- 8 Eylül 2015
- 50
- 13
- 18
saydığınız faydalı besinlerin haricinde ilk aklıma gelen dereotu oldu. 3 ana öğünün 15 dk. öncesinde çiğ yenen 1 tutam dereotu hem barsak hareketini sağlıyor hem de bizler gibi anal fissür ya da basur hastalarına tuvalet esnasında inanılmaz bir rahatlık kazandırıyor. daha önce buraya yazmışmıydım hatırlayamıyorum ama ben hala sakıncalı besin ya da içecekleri tüketeceğimi öngördüğüm öğünlerden önce bunu tekrarlıyor ve inanılmaz faydasını görüyorum. mutlaka tavsiye ediyorum.
yer elması tüketmenizi de öneririm bu arada![]()
Dereotunu sizin önerdiğiniz şekilde denedim, sonuç harika. Ben bu dereotunu sadece dolmalarda ve kabak yemeğinde kullanırdım, şimdi sizin sayenizde kahvaltı öncesi vazgeçilmezim oldu. 3 dal dereotu, 1 bardak ılık su, 15 dakika sonra kahvaltı. Size çok çok çok teşekkür ediyorum.
Botoks yaptıralı 10 gün oldu. botoks kasın gevşemesini sağladı, dışkılamadan sonra bütün gün süren ağrım 1-2 saate düştü. Çok uzun yıllar bu dertle yaşıyorum. Hep iyileştim zannedip beslenmeme özen göstermedim ve ne zaman kabız olsam fissürüm geri döndü. Kesin beni çok seviyor ve terketmek istemiyor. neyse azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz. İyileşmemi hızlandırmak için sarı kantaron yağı gibi şifalı yağları denedim, bir faydası olmadı. Sıcak su oturma banyosu o an rahatlattı, sıcağın etkisi de uzun sürmedi. Kollajen tableti ve daflon tableti kullanmaya devam ediyorum, ama ağrıyı da hala çekiyorum. Eh hemoroid fitilleri ve kremleri de yaramı 3 haftadır geçirmeyince ben de dün kafama göre iki kremi karıştırdım. 1. Yara kirli bölgede diye düşünerek bir antibiyotikli thiocilline pomad, 2. Kesin orada bir kan pıhtısı damarı tıkadı diye düşünerek kan pıhtısını çözerek dolaşımı düzeltecek hirudoid forte krem. Dün 3 kez bu iki kremi nohut büyüklüğünde alarak parmağımla makatın acıyan yerine iç kısıma ve makatın çevresine sürdüm. Kendimi denek gibi hissediyorum. Bu gün de devam ettim. Şu an gerçekten ağrım yok. Makatımda güzel bir rahatlama hissiyle çok mutluyum. Bu arada bu kremler hemoroid ya da fissür tedavisi için olmasa da ben denemek istedim, yani tamamen kendi fikrim. İşe yaradı gibi, birkaç gün sonra durumumu sizinle paylaşırım.