- 6 Şubat 2019
- 116
- 9
- Konu Sahibi bluerose96
Evet malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durduk yere acı sızı var onu anlamıyorum. Bu kadar şey yaptım ise yaramamis ilgincBilmiyorum ki benimki her gecen gun daha da kotuye gidiyor. Kan revan icinde kaliyorum lavaboda artik. Onceden kanamiyodu boyle. Demek ki ilerliyo gittikce. Anlamadim gitti
Diyet ve zeytinyağı içmeye devam edip kremleri sürmek lazim. Belki duzelir.Bilmiyorum ki benimki her gecen gun daha da kotuye gidiyor. Kan revan icinde kaliyorum lavaboda artik. Onceden kanamiyodu boyle. Demek ki ilerliyo gittikce. Anlamadim gitti
Napicaz bole ameliyatsiz gecmio mu bu iş. Vardır bir yolu diye dusunuyorumEvet var bende hatta rengi baya koyu. Ondan korktum ben de biraz
Geçti mi bari. Önemli olan geçmesi.Kabız olmayacaksınız, lifli besleneceksiniz, sebze meyve tam tahıl vs
Bol suyu her gün içeceksiniz
ve
ılık suya oturacaksınız
doktorun bana dedikleri bu
doğumdan sonra oldu bende, 4 4 lük uygulayamadım çünkü yardım edecek kimsem yok. Ama ilk günler hergün suya oturdum, ciddi anlamda iyi geliyor. Cerrahlar hemen ameliyat önermiyor. 10 yıldır da basur var bende. Adet döneminde kötüleşiyor. Ama dediğim gibi kendime bakacak vaktim yok şuan.Geçti mi bari. Önemli olan geçmesi.
Bilmiyorum ki. 3 aydir bende bi degisiklik yok. Daha da kotu oldu bu ay kanamalar, yanmalar, kasinti da basladi.. Bakalim ameliyat gunune kadar da devam eder gibi duruyor benim sikayetlerim.Napicaz bole ameliyatsiz gecmio mu bu iş. Vardır bir yolu diye dusunuyorum
Birseyler denesek ama olmuo gibi. Yemeği nasıl yiyosun. Herşeyi yiyo musunBilmiyorum ki. 3 aydir bende bi degisiklik yok. Daha da kotu oldu bu ay kanamalar, yanmalar, kasinti da basladi.. Bakalim ameliyat gunune kadar da devam eder gibi duruyor benim sikayetlerim.