Anal ilişkiye nasıl hazirlanilir

Ay nasil bir etki ediyor ishal gibimi aceba

Off ya kadinlarin cektigi nedir
Magnicim ucu ince uzun böyle sıkıyorsun içinde sıvı var direk bağırsağa gidiyor.
5 dk olmadan da bağırsaktaki bütün herşey boşalıyor ishal gibi akıtıyor
Bu kadar açık yazmak istemezdim ama herkes aydınlansın istedim gece gece

Ay sus sus dayanamaz basar çığlığı

Biri hortlatmış o yüzden bakmıştır.

Ben de onu fark ettim az önce hayatımdaki tek aksiyon gece peluş pijamalarımı giyip kk de takılmak. Millet be hayatlar yaşıyor ve shdhd

Jajajajja Iyi bari aklima iyi seyler gelmedi kendi konusunu birakip konu okuyor y’a sabir once buraya baksa daha iyiydi

Jajajjaja sorma sorma cok masum kaldik
Ayyy hanımlar toplu cevap olsun cinsellik başlığına baktim neler var diye hemen neler söylemişsiniz ayrıca bazı kişiler bakirelik için mi diye sormuş alakası yok düzenli seks hayatım var anal ilişkiye giricem demiyorum sadece illaki deneyen olmuştur diye sormak istedim benim deneyimim yok bana göre de çok zahmetli cinsellik konusu altında yazmışım niye beni sapik ilam ettiniz yahuuu

Anal normal değil çünkü.

İçimi söktün cemoşş niye bu kadar detaylı yazdın ki

Ay ne bilim hiçbir kadın kendi hür iradesi ile istemez baskılayıcı bir sebep vardır dedik, lavman seti araştırmaya kadar girmişsin Her neyse bize ne yoksa popo senin istediğini yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…