Bi' kaybınız yok duymadınız diyebulasık deterjanını almayı dusunuyorum ozellıkle, ersagı hıc duymadım
bende arastırayım ozaman, bisey bulursanız banada yazarmısınızBi' kaybınız yok duymadınız diyeDediğim gibi ben doğal ürünlere yönelmeyi düşünüyorum, onun araştırmasına başlıycam bir kaç haftaya.
Elbette. Acil almanız gerekiyorsa Migros'ta Frosch markası var; doğal. Mesela ben yüzey temizleyici ile yerleri sildiğimde köpeğimin yere değen bölgelerinde kızarıklık, tahriş oluyor. Bu markanın yüzey temizleyicisini kullandım hemen geçmişti o tahrişler. Bulaşık deterjanı da güzel (elde).bende arastırayım ozaman, bisey bulursanız banada yazarmısınız
benımde kopegım var o nedenle dogal urun arıyorumElbette. Acil almanız gerekiyorsa Migros'ta Frosch markası var; doğal. Mesela ben yüzey temizleyici ile yerleri sildiğimde köpeğimin yere değen bölgelerinde kızarıklık, tahriş oluyor. Bu markanın yüzey temizleyicisini kullandım hemen geçmişti o tahrişler. Bulaşık deterjanı da güzel (elde).
ay resim kocaman olmuş
Aaaaa tamam o zaman, birbirimizi habersiz bırakmayalım, her şey o sıpalar içinbenımde kopegım var o nedenle dogal urun arıyorum
cok guldum he sabah sabah,
Ben şimdi bir kaç site buldum;
ekoorganik.com bunda yiyecek içeceğe kadar her şey var. Sodasan tanıdık geldi, daha önce duymuşum demek.
Şu site nedense daha ilgimi çekti, bunda zaten indirimli paketler de var; tek tek alma seçeneği de.
yesilanne.com
Eğer her şey ile doğal ürünlere geçilecekse neden olmasın, önce elimdeki şu Ersağ ürünleri bitsin de.[/QU
Sonuçları bekliyorum o zamanbende sımdı ınceledım sayfaları,yesilanne.comumn fıyatlarıda uygun yaw deneyeyım ben bi
Onuda inceledim.ama yok ben yesil anneyi tuttumnaturalive.com.tr Bir de bunu buldum.
Evet bana da nedense orası daha sıcak geldi, acaba renk seçiminden mi? Bilmiyorum ben de ona sıcak bakıyorum ama yine de en son alırken şöyle bir göz gezdiririm. Gelişmeleri bekliyorum kullanıncaOnuda inceledim.ama yok ben yesil anneyi tuttum
Ersağ ürünlerinden memnun musun?Ben şimdi bir kaç site buldum;
ekoorganik.com bunda yiyecek içeceğe kadar her şey var. Sodasan tanıdık geldi, daha önce duymuşum demek.
Şu site nedense daha ilgimi çekti, bunda zaten indirimli paketler de var; tek tek alma seçeneği de.
yesilanne.com
Eğer her şey ile doğal ürünlere geçilecekse neden olmasın, önce elimdeki şu Ersağ ürünleri bitsin de.