Memnun olduklarım: Banyo wc temizleyici, mobilya toz temizleyici sıvısı, damla, genel temizlik (güzel temizliyor)Ersağ ürünlerinden memnun musun?
ersagda sanırım amway gıbı, satıs ekıbı var galıba, ben dırek sıteden dırek elden almak ıstıyorum, dıger turlu cok fıyat farkı oluyo.Memnun olduklarım: Banyo wc temizleyici, mobilya toz temizleyici sıvısı, damla, genel temizlik (güzel temizliyor)
Memnun olmadıklarım: Çamaşır deterjanı (kazık gibi yaptı), tüy azaltıcı ( azaltmıyor), bulaşık deterjanı (köpürmüyor ve temizlemiyor ve çok kullanmak gerekiyor), sıvı sabun (kaşıntı yaptı, kuruluk da), yağ sökücü (her kullanımda sıcak su ile karıştırılmazsa işlevi oldukça düşüyor)
Yok yok, bir tane sponsor numarası bulunuyor, ondan sonra siteden direkt kendi için alabiliyor insan. Ama sıkıntı şu, ben 3 kere sponsor değiştirdim, sabahın abartısız 7sinde ve gecenin 1inde kampanya mesajı atıyorlardı. Otomatik mesaj da değil, o saatte atıyor terbiyesiz. Şimdi artık ayda 1 kere mesaj geliyor, o da kampanyadan haberdar etmek için makul saatlerde. Bir başkası satış yapmam için baskı yaptı ki o zaman daha ürünlerden alıp denememiştim bile. Öyle şeyler.ersagda sanırım amway gıbı, satıs ekıbı var galıba, ben dırek sıteden dırek elden almak ıstıyorum, dıger turlu cok fıyat farkı oluyo.
Aman sakın uzun vadede kullanma, o zaman sirke o plastik malzemeler var ya onları zamanla eritiyor. Siteye baktım ama ürünler hakkında açıklama yazmamışlar hiç.kavun kokusu ....bak bu sıtede, dogal kullanman için urunler satılıyo, hazır temızlık malzemesı almana gerek kalmıyo yanı, bunları arastırrıken, bulasık makınasında deterjan olarak karbonat, tuz olarak lımon tuzu ve parlatıcı olarak sırke kullanılcanı ogrendım :))))) onu da denıycem
Kesinlikle tum urunlerini tavsiye ederim ozellikle sabun ve dis macununu( glister) deterjanlari harika.arkadaslar temızlık urunlerını katkısız kullanmak ıstıyorum, amwayın iyi oldugunu dıydum ama sadece loc kullandım, dıger urunlerı hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı ??
en cok camasır suyunun kokusunu ve işlevını begendım, el sabunuda cok guzel ama cok fazla kokusu elınde kalmıyo, bulasık deterjanlarınıda hem elde yıkama hemde makına ıcın almıstım, elde yıkamayı denedım ellerım normalde kupkuru olurdu, eldıven kullanmadıgımda, hıcbısey olmadı, elım yumusacık.cam sılıde hıc leke bırakmıyo,Ya ben de girdim profiline yazacaktım nasıl diye, bir baktım üyemiz üzgün. Ben de nasibimi aldım link paylaşmaktan
Ama böyle beğendim demekle olmaz, birazcık anlat. Kokusu nasıl, temizliği nasıl, içeriği nasıl, berektli ürünler mi hemen bitecek gibi mi vs vs.
Çok sevindim dönüş yapmana.kavun kokusu canımm hanı bahsettımız bı marka vardı urunlerı aldım demıstım ısım veremıyorum sonra engellıyolar hehehe, çamasır suyu super, heryere kullan yerlere camasır makınasına bulasık makınasın, cokda guzel kokuyo. bulasık makınası deterjanı ve elde yıkama deterjanıda cok guzel, cok amaclı temızlıyıcı almana gerek yok, camasır suyu hepsını cozuyo, el sabunu da cok guzel.
Çok sevindim dönüş yapmana.
Biliyorsun bende şu an ersağ ürünleri var. Bitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum, ama baya var daha.
Çamaşır suyunun organiği mi varmış çok şaşırdım.
Zaten karar verdim buharlı temizleyici alıyorum araştırmam bitince. Elde yıkama deterjanını da başka alanlarda kullanmak lazım, elde çamaşır yıkamıyorum ki mesela ben
Sen paket halinde almıştın değil mi?