Anal fissür

O doktoru hemen sikayet edelim o zaman.buralarda reklam yapmak yasak çünkü
ben reklam yapmıyorum bize ameliyat olun demedimfarkındaysanız hastalarımız memnunlar sizde lazerle yaptırın lazerle sıkıntı yaşamazsınız yazdım okuduysanız reklamın yasak olduğunu sağlık çalışanı olarak biliyorumn tabiki

Mesaj silmekle olmuyor.mehtap ertürk diye isim verdin.sildiğin mesaj geri gelecek
Ayrica benim alıntı yaptigim mesajda da yazıyor doktorun ismi.bundan sonrasini doktorun düşünsün.sayin asistan hanim

Doktorun bu kadar iyi bi doktor olsaydi,buralara gelip asistanina kendi reklamını yaptirmaya ihtiyacı olmazdi.bu hastalıkta ufak bir cerrahi hata,insanlarin hayatına mal oluyor

Son düzenleme:
Canim ameliyat oldun mu.ben ankarada sezai Leventogluna ameliyat olmayi düşünüyorum Allahin izniyle.29 unda muayenem olucak.biraz tuzlu ama kredi cekip yaptiricam.sonrasında ugrasmak istemiyorum.sen naptin?

Canim ameliyat oldun mu.ben ankarada sezai Leventogluna ameliyat olmayi düşünüyorum Allahin izniyle.29 unda muayenem olucak.biraz tuzlu ama kredi cekip yaptiricam.sonrasında ugrasmak istemiyorum.sen naptin?
Merhabalar. Doktora kontrole gittim. Diski yumusatici verelim bi de oyle deneyelim ameliyat etmek istemiyorum dedi. Simdi onla devam ediyorum bakalim. Ameliyat benim de tuzlu ozel sigortam da karsilamadi eger ameliyat derse para sorunum da olacak. Belki sana da ameliyat demez bi muayene ol bakalim, kanaman agrin devam ediyo mu

Canim,benim ameliyat kacinilmaz.diski yumusaticilar kurtaramaz beni.botoxun kralini yapsalar yine kurtaramaz kesinlikle ameliyat olmam sart.insallah 10 gun sonra kurtulurum bu meretten.bu zamana kadar beklememis olsaydim belki iyilesirdi ama carem yoktu bebegim küçüktü.simdi ameliyat kurtarabilir mi bilmiyorum.hayirlisi artik.sezai leventoglu iyi bi doktormus arastirmalarima gore.insallah bu sureci sıkıntısız atlatirim.darisi sana ins

Kanama agri ne kelime,artik diski cok ymusak olsa bile gecmiyor makattan.aşırı derecede daralma mevcut.ve catlaklar cok derin.bu arada bende kredi cekicem oyle ameliyat olucam

Son düzenleme:
Ay insallah yaa iyilesin cok isterim. Insanda moral filan birakmiyor kendimi 80 yasinda hissediyorum enerjimi bitirdi hayata karsi. Gelismeleri burdan ya da ozelden yazarsaniz en azindan fikir edinmis olurum ameliyatla ilgili. Belki ameliyatsiz bi cozumu vardir hemen icinizi karartmayin iyi haberlerinizi bekliyor olucam

Burhan Karabağ’ın amelıyat ucretı ne kadar peki? Cok sağol canım.insallah iyi haberler verebilirim

Lazer tedavisinde zehir verilme gibi bir şey yok. Bölge lazer ışınlarıyla tedavi ediliyor sadece ve birkaç seansa halloluyor. Eğer isterseniz size bu konuda uzman olan Yasir Gözü hocayı önerebilirim.

Bende de var ama gitmiyorum hastaneye elle kontrol ediyorlarmış dayanamam açısına içte bnimki de doğumdan sonra oldu malesef çok geçmiş olsun canım

Bende de var ama gitmiyorum hastaneye elle kontrol ediyorlarmış dayanamam açısına içte bnimki de doğumdan sonra oldu malesef çok geçmiş olsun canım

Anal fissür hastalığında elle kontrol ediyorlar evet. Ben de senin gibi acıya dayanamam diyordum ama muayanede bile uyuşturduklarını bilmiyordum, muayene olurken içim rahatladı diyebilirim. Ameliyat olmak istemiyordum bu sebepten Avrupa Cerrahi hastanesinden Yasir Gözü hocama muayene oldum. Korkumu söyledim o da zaten ameliyatsız tedavi uyguladıklarını söyledi. 15-20 dakikalık bir tedavi sonrası bu dertten kurtuldum. 7 ay geçti ve herhangi bir tekrarlama durumunu yaşamadım.

Gerçektenmi bnde gitsem aslında yani parka muaine ederken anlamadinizmi

Gerçektenmi bnde gitsem aslında yani parka muaine ederken anlamadinizmi

O bölgeyi uyuşturdukları için hiçbir şey hissetmedim açıkçası. Sadece bu hastalığa yakalananlar acısını bilir, muayenede en ufak bir acı hissetmiyorsun. Yani kendime keşke daha önce gitsem diye kızıyorum sadece.

Çok tskr ederim gerçekten okadar mutlu oldum ki bnde gitmek istemiyorum en kısa zamanda çünkü bu ağrı beni öldürüyor

Bilmez miyim ağrısını, bence de en kısa sürede git kurtul bu dertten :) Bu arada erkek doktorun tedavisini istemezsen yine Avrupa Cerrahi'de en az Yasir hoca kadar deneyimli Hatice hoca var, ona da tedavi olabilirsin :) Ablam kadın doktor istediği için ablamı Hatice hoca tedavi etti ablam da çok memnun kalmıştı :)

Merhaba prof. Dr. Sezai Leventoğluna anal fissür ameliyatı oldunuz mu ? Son durumunuz nedir? Bende doğumdan sonra aynı problem oluştu ameliyat olmaya çekiniyorum ama çekilicek çileside yok açıkçası

Merhaba prof. Dr. Sezai Leventoğluna anal fissür ameliyatı oldunuz mu ? Son durumunuz nedir? Bende doğumdan sonra aynı problem oluştu ameliyat olmaya çekiniyorum ama çekilicek çileside yok açıkçası
Evet ameliyat oldum.4 ay önce oldum.ben Doğumdan sonra 7 ay çektim bu illeti makatta daralma olmuştu artık ve çatlakların çok derinleşti.iç kasa kadar yırtık oluştu.Allaha şükür şuan daha iyiyim.ameliyat sonrası yaralar iyileşiyor.korkulacak bir ameliyat değil benim hiç ama hiç ağrım sızım olmadı ameliyattan sonra.ama şunu belirtmeliyim dkkat etmek zorundasınız.çünkü katı beslendiğiniz zaman yeniden çatlıyor.yeni hamurişi ağırlıklı beslenirseniz.benim yine ara sıra çatlıyor katı beslendiğimde.ama ameliyattan sonra çatlasa bile eskisi gibi ağrı sızı olmuyor.iyileştirmek mümkün oluyor.kronikse vakit kaybetmeden ameliyat olmanızı öneririm.çünkü kronik çatlağı mümkün değil iyileştiremezsiniz.benim yaralarım çok derin olduğu için yeni yeni iyileşebiliyorum daha.iyice derinleşince ameliyattan sonra hemen iyileşme olmuyor aylar sürüyor.karar sizin.kaç ay oldu Doğum yapalı ne kadardır çekiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…