- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi bluerose96
Merhaba.bende bu illetle dogumdan sonra tanıştım.basima daha once boyle birsey gelmedigi icin dikislerdendir diye gecistirdim.bebegimi emzirmeye cok odaklanmistim çünkü.ihmal ettim ve catlak kroniklesmis.nobetci meme ve deri katlantisi da var.bir vajinal dogum yaptım bir süru sıkıntı cektim.bebeğime sut verdigim icin ve daha kucuk oldugu icin ameliyat olamiyorum.benim bu 6 ayda denemedigim kremler bitkiseller yaglar vs vs kalmadi.bunun düşünmekle stresle falan alakasi yok.bu lanet sey bütün hayatimi etkiliyor agrisi sancisi dayanilmaz.bicak kesigi acisi desen tuvalete girmeye korkuyorum.ne yazikki kronik anal fissurun tek çaresi ameliyat.baska da bir yolu yok.paraya kıyıp iyi bir proktoloji uzmanina olmak lazim.isin ehli tarafindan yapilmadigi takdirde hayatimiz alt üst olabilir.bitkisel de bi tedavisi yok herseyi denedim.dışkı her zaman yumusak cikmak zorunda.en ufak bi sertlikte cektigin acilar misliyle geri dönüyor.ben artik beyaz ekmek pilav makarna tarzi yemiyorum.her yemeğime pul biber ekliyorum.diskiyi yumusatiyorBen araliktan bu yana cekiyorum. Lazerle oldum iste daha kotu yapti benim doktor. Catlagim akutken kronige cevirdi. Simdi baska doktora gidiyorum. O da kalici olarak tutamama gibi bir durum olabilir kendini hazirla dedi. Su genc yasimda karsilastigim duruma bakin.. neyse daha kotu de olabilirdi Allah korusun ne diyim ki