Anal ilişkiye nasıl hazirlanilir

Ay lavman iğrenç bir şey be. Yani zevk için yapılacak şey değil. Doğum hazırlığı için bana yapmışlardı da feleğim şaşmıştı, hem sancı hem mide bulantısı hem lavmanın etkisi of sonra işte tüm bu zahmete rağmen beyefendi normal şekilde gelmedi bir de sezaryen oldum ben böyle önden hazırlanmalı zahmetli birleşme sevmiyorum. İlişki aniden gelişmeli bence daha şehvetli oluyor.

Fikfik yaparken ç*küne bok gelsin istemeyen ordan sokmaz ama gülüm
Deneyimi olan var mı? Merak ettim cidden koku moku olur, illâki bir şeyler bulaşır. İğrenç ötesi değil mi, partnerinden tiksinir insan. Ya acısı? Benim avanak bir keresinde hedefi şaşırıp, Viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi aniden zorlayınca acıdan ağlamıştım. Bunun ilişki şeklini Andrea Denver için bile olsa göze alamam.

Bizde de bu hedef şaşırma olmuştu
Ay benim çığlığa benim adam korktu zaten
Travma oldu resmen artık nokta atışı yapmaya calisiyo
Bilerek denemedim asla olmaz zaten direk bosanma sebebi ama bu forumda okumuştum ben anal yapan var.

Niye hiç s.... Muş gibi davraniyorsunuz çok namusluysan bu başlıkta ne işin var ayrıca ya hayatınızı burdan laf sokmaya adamissiniz bana ters de geç
Namusla cinsellik başlığının ne alakasi var?
Bu ne avamlık!

Sevişiyorum, evliyim, bekar olsam da sevişirdim.
Kimseye de hesap vermem.

Sağlıksız bir şey soruyorsunuz, cevap veriyoruz.

Kimse size sevişme, püü namussuz demedi.

Bu konudaki baskıyı uzerinizden atmalısınız acilen

Ben direkt ilişkiyi bıraktım, acısından gözümden yaş geldi devam etmedim ve travma oldu bir süre hızlı ve ani bir şekilde giriş çıkışları yasakladıydım

Ben direkt ilişkiyi bıraktım, acısından gözümden yaş geldi devam etmedim ve travma oldu bir süre hızlı ve ani bir şekilde giriş çıkışları yasakladıydım
Senin ki baya giriş olmuş demekki bizde o kadar olmadı
Devam ettik yani ilişkiye ama ben hâlâ çok korkuyorum hep dikkat ediyoruz

Twitterda bunun goygoyu çok dönüyordu bir ara. Kadin Kabuklu domates yediginde mutlaka o çikar denk gelirmis.

Sünni İslam'a göre, hadiste haram kılınmış bir şeye karşılıklı anlaşma izin vermediği için anal ilişki, karı koca karşılıklı anlaşsa bile haramdır.
Karı koca en helalin olana bile dinimiz haram kılmışken nedir bu merak. Lut kavmi gibi helak olmamız yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…