- 17 Ekim 2018
- 4
- 3
-
- Konu Sahibi bluerose96
Evet ameliyat oldum.4 ay önce oldum.ben Doğumdan sonra 7 ay çektim bu illeti makatta daralma olmuştu artık ve çatlakların çok derinleşti.iç kasa kadar yırtık oluştu.Allaha şükür şuan daha iyiyim.ameliyat sonrası yaralar iyileşiyor.korkulacak bir ameliyat değil benim hiç ama hiç ağrım sızım olmadı ameliyattan sonra.ama şunu belirtmeliyim dkkat etmek zorundasınız.çünkü katı beslendiğiniz zaman yeniden çatlıyor.yeni hamurişi ağırlıklı beslenirseniz.benim yine ara sıra çatlıyor katı beslendiğimde.ama ameliyattan sonra çatlasa bile eskisi gibi ağrı sızı olmuyor.iyileştirmek mümkün oluyor.kronikse vakit kaybetmeden ameliyat olmanızı öneririm.çünkü kronik çatlağı mümkün değil iyileştiremezsiniz.benim yaralarım çok derin olduğu için yeni yeni iyileşebiliyorum daha.iyice derinleşince ameliyattan sonra hemen iyileşme olmuyor aylar sürüyor.karar sizin.kaç ay oldu Doğum yapalı ne kadardır çekiyorsunuz
1 yıl oldu doğum yapalı botox oldum acım bi nebze azaldı tam iyileşmiş değil geçmiyo. Ameliyat masrafı ne kadar tuttu ve ameliyat sonrası iyileşme kaç gün sürdü?Soru sormuştum ama?
Kroniğe botox fayda etmez ne yazıkki.ameliyat sonrası yaralarınıza göre vücuda göre değişir.kiminin 15 gün iyileşirken kiminin 1 ay kiminin 2 ay.6 bin liraya oldum ben Sezai hocaya1 yıl oldu doğum yapalı botox oldum acım bi nebze azaldı tam iyileşmiş değil geçmiyo. Ameliyat masrafı ne kadar tuttu ve ameliyat sonrası iyileşme kaç gün sürdü?
ŞuaKroniğe botox fayda etmez ne yazıkki.ameliyat sonrası yaralarınıza göre vücuda göre değişir.kiminin 15 gün iyileşirken kiminin 1 ay kiminin 2 ay.6 bin liraya oldum ben Sezai hocaya
Şuan nasılsın peki anal fissür olmadan önceki halin gibi misinKroniğe botox fayda etmez ne yazıkki.ameliyat sonrası yaralarınıza göre vücuda göre değişir.kiminin 15 gün iyileşirken kiminin 1 ay kiminin 2 ay.6 bin liraya oldum ben Sezai hocaya
Çatlatmadığım zaman evet.ama ağırlıklı olarak hamurişi veya su içmeyip dışkı sertleşirse çatlıyor.ameliyattan sonra ömür boyu tekrarlamaz diye birşey asla yok.çatlatırsan yine çatlar.ama iyileştirebiliyorsun ağrın olmuyor.ameliyat olmadan önce hiçbir şekilde iyileşmiyorduŞua
Şuan nasılsın peki anal fissür olmadan önceki halin gibi misin
Yani hergün yaşayan var mı onu merak ediorumBenim de dogumumla beraber kabizlikta ortaya cikiyor tekrar. Merhemler bir nebze olsun rahatlatiyor fakat bol su ve corba tarzi sivi gida tuketmek lazim bir de zeytinyagini herkes oneriyor
Hergün mu yaniBen yasiyorum tuvalet sonrasi agriyi 4 5 saat suruyo sonra geciyo
Yok kati yaptigim zaman. Yanma oluyo bi de. Diski yumusatici kullaniyorum onu kullaninca kasinti oluyor sadece. Ama cok hafif bile olsa kati yaptigimda agri cekiyorum saatlerce. Eskiye gore daha iyiyim cok sukur, eskiden oturamiyordum. Diski yumusatici, fitil bir de kremim var onlari kullaniyorum 6 aydir. Bu kadar iyilesebildim. Tam iyilesme soz konusi degil. Kronik fissur benimki cunku.Hergün mu yani
Sislikler var bi de o da agri yapiyo tabiHergün mu yani
Geçmiş olsun bende aynı durumdayim. Hergün wc ye çıkınca bir acı yanma var hergün bole devam mı edecek onu anlamiorum.Yok kati yaptigim zaman. Yanma oluyo bi de. Diski yumusatici kullaniyorum onu kullaninca kasinti oluyor sadece. Ama cok hafif bile olsa kati yaptigimda agri cekiyorum saatlerce. Eskiye gore daha iyiyim cok sukur, eskiden oturamiyordum. Diski yumusatici, fitil bir de kremim var onlari kullaniyorum 6 aydir. Bu kadar iyilesebildim. Tam iyilesme soz konusi degil. Kronik fissur benimki cunku.
