- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
Eşin ne iş yapıyordoktor
Ben de çocuğı olmayacağı için evlat edinme konusuna takıldım sanki herşey yolunda bir de çocuğu bu saçma ortama dahil etmeyi düşünmüş değişikTas olsa catlar ya ben gercekten bisi anlamadim. Sinirden sac bas yolacagim burada nerdeyse. Temel sorun odun komur ve ev. Bunlar cozulse sikayet etmeyecek cunku.
Konu gerçek değil ki sinirleniyosunGecenin köründe sinir krizi geçiriyorum hamileyim stresten uzak durmam lazım ama bu konu gerçekten sinirlerimi bozuyor off
Önlisans mezunu doktor yaziyor profilindeBence doktor filan değil
Yazım hataları var kendini ifade etmede sıkıntı var
Kirada kalıyormuş kucucukmus sebep ?güya doktorsun ya
Umarım bizi kekliyordur çünkü gerçekse bu kadar şeyi kaldıramam yaniKonu gerçek değil ki sinirleniyosun
Ben de çocuğı olmayacağı için evlat edinme konusuna takıldım sanki herşey yolunda bir de çocuğu bu saçma ortama dahil etmeyi düşünmüş değişik
Çok pasifsin.Bu yasadıklarım ayrılmak icin gecerli sebep degilmi? sadece bunu soyleyın bana . Siz olsanız, yada bunlar katlanılacak seylermi benmi abartiyorum yoksa cok mu dayanıyorum
Önlisans mezunu doktor yaziyor profilinde
Hadi ya .Önlisans mezunu doktor yaziyor profilinde
Hala el dedikodusunu kızının mesleğinden daha çok önemseyenlar var maalesefAllahim sen bizi koru. Cok amin. Herkes duydu diye zorla evlendirilen doktorun aci drami. Yersen :)
Gece gece aklıma geldi gülemiyorum ya sinirlerim bozulduHadi ya .
Bende genel kurmay cumhurbaskani basbakaninizim ayağını denk al yemin ediyorum 72 milyon kişiyi vururum
Ooof bu dayı geldi aklıma ya .
Aynı kafalar bence
Para biriktirip sırra kadem basma ihtimalin de var. Bu hayat bizim. Kimsenin eline birakamayiz. Anne babamiz olsa bile.Hala el dedikodusunu kızının mesleğinden daha çok önemseyenlar var maalesef
Hala el dedikodusunu kızının mesleğinden daha çok önemseyenlar var maalesef
Ben o adama bayılıyorummHadi ya .
Bende genel kurmay cumhurbaskani basbakaninizim ayağını denk al yemin ediyorum 72 milyon kişiyi vururum
Ooof bu dayı geldi aklıma ya .
Aynı kafalar bence
Ankara ara beni bulBen o adama bayılıyorummKeşke o kadar eğlencrli olsaydı
Kendini kurtar bu evliliktenAnlattıklarımın hepsi dogru. İnsan kendi yaşarken anlayamıyor. Düzelir diye sabrediyorsun. Belki benim aptallığım saflıgım. Ben o yuzden burda paylastım, sordum. Başka kadınlar nasıl algılar, ne der diye. Ben şu an şaşıyorum nasıl evlendim bu şartlarda diye. Cok yoğundu iş kafamı kaldıramıyordum iş yerindeki problemlerden, yeni bi ilişkiden cıkmıştım 8 senelik bi ilişki. 8 seneyin ardından cekti gitti ve bi ay sonra evlendi. Depresyona düştüm belkide. Yine ailemin o konuşmaları. Cocuk için ailesi seni kabul etmedi heralde dediler bana. Doktor oldum seneydı bu. Babam eve hep misafır getirirdi bedava mıayene etmek icin. Ben cok yorgun oluyordum bitkin. Diyordum yapma burası benim evim burda benim dedim gecer. Yalnız başıma kiraya cıkmayı düşündüm evde kavga gürültü onun adı varmış ne derlermiş, onca ev yapmış ugrasmıs ben onu utandırıyormuşum. Bende dedim evlenip kendi yuvamı kurayım. İşte sonuc bu, yuva bu?