AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba herkese :) Amwayin yeni üyesiyim ben de, aslında ben bir sağlıkçıyım ve vitaminleriyle tanışmak için görüşmelerim sonucunda üye oldum. Amway serbest girişimcisi olmak veya vitaminler ya da diğer ürünler hakkında bilgi almak isterseniz bana da ulaşabilirsiniz. Herkese sağlık dolu bir gün dilerim :)

arkadaşlar komşum satıyor bana pahalı geldiği için 3-4 aydır oyalıyorum ama ısrar ısrar...geliş fiyatından vericekmiş ürünleri bana
mesela şuan LOC 20.80 tl bana geliş fiyatı yani 17 tl den vericekmiş bende hesaplayınca %20 lik kar oluyor ama burda sizler % 30 kar demişsiniz
fiyattan ziyade güvenim sarsıldı Sizler LOC çok amaçlı temizleyiciyi kaçtan alıyorsunuz yardımcı olursanız ona göre alıcam doğru söylüyorsa memnun kaldığım taktirde ürünlerden alış verişimi sürdümcem ama yalansa bi tane alıp çekilcem kenara

merelika merhaba bende amway yapıyorum suan loc çok amaçlı temizleyicinin geliş fiyatı 16.03 ama memnun kalacagınızdan %100 eminim sadece loc değil bütün ürünlerini temizlik olarak kullanıyorum ve hiç bir şikayetim yok hiçbir şüphen olmasın

Kızlar bundan 1 yada 1 buçuk sene önce bir arkadaşım beni Anwaye zorla üye yapmıştı. Benim adıma kendi siparişlerini verdi. Bir dahada hiç bir satış yapmadım. Nerden nasıl girilir şifrem ne onu bile bilmiyorum. Şimdide kendim bir kaç ürününü denemek istiyorum. Bununla ilgili biri bana detaylı bilgi verebilirmi rica etsem.

Merhaba canim bende amway serbest girisimciyim aekadin sana siten kayit yapmis arkasindan kullanici numarani kullanici adini ve sifreni iste siteye giris yap hangi ueunu almak istersen sepete at adresini yaz kargo getieiyo zaten ama senin bankaya hesabin varmi ? Varsa ucretibi ordan gondericeksin ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle cevap berdigin icin saol cnm. Bankaya hesap actirmistik evet hesabim var hala. Ama arkadasim kullanici adimida aifremide hatirlamiyor. Peki bunun icin ne yapabilirim

Oncelikle cevap berdigin icin saol cnm. Bankaya hesap actirmistik evet hesabim var hala. Ama arkadasim kullanici adimida aifremide hatirlamiyor. Peki bunun icin ne yapabilirim

Ozamn anway musteri hizmetlerini ara fiyat listesinde numarlari var ben bilmiyorum numarasini canim onlar bilgi verirler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef gerekiyor. Kazanç sistemleri büyüsün diye böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum.

Bir tanıdığın zoruyla üye oldum ben de. Bakalım nasıl gidecek.

bende eşim sayesinde amway ailesine katıldım. biri bize sponsor / referans oldu o şekilde serbest girişimci olabiliyorsunuz sanırım. Sponsorlarımız çok güçlü sürekli bizi motive ediyorlar ürünleri gösterip anlatıyorlar. 1 ay bile olmadı aile gibi geldik ev toplantıları sayesinde, şimdilik her şey iyi güzel ama ticari bir iş olarak düşünüyorsanız çok kısa süre olacak bir şey değil gibime geliyor zamanla çevrenize tavsiye ettikçe ürünleri deneyip sizin tavsiyeniz üstüne satın alırlar. Bazı ürünleri aldım ve kullanıyorum. aldığım denediğim ürünleri yazayım.

bunlar benim ilk etapta satın aldıklarım
beautycycle™ Onarıcı ve dengeleyici temizleyici - kokusu, fiyatı, ambalajı çok hoş cildim çok yağlı bana çok iyi geldi.
DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı - limon kokulu ürünlerin konsantre olmasına alışmam zaman alacak sanırım ama çok koyarsanız cebinize yazık bu ölçüler ambalajdan, etiketten, boyadan, taşımadan hepsinden tasarruf etmek için konsantre olarak geliyor dediler ve bana çok mantıklı geldi.
L.O.C.™ Mutfak Temizleyici - genel LOC'un mutfak için olanı sprey şişede aldım dolap kapaklarını fayanslarını silmek için birebir az yağlı yüzeyler diyebiliriz.
L.O.C.™ TOILET BOWL Cleaner - Tuvalet Temizleyicisi - bu ürünü aldım ama daha kullanmadım çok iyi yapmışsınız dediler. bütün kireç pas herşeyi temizliyormuş denediğim zaman tekrar yazarım. gece dökün sabah sifonu çekince görürsünüz dediler. şişesi ufak ağzıda ufak gene uzun süre gider gibime geliyor.
SA8™ Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı - Kır Çiçekleri 2 gündür çamaşır yıkıyorum ve o kadarcık deterjan nasıl koku veriyor bilmiyorum 1'e 5 sulandırdım yumuşatıcı gözünde, ve çamaşırlar daha bir yumuşak geldi bana daha önce kullandığım hala hoca bir bidon duran yumuşatıcım da çok iyi birmarka sayılmaz gerçi
LOC u çok eskiden kendim alıp kullanıp beğenmiştim.

