- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Fikfik yaparken ç*küne bok gelsin istemeyen ordan sokmaz ama gülümGoogle inca karşıma çıktı ee kimse fikfik yaparken cukune bok gelsin istemez insanlar bunun için neler yapıyordur diye baktım ne var bunda
Bebek gibi davranıp makatı zorlamak... relationship goalsSevgilisi ona bebek gibi davranıyormuş deme öyle....
Google ile daha fazla bilgi alirdiniz. Sizin gibiler yüzünden eksicilere ekmek veriyoruzDoğru ben görüşlere yanlıştir illa demiyorum da burda o işi yapmış insanlar bile ilk kez duymuş gibi davranınca şaşırıyorum açıkçası sizi kasdetmiyirum yanlış anlamayın
Deneyimi olan var mı? Merak ettim cidden koku moku olur, illâki bir şeyler bulaşır. İğrenç ötesi değil mi, partnerinden tiksinir insan. Ya acısı? Benim avanak bir keresinde hedefi şaşırıp, Viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi aniden zorlayınca acıdan ağlamıştım. Bunun ilişki şeklini Andrea Denver için bile olsa göze alamam.Fikfik yaparken ç*küne bok gelsin istemeyen ordan sokmaz ama gülüm
Niye hiç s.... Muş gibi davraniyorsunuz çok namusluysan bu başlıkta ne işin var ayrıca ya hayatınızı burdan laf sokmaya adamissiniz bana ters de geçBebek gibi davranıp makatı zorlamak... relationship goals
Bizde de bu hedef şaşırma olmuştuDeneyimi olan var mı? Merak ettim cidden koku moku olur, illâki bir şeyler bulaşır. İğrenç ötesi değil mi, partnerinden tiksinir insan. Ya acısı? Benim avanak bir keresinde hedefi şaşırıp, Viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi aniden zorlayınca acıdan ağlamıştım. Bunun ilişki şeklini Andrea Denver için bile olsa göze alamam.
Namus ile alakalı bir şey demedi ki.Niye hiç s.... Muş gibi davraniyorsunuz çok namusluysan bu başlıkta ne işin var ayrıca ya hayatınızı burdan laf sokmaya adamissiniz bana ters de geç
Bu kişiyi biliyorum hep böyle her konuda insanlari igneliyorNamus ile alakalı bir şey demedi ki.
Namus ile ne alakası var?Bu kişiyi biliyorum hep böyle her konuda insanlari igneliyor
Namusla cinsellik başlığının ne alakasi var?Niye hiç s.... Muş gibi davraniyorsunuz çok namusluysan bu başlıkta ne işin var ayrıca ya hayatınızı burdan laf sokmaya adamissiniz bana ters de geç
Ben direkt ilişkiyi bıraktım, acısından gözümden yaş geldi devam etmedim ve travma oldu bir süre hızlı ve ani bir şekilde giriş çıkışları yasakladıydımBizde de bu hedef şaşırma olmuştu
Ay benim çığlığa benim adam korktu zaten
Travma oldu resmen artık nokta atışı yapmaya calisiyo
Bilerek denemedim asla olmaz zaten direk bosanma sebebi ama bu forumda okumuştum ben anal yapan var.
Bu kişiyi biliyorum hep böyle her konuda insanlari igneliyor
Senin ki baya giriş olmuş demekki bizde o kadar olmadıBen direkt ilişkiyi bıraktım, acısından gözümden yaş geldi devam etmedim ve travma oldu bir süre hızlı ve ani bir şekilde giriş çıkışları yasakladıydım
Twitterda bunun goygoyu çok dönüyordu bir ara. Kadin Kabuklu domates yediginde mutlaka o çikar denk gelirmis.Deneyimi olan var mı? Merak ettim cidden koku moku olur, illâki bir şeyler bulaşır. İğrenç ötesi değil mi, partnerinden tiksinir insan. Ya acısı? Benim avanak bir keresinde hedefi şaşırıp, Viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi aniden zorlayınca acıdan ağlamıştım. Bunun ilişki şeklini Andrea Denver için bile olsa göze alamam.