Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anakuzusu olan bir erkekle sevgili oldugunu anlatan bir kizin konusu sanarak girdim. Sakin evlenme sakin demeye gelmistim. O hata coktan yapılmış...3 senedir evliyim, bisürü haksızlıga ugradım, sizinle paylaşmak istiyorum, artık neyin normal neyin anormal oldunu anlayamıyorum
Anlat birazcik,mağdur olarak tecrubelerimi anlatayim.3 senedir evliyim, bisürü haksızlıga ugradım, sizinle paylaşmak istiyorum, artık neyin normal neyin anormal oldunu anlayamıyorum
Peki bastan beri boyleydi de niye evlendiniz?Eşime diyorum bi ev bi daire alalım yetimiz yurdumuz olsun kılını kıpırdatmıyor, hicbişey yapmıyor.. beni dinlemiyor. Sadece anasının lafı.
32 yasinda kadinsin. Sence normal mi?ben bapıcamı bilmiyorum artık.. bunlar normalmi. Bu yasadıklarım, bunların tavırları..
Peki bastan beri boyleydi de niye evlendiniz?
Bastan evlenmeyecektin. Evlendiysen de şimdi boşanacaksın. Yapabileceğin baska bir sey yok. Kv dugune siyah gözlük takip gelecek oyle mi? Siyah elbise giyse bile memnun olmam neyin yasini tutuyor derim. Siyah gozlukle dugune gelecek ben de oyle kabul edip evlenicem elini falan opcem.ben bapıcamı bilmiyorum artık.. bunlar normalmi. Bu yasadıklarım, bunların tavırları..
Bosanabilirsin. Kimsenin huyunu degistiremezsin.bunların nasıl bi aile ilişkileti var anlamıyorum. Annesi hepsine hükmediyor, baba pasif. Eşim korkudan ona hic bi karsık veremiyor. Sadece onun lafını dinliyor. Değişmiceni artık anlıyorum. Bi umut ne yapabilirim
3 yıldır hicbişey bormal gelmiyor. Tüm arkadaslarım dayalı döşeli dairelerine evlendiler. Ben. işey istemedim. kendimiz calısıp alalım diyorum onu bile yaptırmıyorlar32 yasinda kadinsin. Sence normal mi?