AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

okudum canım.daha önce okumamıştım bunu ama benzer şeyler hep dünyaca ünlü firmaların başına gelir.zaten türkiyede daha yeni bir şirket amerikada da çok dava açılmış,çok araştırılmış yıllarca ama gayrı resmi birşey bulunamamış diye biliyorum ben.yani çok şaşırmadım,bunları çok duydum ben ama sağol bunu bilmem de iyi oldu canım.

okuduğun için teşekkürler öncelikle sn de bi amway üyesisin sonuçta önyargılı olmadın bn bilemiyorum biraz riskli geldi ztn şu an başka bi firmaya üyeyim bi de onu yapıp snra da kar yapmak lazım tbii ki diğer işten kar fln göremedim henüz ama bildiğim bi marka kullandığım öncelkle. amway i hiç bilmiyorum etrfmda yapan da görmedim ama birkaç kişiden kaliteli olduğunu duydum bu yzden kendi aradıklrımı da bulabilcğimi düşündüm ama önce üyelk ücreti fln pek cazip gelmedi garantim yok snuçta o prayı kazanablrmiyim tekrardan bilemiyorum ve ztn o yazıyı okuduktan snra uzaklaştım içime sinmedi bile bile yapmak istemedim şu anda haklısın belki tüm firmalar böyle yarar sağlıyor ama hani gözgörmeynce gönül katlanıyor ya biyerde onlr hakkında öyle bşy görmedim ve amway hkkında da daha ilk günden görünce sıcağı sıcağına bi uzaklaşma yarattı bnde neyse cnm hayırlısı artık tüm amway üyelerine bol kazanç diliyorum ayrıca umarım o yazıdaki gibi kötü deneyimler yaşamaz hiç kimse ve bazı şeylere neden olmaz .

seni o kadar iyi anlıyorum ki..çünkü bende önce bulduğum bütün yazıları olumuştum.. çok haklısın,hepimizin hakkında hayırlısı canım,sen de umarım başarılı olursun kendi işinde...ben herşeyin nasip kısmet olduğuna inanıyorum ama bana çok iyi geldi açık söylemek gerekirse,yani resmen bu olumlu bakış açıma sebep oldu benim için en önemlisi buydu..gerisi boşşş dimi? herkes mutlu olsun inşallah....

artistry renkli güneş koruyucu vardı sanırım, spf30... sedef renkli kabı... fiyatını öğrenebilir miyim acaba?

ben 6 yıl önce çok ciddi bir şekilde amwayle çalıştım bi sıkıntı yaşamadım ama devam etmiyorum artık başka firmayla çlaışıyorum ve süper kazanıyorum. Sonuçta abu bhudi firması yada usa farketmez sermaye yurttdışına gidiyo

networkte altın kural gireceğiniz firma eski bir firma ise kazancınız %10 buda satış karıdır çünkü saha tıkanmıştır doymuştur eski markalara ben 11 yıllık netwrkcu olarak deneymlerime dayanarak yazıyorum seçeceğin firma yeni olsun şartları basit olsun ve kararlı olun kazanırsınız

Evet sermaye yurtdışına gidiyo yabancı firmalarda ama insanlar isim yapmış markalara yöneliyolar bn de amway e üye olmayı düşürken ufak bi araştırma sonucunda karşıma bi yazı çıktı baştan sona okudum ve üye olmak içime sinmedi bu yüzden

isabet olmuş türk firmaları var detrejan ve kozmetik üzerine onlara üye ol daha iyi

MERHABA ARKADAŞLAR;
BEN 4 SENEDİR AMWAY TEMSİLCİLİĞİ YAPIYORUM
AYRICA UZMANLIK SERTİFİKALARINA DA SAHİBİM.ÇOK GÜZEL EĞİTİMLER ALDIK,
BİRLİKTE KİTAPLAR OKUYUP BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞTIK,
GÜVENİLİR GÜZEL BİR GRUBUM OLUŞTU
TECRÜBELERİMİ DAHA DA PAYLAŞMAK SİZLERİN SORULARINA CEVAP VERMEK İSTERİM

MERHABA ARKADAŞLAR;
BEN 4 SENEDİR AMWAY TEMSİLCİLİĞİ YAPIYORUM
AYRICA UZMANLIK SERTİFİKALARINA DA SAHİBİM.ÇOK GÜZEL EĞİTİMLER ALDIK,
BİRLİKTE KİTAPLAR OKUYUP BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞTIK,
GÜVENİLİR GÜZEL BİR GRUBUM OLUŞTU
AYRICA CİLT UZMANLIĞI DA YAPMAKTAYIM
TECRÜBELERİMİ DAHA DA PAYLAŞMAK SİZLERİN SORULARINA CEVAP VERMEK İSTERİM

merhabalar arkadaşlar bende yeni temsilci oldum kendi ürünlerimi almak için.ama şu 65 tl yi vermek bana dokunuyo.bazı arkadaşlar parayı iade ederler diyolar dogru mu?bide ben mardindeyim ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir

arkadaşlaşlar bişe sorcam ben amwaya üyeyim şimdiye kadar kredi kartıyla sipariş veriyordum kartı iptal ettirdim bankadan nasıl sipariş veriliyor bilen var mı

arkadaşlaşlar bişe sorcam ben amwaya üyeyim şimdiye kadar kredi kartıyla sipariş veriyordum kartı iptal ettirdim bankadan nasıl sipariş veriliyor bilen var mı
iş bankasına temsilci numaranla hesap açtırman sonrada hesaba yetki vermen lazım.hesaba alışveriş yapacagın kadar tutarı yatırıyosun ve ordan çekiliyo.bide hesap numarasını seni anwaye kaydeden temsilciye vermen lazım.umarım yardımcı olabilimişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…