- 19 Mayıs 2020
- 46.370
- 207.464
-
- Konu Sahibi Zombibaykus11
Deneyen vardı, demediğimizi bırakmadık. Atı devirir o, adamı öldürecek.Aaaa coraspin öyle mi yapıyormuş
Ay nasil bir etki ediyor ishal gibimi acebaBana doktor vermişti ama yapamadım
Off ya kadinlarin cektigi nedirSığsa oraya da sokar
Sokturmasınlar arkadaş jdfAy nasil bir etki ediyor ishal gibimi aceba
Off ya kadinlarin cektigi nedir
Zaten yardım almadan biraz zor.Bana doktor vermişti ama yapamadım
Magnicim ucu ince uzun böyle sıkıyorsun içinde sıvı var direk bağırsağa gidiyor.Ay nasil bir etki ediyor ishal gibimi aceba
Off ya kadinlarin cektigi nedir
Yok bilmiyorduk vallaOrası eksik kalsın bence de. Ç.künün keyfi için ölümlerden dönemem, biz bilmiyor muyuz sertleşsin diye Coraspini dayamayı ağızlarına, ama yapmıyoruz. Neden? Çünkü adamı mı öldürelim.
Ay sus sus dayanamaz basar çığlığı
Biri hortlatmış o yüzden bakmıştır.
Ben de onu fark ettim az öncehayatımdaki tek aksiyon gece peluş pijamalarımı giyip kk de takılmak. Millet be hayatlar yaşıyor ve shdhd
Ayyy hanımlar toplu cevap olsun cinsellik başlığına baktim neler var diye hemen neler söylemişsiniz ayrıca bazı kişiler bakirelik için mi diye sormuş alakası yok düzenli seks hayatım var anal ilişkiye giricem demiyorum sadece illaki deneyen olmuştur diye sormak istedim benim deneyimim yok bana göre de çok zahmetli cinsellik konusu altında yazmışım niye beni sapik ilam ettiniz yahuuuJajajajja Iyi bari aklima iyi seyler gelmedi kendi konusunu birakip konu okuyor y’a sabironce buraya baksa daha iyiydi
Jajajjaja sorma sorma cok masum kaldik
Offf yardım mı alacaktımZaten yardım almadan biraz zor.
Erkek zevk alacak diye niye bunlar aci cekiyorŞu hayatta en korktuğum şey analdir net söylüyorum ya.
ne cesaret var millette
Jajajjajja bu da ayri bir fantaziSokturmasınlar arkadaş jdf
Anal normal değil çünkü.Ayyy hanımlar toplu cevap olsun cinsellik başlığına baktim neler var diye hemen neler söylemişsiniz ayrıca bazı kişiler bakirelik için mi diye sormuş alakası yok düzenli seks hayatım var anal ilişkiye giricem demiyorum sadece illaki deneyen olmuştur diye sormak istedim benim deneyimim yok bana göre de çok zahmetli cinsellik konusu altında yazmışım niye beni sapik ilam ettiniz yahuuu
Bakire değilim alakası yokBence öyle
İçimi söktün cemoşş niye bu kadar detaylı yazdın kiMagnicim ucu ince uzun böyle sıkıyorsun içinde sıvı var direk bağırsağa gidiyor.
5 dk olmadan da bağırsaktaki bütün herşey boşalıyor ishal gibi akıtıyor
Bu kadar açık yazmak istemezdim ama herkes aydınlansın istedim gece gece
Doğru ben görüşlere yanlıştir illa demiyorum da burda o işi yapmış insanlar bile ilk kez duymuş gibi davranınca şaşırıyorum açıkçası sizi kasdetmiyirum yanlış anlamayınAnal normal değil çünkü.
Eee o zaman normal takılsaniza neden kendinize iş çıkarıyorsunuz ki ?Bakire değilim alakası yok
Ay ne bilim hiçbir kadın kendi hür iradesi ile istemez baskılayıcı bir sebep vardır dedik, lavman seti araştırmaya kadar girmişsinAyyy hanımlar toplu cevap olsun cinsellik başlığına baktim neler var diye hemen neler söylemişsiniz ayrıca bazı kişiler bakirelik için mi diye sormuş alakası yok düzenli seks hayatım var anal ilişkiye giricem demiyorum sadece illaki deneyen olmuştur diye sormak istedim benim deneyimim yok bana göre de çok zahmetli cinsellik konusu altında yazmışım niye beni sapik ilam ettiniz yahuuu