- 12 Mart 2019
- 94
- 188
- 13
- 37
- Konu Sahibi tambirbasakburcu
-
Maalesef uzakmış evet, iyi bir araştırma yapıp başarılı bir cerrah bulabilirsiniz çok geç kalmayın ama erken tedaviyle ameliyat gerekliliğinde de kurtabilirsiniz.Tesekkur ederim ben anadolu yakasindayim ama son care giderim saolun
Insallahsuraya guzel seyler yazabilecegim gunler de gelir umarim. Haber vericem gelismeleri
kızlar bendede çatlak varmış kolonoskopi istedi. zor mu?
Daha kotu oluyorum her gun. Artik lavaboya cikmasam bile agriyor, kaniyor. Agri kesici icmekten midem delinecek. Gelecek ay ameliyat olmayi dusunuyorumMerhaba nasıl oldun ağrıların nasıl merak ettim seni(
Kolonoskobiyi nie istedi acaba kabizlikmi varkızlar bendede çatlak varmış kolonoskopi istedi. zor mu?
yok aslında. bende anlamadım. çatlakla alakası yok değilmi onunKolonoskobiyi nie istedi acaba kabizlikmi var
Bagirsaklarla alakali canim kabizligin yada ishalin varsa istemistiryok aslında. bende anlamadım. çatlakla alakası yok değilmi onun
Hangi kremi kullaniyosun?Bence yediklerine biraz dikkat edersne düzeşiceksin sen bana hiç dikkat etmediğini soylemiştin biraz sebze ağırlıklı beslen belki ağrılara kesilir zorlanma minimuma inicek çunku.. Birde krem bana fayda etti sanki sende dene istersen
Nasılnoldun duzelme varmı merak ettim sençHangi kremi kullaniyosun?
Bu ayin ortasinda kontrolum var sonrasinda ameliyat gunu alicam ben. Normal mi bilmiyorum diyet yapiyosun belki ondandir dicem ama bilemedim doktora bi gorun derim ihmal etme benceBir daha Dr a gittin mi bu durum çok fena ya Allah yardımcımız olsun benimde ağrı sızı yok ama çok ince tuvaletim normal mi hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?