amway tmzlik ürünlri kullananlar ve fikirleri ??

Ben Amway ürünlerini kullanıyorum ve memnunum; loc mutfak, zoom, fırın temizleyicisi, metal temizleyici, cam temizleyici. Banyo tuvalet ürününü ve bulaşık deterjanlarını sevmiyorum

Ersağ ürünlerinden memnun musun?
Memnun olduklarım: Banyo wc temizleyici, mobilya toz temizleyici sıvısı, damla, genel temizlik (güzel temizliyor)

Memnun olmadıklarım: Çamaşır deterjanı (kazık gibi yaptı), tüy azaltıcı ( azaltmıyor), bulaşık deterjanı (köpürmüyor ve temizlemiyor ve çok kullanmak gerekiyor), sıvı sabun (kaşıntı yaptı, kuruluk da), yağ sökücü (her kullanımda sıcak su ile karıştırılmazsa işlevi oldukça düşüyor)

ersagda sanırım amway gıbı, satıs ekıbı var galıba, ben dırek sıteden dırek elden almak ıstıyorum, dıger turlu cok fıyat farkı oluyo.

ersagda sanırım amway gıbı, satıs ekıbı var galıba, ben dırek sıteden dırek elden almak ıstıyorum, dıger turlu cok fıyat farkı oluyo.
Yok yok, bir tane sponsor numarası bulunuyor, ondan sonra siteden direkt kendi için alabiliyor insan. Ama sıkıntı şu, ben 3 kere sponsor değiştirdim, sabahın abartısız 7sinde ve gecenin 1inde kampanya mesajı atıyorlardı. Otomatik mesaj da değil, o saatte atıyor terbiyesiz. Şimdi artık ayda 1 kere mesaj geliyor, o da kampanyadan haberdar etmek için makul saatlerde. Bir başkası satış yapmam için baskı yaptı ki o zaman daha ürünlerden alıp denememiştim bile. Öyle şeyler.

kavun kokusu ....bak bu sıtede, dogal kullanman için urunler satılıyo, hazır temızlık malzemesı almana gerek kalmıyo yanı, bunları arastırrıken, bulasık makınasında deterjan olarak karbonat, tuz olarak lımon tuzu ve parlatıcı olarak sırke kullanılcanı ogrendım :))))) onu da denıycem

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman sakın uzun vadede kullanma, o zaman sirke o plastik malzemeler var ya onları zamanla eritiyor. Siteye baktım ama ürünler hakkında açıklama yazmamışlar hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar temızlık urunlerını katkısız kullanmak ıstıyorum, amwayın iyi oldugunu dıydum ama sadece loc kullandım, dıger urunlerı hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı ??
Kesinlikle tum urunlerini tavsiye ederim ozellikle sabun ve dis macununu( glister) deterjanlari harika.

Ya ben de girdim profiline yazacaktım nasıl diye, bir baktım üyemiz üzgün. Ben de nasibimi aldım link paylaşmaktan
Ama böyle beğendim demekle olmaz, birazcık anlat. Kokusu nasıl, temizliği nasıl, içeriği nasıl, berektli ürünler mi hemen bitecek gibi mi vs vs.

en cok camasır suyunun kokusunu ve işlevını begendım, el sabunuda cok guzel ama cok fazla kokusu elınde kalmıyo, bulasık deterjanlarınıda hem elde yıkama hemde makına ıcın almıstım, elde yıkamayı denedım ellerım normalde kupkuru olurdu, eldıven kullanmadıgımda, hıcbısey olmadı, elım yumusacık.cam sılıde hıc leke bırakmıyo,
yerlerıi camasır suyuyla sılmıstım, bıde yuzey temızlıyıcıyle sılıcem bakalım o nasıl olcak bide suna dıkkat ettım, ben normaşlde detrjan kullandıgımda alerjı yapar hapsururum, hıc bıseyım yok ama tabi bunların gercekten ıse yarayıp yaramadıgını bi aydan once anlayamayız bencee

