- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Nihal hadi teori yanlış da pratiğinidende mi zevk almadinKudra bende şimdi okudum. Öyleymiş
cemoos bana da hastanede bir hemşire demişti. Çok tuhaf olaylarla karşılaşıyorlarmış.
@JOYz hanım, evet benim söylediğim şehir efsanesiymiş ama bu yanlış bilgi bir tek bende değilmiş. Pek çok yerde gördüm.
Anal sexin kadına acı verme sebebi vajina gibi esnek ve kayganlaşan bir organ olmamasıymış. Ama netice itibariyle pek sevimli bir şey değil. Hatta yine bir yorum okudum. Kadınlar kendileri için değil, partnerlerini mutlu etmek için razı gelir yazıyor.
Hahhah dün gece benim sorum gibi olmuşLavman ne ya
Biz cok masum kalmisizHahhah dün gece benim sorum gibi olmuş
Fuckbody imiş meger
Ne yapiyorsunuz demistim
Yok ben hiddetle karşıyımNihal hadi teori yanlış da pratiğinidende mi zevk almadin
Buraya sorana kadar ekşi sözlüğü tarasan işin piri olmuştunAyyy hanımlar toplu cevap olsun cinsellik başlığına baktim neler var diye hemen neler söylemişsiniz ayrıca bazı kişiler bakirelik için mi diye sormuş alakası yok düzenli seks hayatım var anal ilişkiye giricem demiyorum sadece illaki deneyen olmuştur diye sormak istedim benim deneyimim yok bana göre de çok zahmetli cinsellik konusu altında yazmışım niye beni sapik ilam ettiniz yahuuu
Neden analHanimlar iyi akşamlar anal ilişkiye nasıl hazırlanıyorsunuz bazı yerlerde lavman vs okudum gerçekten lavman yayginmi anal ilişki için kötü bir supriz ile karşılaşmak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim lavman seti almalimiyim
Anal ilişki dinen helal değil ayrıca anal ilişki yapan insanlar ilerleyen dönemlerde gaz ve kakalarini tutamaz hale gelir çünkü o bölgedeki kaslar zayıflar barsak kuruluğu ve anal yırtıklar dan bahsetmiyorum bile buna rağmen yapalım diyorsanız o da sizin bileceğiniz biseyHanimlar iyi akşamlar anal ilişkiye nasıl hazırlanıyorsunuz bazı yerlerde lavman vs okudum gerçekten lavman yayginmi anal ilişki için kötü bir supriz ile karşılaşmak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim lavman seti almalimiyim