Anal fissür

Sağolun tuvaletten sonra zonklama oluyordu hep.artık makatta daralma olmuştu ameliyat kaçınılmazdı.her dışkılamada kanama Ağrı.kronikleşmişse ameliyatsız kurtulma şansı yok
şuan iyimisiniz acaba bende sezai hocaya gidiyorum ve fissür denildi lacofen diye bi krem yazdı sizin kullandığınız kremin adı neydi ameliyat öncesi lütfen görürseniz döner misiniz her tuvalette kanamam oluyor 1 aydır çekiyorum bende

geçtimi sizin fissürünüz lütfen cvp yazın bendede kolonoskopi sonrası oldu mahvoldum artık şuan iyimisiniz

lütfen cvp verin bende sezai hocaya gidiyorum çatlak için nasıl iyileştiniz mi

lütfen cvp verin bu ünlü doktor ankarada mi sezai hoca falan mi bende kendisine gidiyorum çünkü

şuan geçtimi acaba lütfen cvp verin bende çekiyorum bu illeti

Evet geçti cok şükür ameliyattan sonra hiç olmadı
peki kime ameliyat oldunuz üstünden kaç ay geçti ve size kronik mi akut mu dediler lütfen yardımcı olun bu illet o kadar can yakıyor ki dışkılamada yalvarırım bilgilerinizi paylaşın. siz çok mu çektiniz ben 1 aydır çekiyorum ☹

Cok gecmiş olsun benim ki lohusayken oldu 1 hafta icinde farkettim hemen ameliyat oldum ben olali 6 sene oldu kayserideydim bi özel hastanenin genel cerrahina gittik ameliyat olman gerekli dedi bebeğim küçük diye birde annem gidecekti eşim geciktirmeyelim ol kurtul dedi ertesi gün oldum bi daha da olmadi üstünden çok geçti ne demişti doktor hatırlamiyorum birde sezeryan olali 1 hafta olmuştu eşim konuştu doktorla daha çok

bendede kolonoskopi sonrası oldu mahvoldum artık ya.gerizekalı doktor yırtmış nasıl becerdi ise. kas kesiliyormuş ameliyatta galiba ben çok korkuyorum açıkçası gaz kaçırma dışkı tutamama falan oluyormuş diye.sizdede var mı öyle bi sıkıntı

kanamanız oluyor muydu makatta acaba çok soru sordum hakkınızı helal edin lütfen

Hayir bende hicbiri yok çok şukur ama duydum olabiliyomus ama ameliyattan sonra benim ağrim sızim olmadi çabuk iyilestim inşallah sizinde geçer

geçtimi sizin fissürünüz lütfen cvp yazın bendede kolonoskopi sonrası oldu mahvoldum artık şuan iyimisiniz
Su an ipin ucunu kacirmis durumdayim. Her tuvalet sonrasi cok kanamam oluyor. Agrim var kasinti hat safhada. Bazen gaz cikarirken de kaniyo engel olamiyorum. Benim de eski doktorum yuzunden oldu. Lazerle yaktiktan sonra dert sahibi oldum kremle gececek seyi yakti. Hayatim kaydi benim. Hamile kalmak istiyorum onu da yapamiyorum sayesinde. Doktor da basincima bakti benim elle. Normal dedi ama catlaga cok yatkin bi yapisi var cok cok dikkat etmen lazim dedi. Ama en ufak bir kati diskilamada basa donuyorum. Agrilar kasintilar hele kanama.. Ameliyat etmek istemiyorum diyor israrla. Ben de gaz ve diski kacirma ihtimalinden korkuyorum acikcasi. Ancak bikac kisiyle gorustum sosyal medya uzerinden. Lis ameliyati (kasi kesiyorlar ya) olanlar cok memnun. Ama coooook korkuyorum. Bi yanim da bundan daha beter olamaz herhalde diyor. Cok kararsizim. Kurtulmayi cok istiyorum. Biktim agrilardan artik. Eski hayatimi cok ozluyorum. Cevremde beni anlayan da yok. Kucuk bi hastalik evet ama hayat kalitesini dusuruyor insanin. Psikolojimi altust etti eski doktorum. En sonunda ameliyat olucam biliyorum. Ama ne zaman onu kestiremiyorum su an. Olanlar tavsiye ediyor. Burdan da bikac kisiyle konustum. Ancak bunyeden bunyeye farkeder belki diye cesaret edemiyorum. Yoksa su an hemen gider yaptiririm. Cekilir cile degil. Gecti saniyosunuz 2 gun sonra tekrar.. Umarim kurtuluruz bi sekilde. Boyle yasamak istemiyorum acikcasi

kıyamam biliyorum aynı sıkıntı bendede var eski halimi bi özlüyorum ki sorma hiç bişiyim yoktu benim kabız dahi olsam hiç sorunum yoktu doktora gittim kolonoskopi istedi allah bildiği gibi yapsın o insan olmayan doktoru...yırtmış makatımı 33 gün oldu hala çekiyorum kardeşim .sonu inşallah ameliyat olmaz.hele adetli olduğum zaman ölüyorum. heryerim çıkmış gibi hissediyorum. dışkılama anında yırtılır gibi his hep oluyor yanıyo oram sanki .elin kesilir de domates suyu kaçar ya .yada tuz kaçar yara olan belediye.öyle yanıyo acıyo. kanamam peçete de görüyorum acaba kronikleşmiş midir 1 aydır. lütfen birbirimize destek olalım.bende hamile kalamıyorum o yüzden 2 senelik evliyim çocuk yapmaya karar verdik bu olay geldi başıma bizde ertelemek zorunda kaldık .doktorlar o kadar insafsız ki gencecik beni yaktılar bu yaşta kardeşim.

Rectoderm i denediniz mi o biraz iyi gelio bi de stresten uzak durmak kabiz yapacak şeyler yememek. Ben vazelini lanolini anestolu bepantheni karıştırıp çok surdum. Rectoderm kullandım baya çok baş ağrısı yapio ama yapacak birsey yok. Saf ege den kantaron yagi getirdim. Sabahları saf zeytinyağı yedim. Stres zaten mahvedio. Bunları tavsiye diye söyliyim. En azından denedim. Ondan kötü olmaz diye düşünüyorum. Allah sifa versin. Paniğe kapilmadan gececegine inan demisti doktor bana. Bende sürekli dikkatliyim. Çünkü bir anda tekrar başa sarabilecek birşey. Çok geçmiş olsun.

2 3 hafta gecmeyenler kronik oluyormus sanirim. Hamile kalmadan once ameliyat olmayi dusunuyorum ben. Parayi denklestirebilirsem. Bugun 5 6 saattir agri cekiyorum oturamaz oldum. Isini iyi yapmayan doktorlar yuzunden hayatimiz karardi resmen. Ah eski gunlerim

Cok iyi anliyorum sizi. Bugun yanma agri ne ararsan oldu. Felaket yaniyor su an ve yapacagim hicbisey yok. En sonunda dedigim gibi kestirip kurtulucam. Diski kacirmayla ugrasirim en kotu napim. Agrisina dayanamiyorum. Allah bu hastaliktan muzdarip herkese sifa versin. Cok zor

ne zamandır var oldu bu rahatsızlık acaba kime hangi doktora gidiyorsunuz kremlerle geçiremediniz mi sizde acaba

Benimkinde agri ya da kanama yoktu. Sadece dis meme vardi. Adanada bir doktora gittim. Lazerle ameliyat etti yarayi yakti. Sonra basladi cilem. 1 yil oldu nerdeyse. Ne krem ne diyet. Sonra botox olunca biraz rahatladim ama gecmiyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…