliyor muş demekki. Ben bu konuyu açınca siz bilemezsiniz ne gider var falan diyenler oldu. Ama iyi ki gidip konuş musum. Şimdi en azından verdiğim paraya değecek seyler yiyor çocuğum ve tüm çocuklar. Demekki benim hesabım da bir yanlışlık yokmuş.

Konunun üzerinden geçmiş baya. Ama konuştum canım ve artik iyi bir liste düzenleniyor. Yani yapılabiliyor muş demekki. Ben bu konuyu açınca siz bilemezsiniz ne gider var falan diyenler oldu. Ama iyi ki gidip konuş musum. Şimdi en azından verdiğim paraya değecek seyler yiyor çocuğum ve tüm çocuklar. Demekki benim hesabım da bir yanlışlık yokmuş.

:) sorunun çözüldüğüne sevindim.

Merhabalar bende anaokulu ögretmenlik yaapıyorum şuan bazı nedenlerden dolayı çalışmadığım için bu işin için de olduğum için ilgimi çekti ve yazmak istedim .. Öncelikle hep özelde çalışmış biri olarak devlet gibi bi kurumda nasıl olurda o kadar masraf çıkartabiliyorlar anlamış degilim bunun için sadce yemek bu kadar sa araç gereç kullanabilecek kişisel bakımlar ne kadar tutabilir bilemiyorumbazen okuldan tehmin ediyorduk bile çok tuhafıma gitti gerçekten biz özel olamsına ragmen daha çok eziliyor ve bi kadar da aç kalaıyordur sırf çocuklar aç kalmasın diye .. çözlüdüğüne çok sevindim bu ara da :)

X