Anal Fissür (Makat Çatlağı)

Bugun hiç zorlanmıyor olmama ragmen gene kanama oldu çıldırıcam neden kapanmıyor bu yara... Sebze yiyorum lifli yiyorum çok rahat çıkıyorum ama geçmiyor geçmiyorrr((

bende yarın sabah genel cerrahiye gidiyorum artık afedersiniz gaz çıkarsam bile feci şekilde kan geliyor bi haftadır

Ben artık takmamaya çalışıyorum Ağrım yok çok şükür kanama oluyor Dr da normal sabret geçicek ve lutfen takılma dedi bende artık takmıyorum ama yediklerine hala dikkat ediyorum

Botoxu yaptirali 1 bucuk ay oldu. Kanamalarim bitti diyebilirim ancak agrilar devam ediyor delirecem kanama olmuyosa agrilar neden gecmiyo zorlamiyorum da offf

Bence yediklerine biraz dikkat edersne düzeşiceksin sen bana hiç dikkat etmediğini soylemiştin biraz sebze ağırlıklı beslen belki ağrılara kesilir zorlanma minimuma inicek çunku.. Birde krem bana fayda etti sanki sende dene istersen

Penaten krem yatarken sürüyorum ama sadece yüzeye Dr asla parmakla içeriye bişey sürmüyorsun dedi makat yapısı dudak yapısına benzer incecik ni. Tırnak la bile çizip. Çatlatabilirsin dedi sadece bolca dıştan sürüp birde içeriye dorpu kremi ittirebilirsin dedi ama bol sür dedi bende oyle yapıyorum

Bir daha Dr a gittin mi bu durum çok fena ya Allah yardımcımız olsun benimde ağrı sızı yok ama çok ince tuvaletim normal mi hiç anlamadım

Bir daha Dr a gittin mi bu durum çok fena ya Allah yardımcımız olsun benimde ağrı sızı yok ama çok ince tuvaletim normal mi hiç anlamadım
Bu ayin ortasinda kontrolum var sonrasinda ameliyat gunu alicam ben. Normal mi bilmiyorum diyet yapiyosun belki ondandir dicem ama bilemedim doktora bi gorun derim ihmal etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…