- 28 Ocak 2022
- 1.540
- 2.855
bu cümle patlar yalnız buralarda, yeni fenomenimiz hayırlı olsun jshsjlıyyyuuy terbiyesız kadın öğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cümle patlar yalnız buralarda, yeni fenomenimiz hayırlı olsun jshsjlıyyyuuy terbiyesız kadın öğğğğ
Ben inanmiyorum. Bu sitede hic kimse geldiginin 5. Dakikasinda neredeyse butun ana sayfayi doldurmayi basaramadi. Ha bu kadar insana seri sekilde yazmayi cozduyse de normal degil, anladin sen onuKuzum donasyon konusunda yardım arıyordu, bulamadı. Yardım etmek istedik. O yüzden bu kadar uğraştık
Ne diyelim hayırlısı açılışı kırmızı kurdeleyle yapcaz herhaldeYok yavrucum hesapta dondurmadim hiç, ilk ve tek hesabım ile yıllardır kkciyim
vuslatizmir troll oldugunuzu dusunuyorum, hele izmirle hic alakaniz olmadigini dusunuyorum. Rica ediyorum insanlarin konusunu bulandirmayin, yazacaginiz mantikli bir cevap yoksa konusmayin daha hayirli.
İnsanlar size neden sempati besledi onu hic anlamadim ama bana gore sempatik ya da ilgi ceken bir yonunuz yok maalesef, 8 sayfa bosu bosuna sizin birbirinden garip yorumlarinizi okudum.
Konu sahibi belki ilk sefer diye boyle olmustur, normalde erken bosalma sorunu yoksa sonraki iliskilerde daha uzun surebilirhak
vuslatizmir troll oldugunuzu dusunuyorum, hele izmirle hic alakaniz olmadigini dusunuyorum. Rica ediyorum insanlarin konusunu bulandirmayin, yazacaginiz mantikli bir cevap yoksa konusmayin daha hayirli.
İnsanlar size neden sempati besledi onu hic anlamadim ama bana gore sempatik ya da ilgi ceken bir yonunuz yok maalesef, 8 sayfa bosu bosuna sizin birbirinden garip yorumlarinizi okudum.
Konu sahibi belki ilk sefer diye boyle olmustur, normalde erken bosalma sorunu yoksa sonraki iliskilerde daha uzun surebilirben o dediğinşz den değilim benim isteyin acık adresmş veryim neyse ben daha fazla burda olmucam yazdıgımnyazılsrı silmeye ıyrasıyoruö nasıl silniyor tarif edersenı çıkıs yapıcamvuslatizmir troll oldugunuzu dusunuyorum, hele izmirle hic alakaniz olmadigini dusunuyorum. Rica ediyorum insanlarin konusunu bulandirmayin, yazacaginiz mantikli bir cevap yoksa konusmayin daha hayirli.
Konu sahibi belki ilk sefer diye boyle olmustur, normalde erken bosalma sorunu yoksa sonraki iliskilerde daha uzun surebilir
Bilmiyorum canım, biz iyi niyet gösterdik yaaa seni yerim ben canım wominimBen inanmiyorum. Bu sitede hic kimse geldiginin 5. Dakikasinda neredeyse butun ana sayfayi doldurmayi basaramadi. Ha bu kadar insana seri sekilde yazmayi cozduyse de normal degil, anladin sen onu
İyi niyetinden operim
Adaletin kestiği parmak acımaz bekliyoruz kuzuNe diyelim hayırlısı açılışı kırmızı kurdeleyle yapcaz herhalde
bne ste platfomunu bilmiyorum cok sukur okumam yazmam var ben face be intgran dan baska bir site kullanmadıgım için bunu bilemiyorum eyer ben yalan söylüyordam Allah bma bir ömür evlat vermesinBen inanmiyorum. Bu sitede hic kimse geldiginin 5. Dakikasinda neredeyse butun ana sayfayi doldurmayi basaramadi. Ha bu kadar insana seri sekilde yazmayi cozduyse de normal degil, anladin sen onu
İyi niyetinden operim
Lütfen daha bu konuya yazmayın. Konumun içine ettiniz! Sizi nasıl engelleyeceğim onu da bilmiyorumbne ste platfomunu bilmiyorum cok sukur okumam yazmam var ben face be intgran dan baska bir site kullanmadıgım için bunu bilemiyorum eyer ben yalan söylüyordam Allah bma bir ömür evlat vermesin
Ben de başından beri bizi keklediğini düşünüyorum.Ben inanmiyorum. Bu sitede hic kimse geldiginin 5. Dakikasinda neredeyse butun ana sayfayi doldurmayi basaramadi. Ha bu kadar insana seri sekilde yazmayi cozduyse de normal degil, anladin sen onu
İyi niyetinden operim
Canım böyle şeyler söyleme lütfenbne ste platfomunu bilmiyorum cok sukur okumam yazmam var ben face be intgran dan baska bir site kullanmadıgım için bunu bilemiyorum eyer ben yalan söylüyordam Allah bma bir ömür evlat vermesin
herseyimi sildim bem konu kalmadıCanım silemezsin yasak konuna gidemiyor musun vuslatizmir
Yahu bana ne sizin evladinizin olup olmamasindan. Bilmiyorsunuz madem bir susup gozlemleyin insanlar ne yapiyor ne konusuyor, nasil konusuyor. Sizi yazdiginiz gibi kafa goz girilmez hicbir yerebne ste platfomunu bilmiyorum cok sukur okumam yazmam var ben face be intgran dan baska bir site kullanmadıgım için bunu bilemiyorum eyer ben yalan söylüyordam Allah bma bir ömür evlat vermesin
Gitmez konusuna, niye gitsin ki? Derdi donasyon mu sence gercekten? Ahhh sosyalim ahCanım silemezsin yasak konuna gidemiyor musun vuslatizmir
Konuların duruyo canım, profil mesajlarını silmişsinherseyimi sildim bem konu kalmadı
seni nedem kekliyim insan tanıdıgı bildigini kekler ben sizin hiç birşmizi tanımıyorum ben butun samımıywtimle yazdım ama. senin insanlara guven sorunun varsa bu da benim sorunum değil kendi sorunun sana son cwpBen de başından beri bizi keklediğini düşünüyorum.
Yaaaaaaa kuzuuuuuuuuGitmez konusuna, niye gitsin ki? Derdi donasyon mu sence gercekten? Ahhh sosyalim ah
Sen de yaz adamına ne yaptığını, okuması heyecanlı oluyorbenş neden bantlıcaklar ben adamınla yaptıgımı yazmıyom kı bu kadın bantlanmıyosa ben neden batlanayım adeletsizlşk bu