amway tmzlik ürünlri kullananlar ve fikirleri ??

Selam arkadaşlar. Ben hemsireyim. Aynı zamanda da Amway serbest girişimcisi olarak çalışıyorum. Mesleğimle birlikte serbest girişimciliği zevkle ve eğlenerek yapıyorum. Kaliteli ve sağlıklı ürünler kullanmanın yanı sıra çevremdeki insanlarında hayatlarında fark yaratmak için çalışıyorum. İnsanların hayatına dokunarak onlara da faydalı olduğumda büyük mutluluk duyuyorum. Çevre ve insan sağlığına dost olan kaliteli Amway ürünleri hakkında bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak isterim.

Amway’in kaliteli, doğal, insan sağlığına ve çevreye dost ve patentli ürünlerini kullanmak, uygun fiyata kaliteli temizlik ürünleri kullanarak aynı zamanda sevdiklerinizin sağlığını korumak ve/veya kendi işinizi kurmak ister misiniz? Bunun için sadece aşağıdaki linki tıklayıp formu doldurmanız yeterli. Üyelik ücretsiz olup, aylık sipariş zorunluluğu yoktur. SPONSOR NO:

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende amway e uyeyim loc u cok satiyorum dukkanimda kendimde kullaniyorum simdi butun urunlerimi amwayden kullanacagim bir cok kullanici memnun yanliz merak ettigim bir durum var yumusaticisi guzel kokuyor mu kiyafette kaliyor mu ? Bende koku hastaligi var ne yazikki bilen kullanam var midir ?

Ayrica Lr urunlerinide tavsiye ederim kesinlikle cok guzeller muthisler ben bir cok seye uyeyim ve anladim ki amway ve lr dan baska kaliteli bir firma yoktur

X