Amway ile 7 yıl oldu tanısalı kullaniciyim
Ailemle yaşıyorum tek başıma yaşasaydım temizlik ile ilgili ürünleri buradan alirdim ama anneme karıştırmak zor geliyor Birde çamaşır suyu kokusunu temizlik sanıyor ya sinir oluyorum
Ürünler Size ilk başta pahali gelebilir ama çoğu konsantre şu ile cogaltiyorsunuz
En favori ürünleri yaklaşık hepsini 7 yıldır kullaniyorum
1- elde yıkama deterjanı ; diğer deterjan oluşan elde tahriş kuruma sonrasında el derisi değiştirme gibi sorunlarım gitti Önerimle alan tanıdıklarım da memnun kaldı
2-rolon; Unisex bir rolon çok memnunum Ter kokusu yok oluyor hergün yıkanması unutmamak lazım Birde Bu tür ürünleri banyo sonrası kullanmak gün içinde tekrarlamamak gerek ( kaşıntı yapıyor fazlasi)
3-sarı yüz sabunu kurutmuyor cildi başarılı bir ürün
4-loc

kızlar merhabalar amway serbest girişimcisiyim öncelikle bunu bi belirteyimde satmak için yada bayilik vermek için böyle konuşuyosun denmesin.ilk etapta bu işe başlama sebebim tamamen sağlığıma duyarlı ürünler kullanmak istememdir.ve fazlaca temizlik düşkünü olmamda diğer bir tercih sebebim ürünleri kullandıgınızda memnun kalmayacagınız hiç bir ürünü yoktur yanlış yerlerde ve yanlış şekillerde kullananlardan memnun kalmadım diye duyuyoruz doğru tarifi verdiğimizdede memnuniyetlerini dile getiriyorlar zaten amway ürünlerinin tamamen doğal ve hiç kimyasal yok diye bilinmeside ayrıca yanlıştır kulaktan dolma bilgilerle ne yazıkki bu konudada eleştiriye mağruz kalıyoruz amway ürünleri içinde İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLI KİMYASALLAR YOKTUR. takdir edersinizki ikisi başka şeylerdir evet bazı kimyasallar var ama sağlığa ve çevrye zararlı değil ayrıca kendi alanında lider olmuş markalarda amway çatısı altında toplanmıştır.ARTİSTRY NUTRIWAY bunlardan sadece ikisidir.sadece ürün kullanabilirsiniz iş olarak yapmak istersenizde ciddi kazançları olan ve emekliliğe kadar götüren ciddi bir iş sistemide mevcuttur.

kavun kokusu canımm hanı bahsettımız bı marka vardı urunlerı aldım demıstım ısım veremıyorum sonra engellıyolar hehehe, çamasır suyu super, heryere kullan yerlere camasır makınasına bulasık makınasın, cokda guzel kokuyo. bulasık makınası deterjanı ve elde yıkama deterjanıda cok guzel, cok amaclı temızlıyıcı almana gerek yok, camasır suyu hepsını cozuyo, el sabunu da cok guzel.

Çok sevindim dönüş yapmana.
Biliyorsun bende şu an ersağ ürünleri var. Bitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum, ama baya var daha.
Çamaşır suyunun organiği mi varmış çok şaşırdım.
Zaten karar verdim buharlı temizleyici alıyorum araştırmam bitince. Elde yıkama deterjanını da başka alanlarda kullanmak lazım, elde çamaşır yıkamıyorum ki mesela ben
Sen paket halinde almıştın değil mi?

Bütün ürünlerini aldım, çamasır yumustıcı ve temızleyıcısınıde aldım, onlarıda begendım ama ıste beyaz camasırlarda lekelr kalabılıyo, oda artık bıtkısel olmasından kaynaklanıyo, cok ıyı leke cıkarıcı yapamıyolar. ınstagramda sayfalarınıda takıp edebılırsın, kımyager bı bayanın fırması zaten. cok amaclı temızleyıcısı ve banyo temızleyıcısı gereksız alma, camasır suyu hepsının yerıne gecıyo,

hanımlar iyi günler üye olmak istiyorum da, çok mesaj atmayıp rahatsız etmeyecek biri sponsor numarasını verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…