Ana kuzusu erkek?

emine8888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
75
11
36
3 senedir evliyim, bisürü haksızlıga ugradım, sizinle paylaşmak istiyorum, artık neyin normal neyin anormal oldunu anlayamıyorum

3 senedir evliyim, bisürü haksızlıga ugradım, sizinle paylaşmak istiyorum, artık neyin normal neyin anormal oldunu anlayamıyorum
Anakuzusu olan bir erkekle sevgili oldugunu anlatan bir kizin konusu sanarak girdim. Sakin evlenme sakin demeye gelmistim. O hata coktan yapılmış...

3 sene önce evlendik. bir sene icinde. Annesi düğün zamanları hep problemler cıkardı, eşim annesine aşırı bagımlı, cok dominat bi kadın, kocasına bile saldırıyor. Nikahımıza siyah gözlüklerle geldi agladı, tebrik etmedi yanına yanaştırmadı, eşim annesi kızdı diye agladı dedim gidelim aradık gelmemizi istemedi.. hic bi sucum yokken suclu hissettirdiler bana kendimi sırf kocam uzulmesın diye alttan aldım, istemeye gelince yuzukler bendeydi nasıl kız tarafında olucakmıs diye yine tavır yapmıstı ondan kızmış bize. Sonra kına elbisemi kiralık al yada sen ode dedi. Bunun gibi devamlı problem cıkardı. Dügüne bir iki gün kala tutabildik kira bana kimse nerde yaşıcamı söylemiyor.. Kendileri benim şehrime bi sehir uzakta yaşıyorşar bir katlı evleri var bana orda bi göz oda yapmıslar eşim yapmıs orada yaşayacakmıs. Bizim işimiz benim şehrimde. Her neyse düğün alşamı biz bizim kirada kalmaya karar verdik kadın bizi mahvetti hayır onun o bir göz odasına gidecekmişik. Sonunda ikna ettik balayına gidicez erken falan diye. Getirdiler beni düğünden gitmiyor. Gerdekte bizle kalacak. kozkardeşleri zor ikna ettiler.

sonra bizle konusmadı günlerce, eşim annesi ona dargın diye kendinden geciyor.. her neyse.. Sonra başladı her gün aramak telefonda.. sizin kira cok pahalı cıkın o kiradan

Evde eşimle kalmamızı istemiyordu. Cık evden be duruyosun icerde gez... Tutturdu kiradan cok ucuz kira vul. Bi gun sinir krizi gecirdim eşim bi kendine gelir gibi oldu. Ama ne yaptılar ettiler beni eski püskü ucuz kücücük kiraya cıkardılar

Benim ailemin 4 katlı evleri var, babam bana kat dayadı döşedi evlenmeden önce. Okudum ettim iyi yaşayayım diye. Şimdi kira kücücük, bi mutvagım yok, ses var otoban yanı oluyamıyorum uzmanlık sonavım var.. gecen gelmiş bu mutfak yeter sana cok bile deyip gülüyor

Eşime diyorum bi ev bi daire alalım yetimiz yurdumuz olsun kılını kıpırdatmıyor, hicbişey yapmıyor.. beni dinlemiyor. Sadece anasının lafı.

bunların nasıl bi aile ilişkileti var anlamıyorum. Annesi hepsine hükmediyor, baba pasif. Eşim korkudan ona hic bi karsık veremiyor. Sadece onun lafını dinliyor. Değişmiceni artık anlıyorum. Bi umut ne yapabilirim

ben bapıcamı bilmiyorum artık.. bunlar normalmi. Bu yasadıklarım, bunların tavırları..
Bastan evlenmeyecektin. Evlendiysen de şimdi boşanacaksın. Yapabileceğin baska bir sey yok. Kv dugune siyah gözlük takip gelecek oyle mi? Siyah elbise giyse bile memnun olmam neyin yasini tutuyor derim. Siyah gozlukle dugune gelecek ben de oyle kabul edip evlenicem elini falan opcem.

bunların nasıl bi aile ilişkileti var anlamıyorum. Annesi hepsine hükmediyor, baba pasif. Eşim korkudan ona hic bi karsık veremiyor. Sadece onun lafını dinliyor. Değişmiceni artık anlıyorum. Bi umut ne yapabilirim
Bosanabilirsin. Kimsenin huyunu degistiremezsin.

X