Anal Fissür (Makat Çatlağı)

Evet riskleri var o yuzden cok korkuyorum. Ama dayanamayip olucam sanirim ben. Bunun gececegi yok. Bakin benim kanamalarim coktu. Botoxtan sonra coook azaldi yok denecek kadar. Ancak yara iyilesmiyor ordaki kasilmalar yuzunden. Arkadasiniz iyi bir doktora mi ameliyat oldu o cok onemli. Genel cerrahlar her zaman basarili olamiyor sadece anal bolge hastaligiyla ilgilenen kisilere guvenmek gerek. Ki

Kuru kayisi yiyin su icmeseniz de kolay yapiyosunuz tuvaletinizi. Kayisi cayi iciyorum ben hep. Suyu az icsem de kabiz olmuorum. Kayisi onemli :)

Bence sizde en azında botoks etkisi geçene kadar bekleyin geçmezse mecbur artık zate benimde geçmezse bende mecbur bu şekilde yaşanmaz çınku5eğer geçirmenin ni. Çözümünü bulursamda sizde mutlaka yazarım zaten.. Benimde eskiden kanama azdı şimdi çok anlamıyorum ben bu işi.. Kabız olan biride değilim geldi beni buldu işte.. Arkadaşlarım. Ar kronik kabız onlar taş gibi ben boyle

Botoks sizin ağrılarınızı dindirmediğine göre bayağı derin Bi çatlağınız olmalıDr bana Bi. Krem verdi penaten isimli aslında pişik kremi imiş ama bariyer gibi. Bir görev görüyor gecer yatmadan once ve tuvalet oncesi sür dedi 1 haftadır onu kullanıyorum belki faydası olur sizinlede paylaşayım istedim birde ağrı kesicide ağrıları azaltıyor duphalac şurup içiyorum bide bazen sizin durumunuz sanırım benden daha sıkıntılı İnş çare bulursunuz buluruz

Agriyi cok yuksek hissetmesem de hissediyorum oturamiyorum uzerine lavabodan cikinca derin baya benimki. Kremi bi arastiricam tesekkur ederim :) agri kesici olmasa dayanilacak agrilar degil gercekten. Ben de zorda kalirsam diski yumusatici ilacim var onu kullaniyorum. Bakalim onumuzdeki gunler ne gostericek. Ama ben sizin iyileseceginizi dusunuyorum. Siz de stres yapmayin, umarim iyilesiriz

Kayisi yemeyi unutmayin hic cok faydasi oluyo. Kati yedigimde ozellikle. 2 3 tane yiyorum ben oncesinde ve sonrasinda yemeklerin rahat oluyo agriya pek bi etkisi yok ama en azindan rahat cikariyo lavaboya

Ama rahat çıkınca ağrıda olmuyor bende. Dışının Daha kuru olduğu zamanlar sıkıntı yaşıyorum ben bıktım sebze yemekten ekmek makarna pilav bunlara 2 aydır hasret kaldım. gerçi iyileşsin de varsın yemiyim diyorum

Ben yiyorum herseyi ama kayisi ve su sayesinde rahat yapiyorum kendini kisitlama doktor demediyse. Lifi yuksek tut sorun olmaz yani bende olmuyo. Ben kucuk de olsa buyuk de olsa agri cektigim icin artik umursamiyorum dikkat edince kabiz oluyorum. Simdi hic umrumda degil kayisi yedigim zaman stres de yapmiyorum. Sen de yapma, tedavisi olan bi hastalik sonucta. Allah beterinden korusun diyorum

Ya ben çok takılıyorum hatta Bi gun tuvalettenn o kadar korktum ki uçuk çıktı dudağımda yıllar sonra. Yediklerimi kısıtlıyorum çunku rahat çıkarsam belki o yara kapanır kuru yersem daha kuru oluyor o zamanda yaranın açıldığını hissediyorum ve kanıyor zaten ama rahat çıkarsam hem kanamıyor hemde o kadar hissetmiyorum belki diyorum oyle oyle yara kapanır 4 ay içinde kapanması lazım Bi daha botoks Olcan yoksasen ne durumdasın ağrın devammı

Cok gecmis olsun ya cok uzuldum inan acilari bildigimden anlayabiliyorum durumunu bugun kati olmasa da fazla ikindigim icin hic olmadigi kadar kanadi. Ben ameliyat olucam 2.botoxu beklemeyi dusunmuyorum cunku gecmeyecegi belli oldu. Saatlerdir agri ve yanma cekiyorum su an. Yaparken de ayni sekilde canim cikti resmen surunerek cikiyorum lavabodan. Psikoloji filan kalmadi bende. Ameliyattan sonraki komplikasyonlari okuyorum artik, gaz ve diski tutamama ihtimali beni yiyip bitiriyor. Bu agriyla yasamak mi komplikasyonlari goze almak mi.. cok caresiz bi haldeyim.

Bide lazerle yakma yontemi nedeniylemi dir bilmem eskiye nazaran operasyon sonrası daha çok kanıyor sanki yara daha çok derşnleşti gibi geliyor bana evet eskiden Ağrım vardı meme vardı ama yaparken bu kadar kanama olmuyordu yada bu kadar hissetmiyorum çatlağı ben. Şimdi tuvalet anında çok hissediyorum sonrası ağrı yok ama botoks etkisünde olduğu için biliyorum. Sanırım benimde sonum ameliyatlk olcak ama biraz daha sabrediyorum Ağrım yokken ağrı başladığında ne halt etcem bilmşyorum. Senin durumunada ben çok üzülüyorum ama belki ameliyat sonra riskler olmaz artık teknoloji felan da çok gelişti

Bak benim hic agrim yoktu. Sadece bi tane meme vardi. Onun varligindan rahatsiz oluyodum. Dedim ki catlakla beraber halledim onu da. Demez olaydim. Lazerle islem yapti doktor. Hayatim boyunca boyle bir aci cekmemistim. Ameliyattan cikar cikmaz pisman oldum. Benim agrim kanamam yoktu sadece lavaboya gidince hafif yanma oluyodu bi de cam kesigi gibi bi agri olurdu yaparken sadece o kadar dayanilmayacak agrilar degildi. Gittim lazerle yaktirdim memeyi aldirdim. Kabus o zaman basladi. Lazer kelimesini duymak bile istemiyorum. Kendim ettim kendim buldum anlican ben. Ameliyati gelecek ay olmayi dusunuyorum. Diski tutamamaktan korksam da dun yuruyemez durumdaydim agridan, cok da kanamam oldu. Simdi ya da ilerde ne tur yan etkisi olucak bilmiyorum ameliyatin ama kafayi yemek uzereyim agridan stresten. Bu aciyi yasayan herkese Allah sifa versin ya. Sen anlattikca ben de uzuluyorum inan, kendim de yasadigim icin acilari tahmin edebiliyorum

İnş ameliyat olursan da başarılı Bi operasyon geçirmiş olursun bu konuda benide bilgilendirirsen çok sevinirim dualarım seninle

Istanbulda nereyi tavsiye ediyosunuz benimde agriparim kabizligim gecmiyo 6aydir

Selam istanbuldaysanız eğer kesinlikle kendi dr tavsiye ederim. Metin Yüksel Kerimoğlu benim çalıştığım hastaneden ayrıldı. Şu anda Beylikdüzü’nde bir hastenede göreve başlayacak. Tavsiye ederim geçmiş olsun.

Tesekkur ederim ben anadolu yakasindayim ama son care giderim saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…