amway tmzlik ürünlri kullananlar ve fikirleri ??

april2005

Glutensiz tariflere ihtiyacim var !!!
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
77
59
41
arkadaslar temızlık urunlerını katkısız kullanmak ıstıyorum, amwayın iyi oldugunu dıydum ama sadece loc kullandım, dıger urunlerı hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı ??

Ben şüphe ile yaklaşıyorum artık. Ersağ var, belki duymuşsunuzdur, onu aldım bin bir övme üzerine; sonuç hüsran. Amway'i övenlerin de yine satıcı olma ihtimalini düşünüyorum artık. Loc annemde vardı, bildiğimiz domestos gibi hatta kıyafetime sıçradı da toz bezi oldu mecburen.
Artık ya yerli malı almalı ya da doğal temizlik ürünlerine yönelmeyi düşünüyorum. Ha bu arada Ersağ'ın bir kaç tane güzel ürünü var, belirteyim de sarmasınlar bana. Size de söyleyebileceğim şu, o ücrete değmez.

bulasık deterjanını almayı dusunuyorum ozellıkle, ersagı hıc duymadım

bende arastırayım ozaman, bisey bulursanız banada yazarmısınız
Elbette. Acil almanız gerekiyorsa Migros'ta Frosch markası var; doğal. Mesela ben yüzey temizleyici ile yerleri sildiğimde köpeğimin yere değen bölgelerinde kızarıklık, tahriş oluyor. Bu markanın yüzey temizleyicisini kullandım hemen geçmişti o tahrişler. Bulaşık deterjanı da güzel (elde).

benımde kopegım var o nedenle dogal urun arıyorum
ay resim kocaman olmuş

cok guldum he sabah sabah,

Ben şimdi bir kaç site buldum;
ekoorganik.com bunda yiyecek içeceğe kadar her şey var. Sodasan tanıdık geldi, daha önce duymuşum demek.

Şu site nedense daha ilgimi çekti, bunda zaten indirimli paketler de var; tek tek alma seçeneği de.
yesilanne.com

Eğer her şey ile doğal ürünlere geçilecekse neden olmasın, önce elimdeki şu Ersağ ürünleri bitsin de.

Ersağ ürünlerinden memnun musun?

zoom (yagcoz), camsıl, halı sampuanı ve bırde log u cok guzel... ben herseyını kullanıyorum herseyınden memnunum ama ozellıkle bu saydıklarımdan cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…