Sizin catlaklariniz kronik ve derin mi? Benimki oyle. Kesin ameliyatla kurtulursunuz o ameliyatin adi da lis dedi doktor. Kisaltilmis adi o. Botox normalde %90 basari oranina sahip ancak sizinki derin ve kronik oldugu icin basari sansimiz dusuk dedi. Cunku ordaki kaslar normalden daha cok kasiliyor. Kasildigi icin agri oluyor ve catlak da kasildigi icin iyilesemiyor dedi doktorum. Botox yapildigindan bu yana kanamalarim azaldi. Hatta kati yaptigimda bile kanamam minimuma indi. Dun kontrole gittim 1 ay oldu yaptirali botoxu. Ben duzelme var saniyodum ancak oldugu gibi duruyor, doktor gosterdi kendim gordum. Agrim botox yuzunden azaldi tam gecmis degil yani. Ben sizin kadar dikkat etmiyorum yediklerime. Fast food a abaniyorum resmen. Sadece yemeklerden once ve sonra kuru kayisi yiyorum. Bol su iciyorum kabizlik yasamiyorum. Zaten kabizlik sorunum yoktu benim. Bunun botoxla gecmesi mumkun degil ameliyat kesin cozum sizde dedi. Ancak ben de korkuyorum sonucta kasim kesilecek, sonrasinda gaz tutamama gibi bi durum olmasi beni cok korkutuyor.