Anal ilişkiye nasıl hazirlanilir

İçimi söktün cemoşş niye bu kadar detaylı yazdın ki🥺
Canım aslında lavman gerekli durumlarda çok işe yarıyor.
Yani doğum öncesi,aşırı bağırsak bozukluğu (kabızlık) ameliyat öncesi yani normal.
Sadece insanalr zorlanıyor ama bu anal için normal değil.
Kötü olma ilaç gibi düşün.

Orası eksik kalsın bence de. Ç.künün keyfi için ölümlerden dönemem, biz bilmiyor muyuz sertleşsin diye kan sulandırıcıyı dayamayı ağızlarına, ama yapmıyoruz. Neden? Çünkü adamı mı öldürelim.
Ben hijyen kısmındayım, Bir de uğraştırıcı bir şey. Bir erk*k pipisini sokacak zevk alacak diye hem bu kadar uğraşmam hem o kadar acı çekmem. Özel diyet yapman gerekiyor, birden fazla lavman gerekiyor, yok o da yok bu da. Kadın için konforlu değil, bir g.tümüz kaldı bıraksınlar da bize kalsın. Ay ben bir de üşengecim, normaline bile bazen al şurdan yapıver diyorum. Yok benlik değil. Coraspinin öyle bir etkisi mi vardı, babam boşuna 50 yaşında baba olmamış desene 🤣🤣🤣🤣🤣

Magnicim ucu ince uzun böyle sıkıyorsun içinde sıvı var direk bağırsağa gidiyor.
5 dk olmadan da bağırsaktaki bütün herşey boşalıyor ishal gibi akıtıyor 😂
Bu kadar açık yazmak istemezdim ama herkes aydınlansın istedim gece gece 🙈
Vay be cidden aydinlandim cok tesekkur ederim Cemoos Cemoos daha neler duyacagim aceba
Şimdi burda bişey anlatırdım da o kadar derine inmek istemiyorum anlatmicam 🙈
Çok ısrar olursa bakarız :rolleyes:
Anlat anlat nolur 🤣

Canım aslında lavman gerekli durumlarda çok işe yarıyor.
Yani doğum öncesi,aşırı bağırsak bozukluğu (kabızlık) ameliyat öncesi yani normal.
Sadece insanalr zorlanıyor ama bu anal için normal değil.
Kötü olma ilaç gibi düşün.
Anladm kuzum 🤭boşaltım sistemini fötür fötür çalıştıryo yani🤭

Doğru ben görüşlere yanlıştir illa demiyorum da burda o işi yapmış insanlar bile ilk kez duymuş gibi davranınca şaşırıyorum açıkçası sizi kasdetmiyirum yanlış anlamayın
Burada anal ilişki yaşayan çok kadın konu açtı.
Ama herkes ne kadar sağlıksız olduğunu açıkladı.
Yani grup seks yapan,yapmak isteyen her konuyu gördük ama bu direk sağlığı etkiliyor.
Bak birde bakire deilim,seks hayatım var diyorsun.
Gerçekten okuyanların ve senin iyiliğin için yazıyor çoğu kişi.

Yok bilmiyorduk valla😂 şuan öğrendik
Deneme çılgınlığına girişmeyin. 😂
Offf yardım mı alacaktım 🙈 o zaman hiç Oluru yokmuş 🤣😂🤣
Tüpü alıp anüsünüzden içeri ilacı boşaltabilecekseniz gerek yok yardıma. 😁
Ayyy hanımlar toplu cevap olsun cinsellik başlığına baktim neler var diye hemen neler söylemişsiniz ayrıca bazı kişiler bakirelik için mi diye sormuş alakası yok düzenli seks hayatım var anal ilişkiye giricem demiyorum sadece illaki deneyen olmuştur diye sormak istedim benim deneyimim yok bana göre de çok zahmetli cinsellik konusu altında yazmışım niye beni sapik ilam ettiniz yahuuu
Sapık demedik, gereksiz, zararlı. Zevk alan varmış her ne kadar anlamasam da. Kadınların anüsünde zevk merkezi yok diye biliyorum. Ben dokunulmasından bile ürkerim, bir kere denedim sırf meraktan dünyam kararıyordu. 😂 Bunu kendilerine neden yaparlar aklım almıyor.

Burada anal ilişki yaşayan çok kadın konu açtı.
Ama herkes ne kadar sağlıksız olduğunu açıkladı.
Yani grup seks yapan,yapmak isteyen her konuyu gördük ama bu direk sağlığı etkiliyor.
Bak birde bakire deilim,seks hayatım var diyorsun.
Gerçekten okuyanların ve senin iyiliğin için yazıyor çoğu kişi.
Haklısınız muhtemelen asla olmiyacak ama merak işte arkadaşlarınla rahatça konuşamadıgim konuları burdan sormak daha mantıklı geliyor teşekkürler

Sapık demedik, gereksiz, zararlı. Zevk alan varmış her ne kadar anlamasam da. Kadınların anüsünde zevk merkezi yok diye biliyorum. Ben dokunulmasından bile ürkerim, bir kere denedim sırf meraktan dünyam kararıyordu. 😂 Bunu kendilerine neden yaparlar aklım almıyor.
Şükür şimdi ihtiyaç yokta bı 20 30 yıla lazm olursa hani aklimizda bulunsun canım ne olacak atın ölümü arpadan olsun

:KK76:

😂🤣😂

X