Doktora gittim, fissure yatkinlik var gecmis biraz ama tam iyilesmemis dedi. Ameliyat olma dedi. Diski yumusaticiya kreme devamGeçmiş olsun bende aynı durumdayim. Hergün wc ye çıkınca bir acı yanma var hergün bole devam mı edecek onu anlamiorum.
Merhaba, konu araştırken yorumlarınıza denk geldim. Ameliyat sonrası hastanede kaldınız mı, Ağrı oldu mu, iyileşme süreci ne kadar sürdü? Ankara’da bu ameliyatı olan bir tek sizin yorumunuza rastladım. Teşekkür ederimKanama agri ne kelime,artik diski cok ymusak olsa bile gecmiyor makattan.aşırı derecede daralma mevcut.ve catlaklar cok derin.bu arada bende kredi cekicem oyle ameliyat olucam
Merhaba,ameliyat olduğum günün akşamı hastaneden çıktım.ve ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı.bana da çok ağrın olur bilmem ne dediler ama sıfır ağrı sızı.çok rahattım.doktora göre ameliyata göre değişiyor sanırım.sezai leventoğlu na ameliyat oldum.ama kime olursanız olun öyle ameliyat sonrası ağrı sızı vs olacağını sanmam.iyileşme süreci size bağlı.eğer diyetinize dikkat ederseniz 1 ayda tamamen iyileşirsiniz.dikkat etmezseniz daha uzun sürede iyileşirsiniz.bu hastalık çekilmez ameliyatınızı olun kurtulun benden tavsiyeMerhaba, konu araştırken yorumlarınıza denk geldim. Ameliyat sonrası hastanede kaldınız mı, Ağrı oldu mu, iyileşme süreci ne kadar sürdü? Ankara’da bu ameliyatı olan bir tek sizin yorumunuza rastladım. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimMerhaba,ameliyat olduğum günün akşamı hastaneden çıktım.ve ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı.bana da çok ağrın olur bilmem ne dediler ama sıfır ağrı sızı.çok rahattım.doktora göre ameliyata göre değişiyor sanırım.sezai leventoğlu na ameliyat oldum.ama kime olursanız olun öyle ameliyat sonrası ağrı sızı vs olacağını sanmam.iyileşme süreci size bağlı.eğer diyetinize dikkat ederseniz 1 ayda tamamen iyileşirsiniz.dikkat etmezseniz daha uzun sürede iyileşirsiniz.bu hastalık çekilmez ameliyatınızı olun kurtulun benden tavsiye
Merhaba,ameliyat olduğum günün akşamı hastaneden çıktım.ve ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı.bana da çok ağrın olur bilmem ne dediler ama sıfır ağrı sızı.çok rahattım.doktora göre ameliyata göre değişiyor sanırım.sezai leventoğlu na ameliyat oldum.ama kime olursanız olun öyle ameliyat sonrası ağrı sızı vs olacağını sanmam.iyileşme süreci size bağlı.eğer diyetinize dikkat ederseniz 1 ayda tamamen iyileşirsiniz.dikkat etmezseniz daha uzun sürede iyileşirsiniz.bu hastalık çekilmez ameliyatınızı olun kurtulun benden tavsiye
[/QUOTE
Oncelikle geçmiş olsun. Ameliyattan önce hergün agri sizi var mıydı? ? Hergün büyük tuvaletten sonra acı yaşıyor muydunuz?? Yoksa arada mi oluodu??