toplantılarda denediklerim
e-spring su arıtma cihazı tezgah üstü, mineral açısından değerler doğruysa çok güzel suyun tadı da güzeldi. tezgah üstü seçeneğinin olmasıda ayrı bir güzellik birde reverse osmosizler kadar su israf etmiyormuş. çok bildiğim bir şey değil bu su arıtma sistemi ama kendi evim olursa damacana masrafından kurtarır ki benim için önemli çayı, kahveyi yemeği herşeyi damacana suyla yapıyorum ve onlarında sağlık açısından ne derece iyi olduğunu son yıllarda tartışıyoruz.
artistry essentials essentials Dengeleyici Sistem yeşil çiçekli bununla bi toplantıda bana cilt bakımı yaptılar bu daha çok mevcut cildinizi korumaya yönelikmiş ama 30 yaşının altındakilere çok gerek yok dediler benim şu anki fikrim 35 yaşına kadar evde kalan ürünlerimi bitirdikten sonra beautycycle serisiyle devam ederim daha sonra bu gruba geçerim. Bu da çok pahalı değilmiş ama bir makyaj çıkarıcısı var onu kesin alıcam çok seyrek makyaj yapıyorum ama her seferinde temizlemek işkence oluyordu.
Makarna spagethi ve fusilli (burgu) normal makarna boyutlarından büyük ürünleri özel olarak inceledim italyada üretilmiş. biraz pahalı ama daha büyük olduğu için şişince de daha büyük diyeceğim ama dalga geçmeyin
çok terleyen bir insan olduğum için deosticklerini yaklaşık 5-6 sene önce kullanmıştım çok büyüktü. yani etkili ama neden her şeyi çok almak zorundayız anlamış değilim makarna 0.5 kg X 6 adet satılıyor. 2 kişilik ve genelde dışarda yiyen aile olarak bizim için çok fazla hele spagetti 1 kgluk 4 adet ambalaj ya da eşine dostuna götüreceksin

yaklaşık 1 ay olacak iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum görünce forumda böyle bir başlık var üye olup yazmak istedim. sponsorlarımız neşeli hali bizide motive ediyor ürünleri kullandıkça bende motive oluyorum ama 600den fazla ürün var diyolar hepsi gerekli değil en kısa zamanda almayı denedikleriminde listesini çıkardım evdekileri de çöpe atmak istemiyorum haklı olarak.

AMWAY Jel Fırın Temizleyicisi - bu harika bir ürün kendi fırçasıyla geliyor. elektrikli ızgaraya sürdük yarım saat sonra bütün yağlar kabarmış halde duruyordu. yoğun yağlı şeyleri temizlemek için çk ihtiyaç var hem de yağçöz gibi eli tahriş etmiyor.
NUTRIWAY Calcium Magnesium - bunlar biraz ayağıma giren krampları azaltacağını düşündüğüm için doktordan cevap bekliyorum
NUTRIWAY Glucosamine with Boswellia -
ARTISTRY™ essentials Dengeleyici Mini Sistem Seti - mini setin fiyatı uygun bir arkadaşıma doğum gününde hediye olarak almayı düşündüm.
Filtre Kahve - zaten çok severim kahveyim tchiboyla aynı fiyata geliyor tek sorun tchibodan 100 gr alabilirken buradan 250 gr x 4 adet almak zorundayım.
ARTISTRY™ essentials Göz ve Dudak Makyajı Temizleyicisi

bu işe girmeyi düşünenler varsa bana mesaj atabilirler başka şehirden biraz zor olur gibi geliyor çünkü ürünleri gelip görmeniz lazım nasıl kullanıldığını dinlemek lazım ben izmirde yaşıyorum izmirrde olanları sponsorumla tanıştırabilirim en azından ürünleri görürsünüz ayrıca beniim denemediğim amwayin başka ürünleri hakkında olumlu olumsuz bilgiler varsa öğrenmek çok isterim.

Kızlar, Amway in yeni çıkan şampuan serisi var. Deneyen oldumu ? fikirlerinizi merak ettim.

ben kullanıyorum.ilk olarak hacimlendiriciyi aldım mor kutuda.saçlarım yağlı ince telli ve hacimsiz çünkü oldukça memnun kaldım.şimdi dökülmeler karşı olan seri çıktı.saç dökülmem olduğu için kremiyle set olarak onu satın aldım bakalım bu nasıl.kesinlikle saçlarım çok daha canlıydı siz temin ederim.

merhaba,

amway' e satış temsilcisi olmak isteyenler referans olarak 7969941 nosunu yazarak kayıt olabilirler.

Selma MURAT

0 505 310 98 14

merhaba hanımlar
ben amway ile annem sayesinde tanıştım.annem loc genel temizlik almış kullanıyordu.önce bana çok saçma geldi.sonra annem bana da almış.annem üye olmadan aldığı için yanlış hatırlamıyorsam 20 tlye almıştı.aralık ayında verdi ve hala bitmedi.aklınıza gelebilecek her yere kullanıyorum.camlar,yerler,dolaplar,toz almada,halı yıkamada ve hala bitmedi.benim evim çok çabuk tozlanıyordu ürünü kullandıktan sonra inanın 2 kat daha uzun sürede tozlanıyor.
bugün ben sadece ürünleri indirimli almak için üye oldum.bir sürü de ürün aldım.fiyatı pahalı gibi gelebilir ama konsantre olduğu için biçok üründen daha uzun süre kullanıyorsunuz

benim cildimde sivilcelerden kalma kırmızı lekeler var anti blemish diye jel varmış ondan al dediler ama o kadar çok ürün kullandım ki yoruldum artık.serbest girişimci olmuştum kafamdaki acabalar yüzünden sipariş veremedim ve üyeliğim düştü. iade garantisi de var biliyorum ama ne kadar sürede fayda görebilirim ya da kırmızı lekelere o jel iyi gelir mi? bana biri yardımcı olsuuuun zaten cevaptan ve üründen tatmin olduğumda inandığım şeyi her türlü savunurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…