- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Her olaya dini sokmak zorunda degiliz. Herkes Müslüman degil, her Müslüman sünni değil. Forumda din konusmak yasak.Sünni İslam'a göre, hadiste haram kılınmış bir şeye karşılıklı anlaşma izin vermediği için anal ilişki, karı koca karşılıklı anlaşsa bile haramdır.
Karı koca en helalin olana bile dinimiz haram kılmışken nedir bu merak. Lut kavmi gibi helak olmamız yakındır
Coktan helak olmaliydik coktan ,canim ulkemizde bir misafir bir yabanci gibi kaldigimizda ,turk kadinlarimiza o. Diyen onlara tecavuz edecegim diyen irklari bu topraklara sokarken helak olmaliydik.Sünni İslam'a göre, hadiste haram kılınmış bir şeye karşılıklı anlaşma izin vermediği için anal ilişki, karı koca karşılıklı anlaşsa bile haramdır.
Karı koca en helalin olana bile dinimiz haram kılmışken nedir bu merak. Lut kavmi gibi helak olmamız yakındır
Haklısın değil
Cok sagol rahatladimHaklısın değil
Çok haklısınCoktan helak olmaliydik coktan ,canim ulkemizde bir misafir bir yabanci gibi kaldigimizda ,turk kadinlarimiza o. Diyen onlara tecavuz edecegim diyen irklari bu topraklara sokarken helak olmaliydik.
Olmazsa olmazımdır domates, anal defteri şahsım adına hiç açılmadan kapandıTwitterda bunun goygoyu çok dönüyordu bir ara. Kadin Kabuklu domates yediginde mutlaka o çikar denk gelirmis.
Helak olursakta hepbirlikte olacaz bu kadar kasma anda kal abiiiiiSünni İslam'a göre, hadiste haram kılınmış bir şeye karşılıklı anlaşma izin vermediği için anal ilişki, karı koca karşılıklı anlaşsa bile haramdır.
Helak olursakta hepbirlikte olacaz bu kadar kasma anda kal abiiiii
Herseye dini katmayın hepimiz yürüyen Kimse kimsenin günahını sevabını bilemez
Kimse kimsenin günahını sevabını bilemez. Ben müslüman olarak görevimi uyarımı yaptım. Umarım benim art niyetli olmadığımı anlamışsınızdır. Rabbim herşeyi en güzeliyle yaratmış. Doğal yolla tertemiz ilişki varken şeytandan gelen merak ve vesveseye uyasın ki.Helak olursakta hepbirlikte olacaz bu kadar kasma anda kal abiiiii
Herseye dini katmayın hepimiz yürüyen gunahkarlariz
Verdiğiniz yanıtları beğenmedim? Pasif agresiflikse bu. O zaman sizde o dediğinizdensinizgeceyagmuru çocuk gibi tum mesajlarima begenmedim vereceginize benimle konuşabilmenizi isterdim. Pasif agresif tavirlar komik oluyor.
Ben zaten teklif almadım ama merak ettim bazı kadınlarin ya kendi rızasıyla yada erkeğin zorlamasıyla kabul ettiğini biliyorum ne gibi bir yol izledilwr merak ettim teşekkürlerKimse kimsenin günahını sevabını bilemez. Ben müslüman olarak görevimi uyarımı yaptım. Umarım benim art niyetli olmadığımı anlamışsınızdır. Rabbim herşeyi en güzeliyle yaratmış. Doğal yolla tertemiz ilişki varken şeytandan gelen merak ve vesveseye uyasın ki.
Çok Müslümansanız başkalarının cinsel hayatından ve sorunlarından bahsettiği cinsellik başlığında dolanmayın o zaman. Sizin ders vermenize ihtiyaç yok. Herkes de Müslüman değil.Kimse kimsenin günahını sevabını bilemez. Ben müslüman olarak görevimi uyarımı yaptım. Umarım benim art niyetli olmadığımı anlamışsınızdır. Rabbim herşeyi en güzeliyle yaratmış. Doğal yolla tertemiz ilişki varken şeytandan gelen merak ve vesveseye uyasın ki.
Yorumunuzu elestiren bir yorum yaptiktan sonra bastan sona begenmedim bastiniz.Verdiğiniz yanıtları beğenmedim? Pasif agresiflikse bu. O zaman sizde o dediğinizdensiniz
Anladım bacım mahkeme bile bu tarz olaylarda direkt sert cevap veriyor eş zorlarsa uzaklaştırma ve boşanma. Dinimiz de Allah biliyor ama direkt cehennem rabbim bizleri korusunBen zaten teklif almadım ama merak ettim bazı kadınlarin ya kendi rızasıyla yada erkeğin zorlamasıyla kabul ettiğini biliyorum ne gibi bir yol izledilwr merak ettim teşekkürler
Bu kişi hanımefendi yeterYorumunuzu elestiren bir yorum yaptiktan sonra bastan sona begenmedim bastiniz.
Selam ben bu kisi yorumumun neyini begenmediniz mesela anlatsaniza biraz.
Çocukluktan çıkın bir zahmet de konuşalim artik.
Selam ben bu kişi yanıt olarak yazdığınız tavrı beğenmedimYorumunuzu elestiren bir yorum yaptiktan sonra bastan sona begenmedim bastiniz.
Selam ben bu kisi yorumumun neyini begenmediniz mesela anlatsaniza biraz.
Çocukluktan çıkın bir zahmet de konuşalim artik.
Buna Müslümanlık gorevi degil zorbalik denir. Kimse dinini yazmamiş, mezhebini yazmamiş, kimsenin inancindan haberiniz yok, dinimiz dinimiz bir oneriler veriyorsunuz. Birisi yahudilikle ilgili bir şeyler yazsa, dinimiz dese ve sizi de kapsasa ne hissedersiniz?Kimse kimsenin günahını sevabını bilemez. Ben müslüman olarak görevimi uyarımı yaptım. Umarım benim art niyetli olmadığımı anlamışsınızdır. Rabbim herşeyi en güzeliyle yaratmış. Doğal yolla tertemiz ilişki varken şeytandan gelen merak ve vesveseye uyasın ki.
Başkaları derken? Sen de başkalarısın neden bana yanıt veriyorsun? Benimle muhattap olma ben müslümanım sen anlaşılan değilsin seninle vaktimi harcayamam zaten verdiğin hiç bir yanıtın cevabını alamayacaksın. Rabbim seni Hidayet etsin.Çok Müslümansanız başkalarının cinsel hayatından ve sorunlarından bahsettiği cinsellik başlığında dolanmayın o zaman. Sizin ders vermenize ihtiyaç yok. Herkes de Müslüman değil.